Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dyskusja o nowym update. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20035)

Jadrol 18-12-2004 19:54

@ Destrukter

W ab na danubi tez kolo tego kowala Shanar czy jakos tak

Lilka 18-12-2004 21:58

UpDaTe

Wszystko fajnie, potworki, skill bary itd. ale pojawilo sie tez częste wywalanie z tibii. Kiedy to bedzie naprawione? Podobno było ale ja jakoś nie zauważyłam. Co mi z tych potworów? Chce normalnie grac w tibie, bez zadnych przeszkod!! X(

Kapral 18-12-2004 22:12

Dokładnie te wywalanie jest do dupy !! Mass Kicki (ciekawe przez co ??) !! LILKA RACJA !!

Umek 18-12-2004 22:51

fakt, ja mam pacc i wywala mnie co pol godziny

Nika 18-12-2004 23:16

Tera nie da sie grac..

Nie wiem jak wy ... ale ja z takimi mass kickami i lagami nie umiem grac. Dzis jest jeszcze gorzej niz wczoraj. Kick co godzinke, a o lagach juz nie wspomne... O maly wlos zaliczylabym juz 2 deady... A system kolejkowy suX ! Jestes na 5 miejscu za 10 sekund na 105.... to wszytsko nie wyglada najlepiej chociaz bardzo podobaja mi sie skillbary... :p

Hoo 19-12-2004 00:05

Facc u :/

ja wale... i co mie dał pieprzony ap0dejt jako faccowi?? chyba tylko kolejke i skill bary :/ sooper porpostu... 8 nowych ras potworów.. ale dla kogo??!! oczywiście dla pacców :/ ja chyba olewam tibie jeżeli tak mają apdejty wyglądać :/

Tibiasz 19-12-2004 00:28

nie tylko Tibia.exe

Update to nie tylko nowa wersja programu Tibia***** i nowe potwory, iteNy, Skillbary i system kolejkowy ale także update na stronach poświęconych tibii. Widziałem, że dodano jusz nowe rzeczy na tibia.pl Co sądzicie o updacie strony?

firz 19-12-2004 00:50

kolejny mass kick na harmoni srednia 1 kick na godzine n/c

hmm czy mi sie zdaje czy nie mozna juz UHac potworkow?
nie chcialo mi sie szukac orc warriora do treningu a tu lipa

Mosqit3 19-12-2004 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hoo
ja wale... i co mie dał pieprzony ap0dejt jako faccowi?? chyba tylko kolejke i skill bary :/ sooper porpostu... 8 nowych ras potworów.. ale dla kogo??!! oczywiście dla pacców :/ ja chyba olewam tibie jeżeli tak mają apdejty wyglądać :/

Płacisz=masz
Nie płacisz=nara

Taka jest niestety polityka CIP Softu

fire_arrow 19-12-2004 07:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MS_nake
Gdzie moge spotkać beholdera?

lol niedaleko kazoorddon i vernoone som nawet 3

Acoma 19-12-2004 09:01

niesłusznie usprawiedliwiacie C.I.P.ki

Mówicie, że tibia jest głównie dla pacc, ok, zgoda, maja wieksze możliwości. Według mnie jest duuuużym błędem takie okrojenie możliwości dal facc. Przecież 99,9% graczy było facc z nich się wzięli najpierw grając i czekając na packa. Zniechęcanie facc przez lipne updaty dla nich to według mnie kiepska teoria... Pozdro

Hengar 19-12-2004 09:33

Tak samo jak z innymi grami grasz za darmo : demo
Kupisz gre za duza kase : pelna wersja
I tak macie dobrze ze skillbary macie i kolejke...
I to by bylo bez sensu gdybym placil a mniej dostawal od faccow...
To jest tez zacheta by pacc kupowac

Momus 19-12-2004 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virius
Yeti- kojarzą nam się ze śniegiem- Folda, Vega, Senja też- wnioskujesz coś? Bo jerzeli tak, to IQ masz na poziomie wysokim..... hmmmmmmm...... może 110 :p ja mam 139 :] potwierdzone przez psychologa :] Jestem d00m' ny :D

Niech gówno Cię obchodzi moje IQ :p (a uwierz że miałem niezłe)
Wracając do sedna, na ice islands podróżuje troche low levlowców... a czy był ostatnio jakiś dead od omawianego yeti?

Ale dzięki za sugestie :] Popłynę i sam sprawdze... ;)

Marcepanowy maciek 19-12-2004 14:02

Yeti

ja myślę że te Yeti są jakimiś bossami na śnieżnych wyspach ale najpierw trzeba je spotkać i sie przekonać

Scream 19-12-2004 14:12

jesli yeti jest gdzies na lodowych wyspach, to jest on napewno gleboko podziemia i jest to zwiazane z jakims ciezkim questem.

Kamae 19-12-2004 14:48

Te mass kicki to jakiś problem z serwerami... na przykład, jednego dnia kicka zaliczyłem. Próbuję wejść i (cenzura). Wobec tego usiłuję zajrzeć na tibia.com i (cenzura). Wbijam się na tibia.com na chama i w końcu wchodzi Tibia Home. A co widzę po lewej stronie? Amera: off Antica: off Azura: off itd. te problemy o których pisali na stronie chyba ciągną się jak guma do żucia dalej...

Umek 19-12-2004 15:05

ja tam nie chce sie wypowiadac, ale faki maja skill bara (MAM W DUPIE ZE KOGOS ON WKURZA I NIE MA NIESPODZIANKI WYLACZCIE SE GO :P), kolejke (kolega mówi, że to błogosławieństwo). No i ja, nawet jako pak zauważyłem kilka rzczy, takich jak problem z ropaniem przedmiotów i uhaniem summonów, ale można stawiać fajne znaczki na mapce i jest opcja blokady ataku ludzi bez skulla

Makilili 19-12-2004 15:13

Jeśli to jest raj dla FACC to w następnym update będzie pewnie ograniczenie grania dla darmowych kont na 1 godz. dziennie (może mniej -.-') :D
Aż boję się co za rok spłodzi CIPSoft :(

Asazello 19-12-2004 15:42

Yeti...

...Yeti nie może być na ice islands gdyż całe zwiedziłem w poszukiwaniu wlasnie tego monstera.zwiedziłem wszystkie tunele aż zeszłem do poziomu gdzie przywitał mnie Fire elemental . jak wiadomo niebardzo on sie kojaży z Yetim :]

fylyp 19-12-2004 16:27

O to chodzi, że pacce mają lepiej...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hoo

Nie narzekaj. Tibie można ściągnąć za darmo i grać z innymi użytkownikami przez sieć, co nie jest tak częste. Trudno żeby ludzie, którzy pracują nad tą grą, robili to za darmoche. To nie wolontariat, ani święty mikołaj.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Acoma
Mówicie, że tibia jest głównie dla pacc, ok, zgoda, maja wieksze możliwości. Według mnie jest duuuużym błędem takie okrojenie możliwości dal facc. Przecież 99,9% graczy było facc z nich się wzięli najpierw grając i czekając na packa. Zniechęcanie facc przez lipne updaty dla nich to według mnie kiepska teoria... Pozdro

To dobry sposób. Kupujesz pacca bo chcesz mieć więcej możliwości, bo daje ci sznase na wyższy lvl, bo inni go mają. Jakby facce miały wszystko to nikt by nie kupował pacca, CIPsoft by nie zarabiał, tibia by sie staczała (a już na pewno nie była by lepsza..).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:19.