Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Lord Palesztyna i frejnds ubijają antybota (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=200958)

^Trial^ 15-12-2008 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulthar (Post 2379072)
@Topic, film sam w sobie ok i chyba jako pierwsi zabili tego "antybota"

@Wiekszosc ludzi w tym temacie; przed upem kazdy plakal ze tyel botow, ze miejscowki zapchane przez nich i tak dalej... Jak CIPSoft stara sie temu w jakis sposob zaradzic to ze glupi pomysl bo to tamto i srmato... Moze sami cos na forum tibii.com zasugerujecie jak tacy mocni w gadaniu jestescie : )

Co do expiacego knight na powiedzmy 20 levelu (365hp na full) jesli na niego trafi a jest na tyle glupi zeby nie odejsc od niego po pierwszych obrazeniach jak tu mowicie w granicach 200-400 no to nie bede tego komentowac. Ktos w tym temacie wspomnial ze obrazenia zostaly zmniejszone wiec nie powinno go "to" zabic, jesli nie bedzie na bocie. Fakt straci troche potionek i nic po za tym na nastpeny raz bedzie madrzejszy i nie podejdzie. Druga sprawa to, to ze taki zolw dla lepszego rozponania chodzi duzo wolniej niz inne a do tego sie leczy czego nie robia inne zolwie. Naprawde nie wiem o co ten wasz ciagly placz, jak nic "CIPy" robia to smutacie na forum, jak cos robia w kierunku zniwelowania liczby botow to placzecie jeszcze intensywniej.

Tak na koncu dochodze do w niosku ze moze o wlasne botchary sie boicie? :o

@Pan "Monk na non-pvp" czemu uwazasz ze sie nie da trenowac na monku, wystarczy tylko wziac dzikiego na klatke i... trenowac?

@Izull, nie kloc sie z kims "niedoinformowanym" najpierw sciagnie cie do wlasnego poziomu a potem pobije doswiadczeniem.

Monk na non-pvp to chyba izull.. Wiec cos ci sie popierdzielilo :O
Widze, ze wszyscy powinni wziasc lekcje czytanie ze zrozumieniem..
Btw.. Izull, tak.. musisz teraz wyjsc jakos z twarza. :o!

Izull 15-12-2008 23:04

Up:
Przecież on mówił do mnie...
Ja z twarzą nie muszę wychodzić, bo jakoś specjalnie nie interesuje mnie opinia osób na forum internetowym. Nie zczaiłem o co ci chodzi z tym braniem na klate i tyle.

Nie uważam, że się nie da, tylko wydawało mi się, że chodziło mu o to, że jakiś sorc postawi monka, a najcik na n-pvp będzie na nim skillował. Zapytałem się o to, bez żadnego sarkazmu, ani ironii, tylko jak zwykle niedorozwinięte dzieci z tego forum, obrońcy uciśnionych, jak tylko wywietrzą powód do kłotni to bluzgatorek i jazda.

Apropo tego co napisałeś, to nie uważam, żeby to miało jakiś sens. Myślisz, że taki antybot jakoś temu zaradzi? Zresztą pomińmy żółwie. Zobacz ile botów siedzi na frostach. Tam zrobienie takiego antybota mijałoby się z celem. Ja się cieszę, że Cipsoft coś robi. Ale niech to nie będzie zwykły pic, jak wg. mnie z tym antybotem, tylko niech sami zaczną częściej siedzieć i obserwować co się dzieje na serwach. Bo chyba nie trzeba być wybitnych czaszkowcem, żeby przejść się chociażby po samym rooku i zobaczyć ile tam botów siedzi nie mówiąc o mainie.

Ulthar 15-12-2008 23:08

@Trial; mala poprawka, tam mial byc twoj nickname, moj blad.

^Trial^ 15-12-2008 23:08

:)

Przyczepie sie.. jeaaa, tak !
Apropo tego 'Wziasc', 'Wziac'
Napisalem wyraznie na KLATE..
Dwa, na non-pvp to chyba logiczne jest, ze nie chodzi o summony.?
Moze sie myle.. :o!
Chyba sie myle.
:\

btw. Sa juz skrypty na rozpoznawanie predkosci poruszania sie potworkow..
Bot omija te, ktore poruszaja sie wolniej niz normalnie.. :)
Wystarczy wpisac id danego moba..

Edit..
Moze lepiej sprecyzowac..
Gorna czesc do pana Izulla. :o

jerrry 15-12-2008 23:57

jest skrypt, który po 30s przestaje atakować, jeżeli mob ma wciąż więcej niż 97% hp. napisałem to w .... 4 min na kartce papieru ;P a na forach jest tego więcej i znacznie lepsze.

Prostynick 16-12-2008 02:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2379174)
jest skrypt, który po 30s przestaje atakować, jeżeli mob ma wciąż więcej niż 97% hp. napisałem to w .... 4 min na kartce papieru ;P a na forach jest tego więcej i znacznie lepsze.

Nawet dawno temu w tibia auto był taki skrypt, sprawdzał on się jak ktoś nam ropnął na przykład dsa to po xxx sekundach nasza postać ignorowała i szła dalej expić :p

Izull 16-12-2008 13:20

A więc gz dla Cipów za antybota. Wie ktoś ile dokładnie potrzeba było czasu od upa, aby ten antybot przestał być funkcjonalny?

jerrry 16-12-2008 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Izull (Post 2379409)
A więc gz dla Cipów za antybota. Wie ktoś ile dokładnie potrzeba było czasu od upa, aby ten antybot przestał być funkcjonalny?

to były minuty. dobry skrypter rozkminił to w chwile

Askaral 16-12-2008 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2379504)
to były minuty. dobry skrypter rozkminił to w chwile

Nie wspominajac o calej masie dzieci jadacych nocki na zolwiach z tibia auto, ktore popadaly i potem wyplakiwaly sie kumplom wymyslajac zolwie walace za 2k.

Kup.Se.Musk 16-12-2008 16:52

Ale zawsze taki botter traci 30 sekund :

Koksowy 16-12-2008 18:20

Cud że cipsoft zrobil cos w sprawie boterow ale i tak jak zwykle nieudolnie

Eyro 16-12-2008 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kup.Se.Musk (Post 2379749)
Ale zawsze taki botter traci 30 sekund :

kup se musk. można ustawić na 2 sec na 1 sec na 3 sec . Fail :[

Cipsoft fail

K.Jay 16-12-2008 19:55

http://img171.imageshack.us/img171/2773/beztytuulj7.png
http://img171.imageshack.us/img171/b...png/1/w449.png
Czyli żółwik daje ok. 2000 expa. Ciekawe czy Merlkin daje tyle samo. ;)

K.Jay

Kileros fire'son 16-12-2008 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grounder (Post 2380075)
naucz sie pisac bez wulgaryzmow 12 letni gnojku

Gówno Cie to powinno obchodzić jak sobie piszę - moja sprawa. Poćwicz.
Gnojku to sobie możesz mówić kolegą.

Askaral 16-12-2008 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grounder (Post 2380086)
naucz sie pokory smieciu

Widac ze jestes poczatkowym spamerem. Nawet dobrze obrazic nie umiesz... nie sztuka jest dostac bana od razu, sztuka jest spamowac i prowokowac, i nie dostac bana ani razu :o

Down:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Izull (Post 2380131)
Up:

Ty za to jesteś pro

Wiem ;*

Izull 16-12-2008 20:23

Up:

Ty za to jesteś pro nie. Rzeczywiście spamować, tak by nie dostać bana od razu, lecz po jakimś czasie to dopiero sztuka mm...

OldWerladyn 16-12-2008 21:06

jest wiele skryptów pod tego żółwia już :P
np:
jeżeli używa czarów ignoruj
jeżeli po 3-4 hitach nie spadnie poniżej 95% ignoruj
jeżeli speed poniżej speeda zwykłego żółwia ignoruj

Mitina 17-12-2008 00:04

nietylko ten zolw jest antybotem, bo takze merlina zrobili, na ktorym wiara pozniej dlugo skilowala :PP(latwo trapnela i skill szedl). Po jakims czasie zniknal ale merlin prawie nic im nierobil ;d

Galera_Warrior 17-12-2008 08:11

Walek cisniesz, bo nawet normalny merklin potrafi dobrze dojebac typa, wiec nie sadze aby byl to dobry skill trajner

jerrry 17-12-2008 16:12

@up reporrrrt ;P

no sprawdziłem. plik tibiaroxer*****

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53.