Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Gildia] Najlepszy PK filmik? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=201280)

Vianz 19-12-2008 22:21

http://pl.youtube.com/watch?v=9crltsgFIus

najlepszy filmik.

babcia666 19-12-2008 22:31

Film straaaaaaasznie denny, za dużo efektów, pierwsze 40 sec to jakieś nieporozumienie kompletne, z muzą też w ogóle nie trafiłeś...
Nie ma to jak siejniki stare.
Ah, żeby nie było że mam coś do metalu;) - pierwszy utwór to jakieś gówno, a BYOB to "utwór" typowo komercyjny, jeden z tych które moim zdaniem pogrążyły twórczość systema...

caveki 20-12-2008 07:18

To tak. Mortis to najgorszy pk team ;) Skąd to wiem? Sam gram na aldorze i nie mówię tego bo mnie ubili, bo mnie nie ubili nigdy :d
0 organizacji, totalne dno. Sami złodzieje, widać nawet po tym jak Kronos padł.
Brawo, w 30 osób po 30-40lv ubijają 100lvl. Sami rasiści i dzieci myślące, że mortis to taki powah super oneoeeneoe.

Do autora
Naucz się przyjmować krytykę...

Jucha Furora 20-12-2008 12:28

http://www.youtube.com/watch?v=w3gZ16LdO7Y
inne ssom!

Oli666 20-12-2008 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki (Post 2384677)
To tak. Mortis to najgorszy pk team ;) Skąd to wiem? Sam gram na aldorze i nie mówię tego bo mnie ubili, bo mnie nie ubili nigdy :d
Brawo, w 30 osób po 30-40lv ubijają 100lvl. Sami rasiści i dzieci myślące, że mortis to taki powah super oneoeeneoe.

Do autora

Może i jest tu sporo noobów u nas w teamie, a poza tym nie pkujemy random jeżeli tego nie wiesz dlatego jeszcze nie padłeś, 0 organizacji? Bez tsa, vt to i tak dobrze ze nam comba wychodzą, mass logi etc, złodzieje? Kogo ty masz na myśli, anime? A co do rasistów, to chyba nie wiesz z kim my jesteśmy. Tak więc gratuluje buziak w nagrodę :* bo chyba nie doznałeś w życiu miłości Gl

Barbar 20-12-2008 22:53

Cytuj:

Do autora

No pewnie że cię nie ubili, po co marnowac fraga na 8 druidka..

@topic wszystkie filmy podane tutaj są superowe ;)

Kuligos 20-12-2008 22:55

Cytuj:

Do autora

Ludzie od Ciebie raczej kradną. Bo od nas nikt nie kradł. Najgorszy Pk Team? Jakbyś padł inaczej byś mówił. Cwaniaczysz bo wpadnie 10 z animy a potem wielkie halo że Mortisowcy popadali. A Ty powiedz kim jesteś to zobaczysz na co nas stać. Btw Najgorszy Pk team jest zawsze tam gdzie sa takie głąby jak Ty. Wiec nie sap :)

Film nie najlepszy sam muszę to przyznać daje 4/10 bo na początku dostałem oczopląsu :(

I jeszcze coś Rasistą Ksenofobem (jak wiesz co to znaczy w ogole) Jest Twój stary. Że myślisz że rasistą jest człowiek który ma 40 lvl albo że ma parcla w depo to nie pokazuj innym że Twoją tępotę nie przewiduje się w przedmiotowym systemie oceniania. Wybacz taka jest prawda ale prawda jest czasem okrutna

CzareKing 21-12-2008 00:42

film = dno
to cale mortis = jeszcze wieksze dno

@Kuligos i Oli666
nie musicie tu wymyslac jakichs historyjek, albo mowic jacy to dobrzy jestescie, bo jestescie chuj*wi, taka prawda.

caveki 21-12-2008 03:34

Do wszystkich bejbusiów...
Otóż byłem w mortis. Comba na bocie, trapy pod carlin na ratach. Pro ariston padający 5 razy dziennie.
Wcale darcie się "jebać brazola" to nie rasizm. Na jakieś akcji na statku.
Organizacja? w ogóle wiecie co to organizacja?! Te super pro trapy na statku gdzie połowa wyłaziła wbijały jakieś 10lv to organizacja? I nie obrażaj mi rodziców bo tylko pokazujesz swoją głupotę.

Barbar
Jak takiś kozak zapraszam na Aldore, Inferne. Zobaczymy kto kogo ubije :]

Oli, ventrilo nie macie bo są same dzieci słońca, które nie wiedzą co to jest. Laliście mnie kiedyś random na kinie pod carlin. Niestety tak m walle rzuciliście, że sami strapowaliście team :*

To na tyle. Pewnie mnie powyzywacie bo to całe mortis jest, ale ja, że tak powiem mam to i was głęboko w du***

Nie będę tu więcej odpisywać. Strata czasu...

Maver 21-12-2008 10:05

Trudno mówić o wielkich wyczynach jeżeli ubija się ~100lvl w 15 osób.
Przyznam, że udało się wam złożyć moją postać ale nie wydaje mi się, że pokazaliście jakieś umiejętności pvp, bo porostu nie było opcji żebym nie padł z 650hp przy dmg z sd ~800 i 3 blockerach przed oczami. Swoją drogą nie udał się wam też jeden trap na statku, z którego bez problemu uciekłem.
Faktycznie ostatnimi czasy przerzuciliście się na anime, ale jestem pewien że przynajmniej 1/3 z waszych fragów została wbita na przypadkowych ludziach niezwiązanych w najmniejszym stopniu z tą gildią. Jeżeli mówiąc, że jesteście zgrani macie na myśli otoczenie przeciwnika ze wszystkich stron i uniemożliwienie mu ucieczki bez pomocy z zewnątrz to mogę wam tu przyznać racje, ale inne aspekty waszych akcji pozostawiają wiele do życzenia. Szczerze to szkoda mi ludzi, którzy szukają adrenaliny w pk. Jeżeli już chcecie pokazać, że naprawdę ogarniacie tą grę czemu nie spróbujecie swoich sił na pvp-enfo? Zwracam honor jeżeli tam gracie ale ja niestety o tym nie słyszałem. Imho pk noobcharami nie świadczy w najmniejszym stopniu o dobrym pvp.

btw bez urazy ale siejnikowi do pięt nie dorastacie ;)

Barbar 21-12-2008 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki (Post 2386472)
Do wszystkich bejbusiów...
Otóż byłem w mortis. Comba na bocie, trapy pod carlin na ratach. Pro ariston padający 5 razy dziennie.
Wcale darcie się "jebać brazola" to nie rasizm. Na jakieś akcji na statku.
Organizacja? w ogóle wiecie co to organizacja?! Te super pro trapy na statku gdzie połowa wyłaziła wbijały jakieś 10lv to organizacja? I nie obrażaj mi rodziców bo tylko pokazujesz swoją głupotę.

Barbar
Jak takiś kozak zapraszam na Aldore, Inferne. Zobaczymy kto kogo ubije :]

Oli, ventrilo nie macie bo są same dzieci słońca, które nie wiedzą co to jest. Laliście mnie kiedyś random na kinie pod carlin. Niestety tak m walle rzuciliście, że sami strapowaliście team :*

To na tyle. Pewnie mnie powyzywacie bo to całe mortis jest, ale ja, że tak powiem mam to i was głęboko w du***

Nie będę tu więcej odpisywać. Strata czasu...

Ey niee, bo ja sie boję ciebie :confused:

Jorg Bruce 21-12-2008 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vianz (Post 2384356)

SZACUNN!!! Ten film koksi, po prostu jest zaje++. Moim pierwszym światem była Titania, nie ma to jak wspomnienia Unitu, desperackiej walki Polaków z Unitem, którą z czego mi wiadomo przegrali ^^

@PS Muza też koksi ;d

@Topic
Film denny, strasznie oczojebny :\ Fragi takie sobie ;p

Miszczu 22-12-2008 18:24

Najlepszy filmik pk to dancing shadows.Każdy kto go oglądał na pewno się ze mną zgodzi.

Lasooch 24-12-2008 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado (Post 2382989)
Tylko,że SOAD posiada jedne z bardziej metalowych piosenek,które według Ciebie są gówniane.
Dziwne.

Strasznie mnie śmieszą metalowi wojownicy słuchający SOAD i Slipgniota. Najpierw posłuchaj metalu a potem mów, że jest fajny.

Lotress 24-12-2008 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2392480)
Strasznie mnie śmieszą metalowi wojownicy słuchający SOAD i Slipgniota. Najpierw posłuchaj metalu a potem mów, że jest fajny.

Lasooch dobrze gada.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49.