![]() |
|
Film straaaaaaasznie denny, za dużo efektów, pierwsze 40 sec to jakieś nieporozumienie kompletne, z muzą też w ogóle nie trafiłeś...
Nie ma to jak siejniki stare. Ah, żeby nie było że mam coś do metalu;) - pierwszy utwór to jakieś gówno, a BYOB to "utwór" typowo komercyjny, jeden z tych które moim zdaniem pogrążyły twórczość systema... |
To tak. Mortis to najgorszy pk team ;) Skąd to wiem? Sam gram na aldorze i nie mówię tego bo mnie ubili, bo mnie nie ubili nigdy :d
0 organizacji, totalne dno. Sami złodzieje, widać nawet po tym jak Kronos padł. Brawo, w 30 osób po 30-40lv ubijają 100lvl. Sami rasiści i dzieci myślące, że mortis to taki powah super oneoeeneoe. Do autora Naucz się przyjmować krytykę... |
http://www.youtube.com/watch?v=w3gZ16LdO7Y
inne ssom! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic wszystkie filmy podane tutaj są superowe ;) |
Cytuj:
Film nie najlepszy sam muszę to przyznać daje 4/10 bo na początku dostałem oczopląsu :( I jeszcze coś Rasistą Ksenofobem (jak wiesz co to znaczy w ogole) Jest Twój stary. Że myślisz że rasistą jest człowiek który ma 40 lvl albo że ma parcla w depo to nie pokazuj innym że Twoją tępotę nie przewiduje się w przedmiotowym systemie oceniania. Wybacz taka jest prawda ale prawda jest czasem okrutna |
film = dno
to cale mortis = jeszcze wieksze dno @Kuligos i Oli666 nie musicie tu wymyslac jakichs historyjek, albo mowic jacy to dobrzy jestescie, bo jestescie chuj*wi, taka prawda. |
Do wszystkich bejbusiów...
Otóż byłem w mortis. Comba na bocie, trapy pod carlin na ratach. Pro ariston padający 5 razy dziennie. Wcale darcie się "jebać brazola" to nie rasizm. Na jakieś akcji na statku. Organizacja? w ogóle wiecie co to organizacja?! Te super pro trapy na statku gdzie połowa wyłaziła wbijały jakieś 10lv to organizacja? I nie obrażaj mi rodziców bo tylko pokazujesz swoją głupotę. Barbar Jak takiś kozak zapraszam na Aldore, Inferne. Zobaczymy kto kogo ubije :] Oli, ventrilo nie macie bo są same dzieci słońca, które nie wiedzą co to jest. Laliście mnie kiedyś random na kinie pod carlin. Niestety tak m walle rzuciliście, że sami strapowaliście team :* To na tyle. Pewnie mnie powyzywacie bo to całe mortis jest, ale ja, że tak powiem mam to i was głęboko w du*** Nie będę tu więcej odpisywać. Strata czasu... |
Trudno mówić o wielkich wyczynach jeżeli ubija się ~100lvl w 15 osób.
Przyznam, że udało się wam złożyć moją postać ale nie wydaje mi się, że pokazaliście jakieś umiejętności pvp, bo porostu nie było opcji żebym nie padł z 650hp przy dmg z sd ~800 i 3 blockerach przed oczami. Swoją drogą nie udał się wam też jeden trap na statku, z którego bez problemu uciekłem. Faktycznie ostatnimi czasy przerzuciliście się na anime, ale jestem pewien że przynajmniej 1/3 z waszych fragów została wbita na przypadkowych ludziach niezwiązanych w najmniejszym stopniu z tą gildią. Jeżeli mówiąc, że jesteście zgrani macie na myśli otoczenie przeciwnika ze wszystkich stron i uniemożliwienie mu ucieczki bez pomocy z zewnątrz to mogę wam tu przyznać racje, ale inne aspekty waszych akcji pozostawiają wiele do życzenia. Szczerze to szkoda mi ludzi, którzy szukają adrenaliny w pk. Jeżeli już chcecie pokazać, że naprawdę ogarniacie tą grę czemu nie spróbujecie swoich sił na pvp-enfo? Zwracam honor jeżeli tam gracie ale ja niestety o tym nie słyszałem. Imho pk noobcharami nie świadczy w najmniejszym stopniu o dobrym pvp. btw bez urazy ale siejnikowi do pięt nie dorastacie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@PS Muza też koksi ;d @Topic Film denny, strasznie oczojebny :\ Fragi takie sobie ;p |
Najlepszy filmik pk to dancing shadows.Każdy kto go oglądał na pewno się ze mną zgodzi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |