![]() |
Mam 27 Sorcerer'a z 27 m lvl'em...dobre eq itp... sporo kasy (40k+)...
Ale Sorcerer na Facc to jednak nie Sorcerer... Chciałbym sobie zrobić inną postać ale nie wiem jaką... Może Pall/Knight ?? Druida miałem to oddałem ;] Tylko jaką mi polecacie?? O skillowanie nie musicie się martwić... P.S. Gram 2 lata jak to komuś pomoże... (grałem wszystkimi profesjami [32 EK i 36 RP & 29 ED and 40 MS] Czekam na odpowiedzi !!! |
@up
Jeśli chcesz grać na świecie pvp to rób paladyna bo: - w pvp na wyższym levelu troche gorszy od postaci magicznych - bez pacca świetnie zarabia - po ost. updatach strzela (czyt. expi) prawie za free :) Jeśli masz chęci grać na no-pvp to knight, ponieważ: - wystarczą skille 65/65 i już na żółwiach będziesz zarabiał - spokojnie się nim gra (bo nie ma stresu że jakiś pk wpadnie) To chyba tyle :P |
palek czy druid na pvp na facc?
|
Nie ma lepszych i gorszych postaci w PvP. Wszystko zależy od osoby która gra daną postacią, każdy char ma swoje wady i zalety, np. Druid ma paraliże, większe hity z sd od Pala ale za to ma mniej HP etc. A tak poza tym zabijanie kogoś solo na wyższych levelach mija się z celem, np. spróbuj sobie zabic 100 ek jeżeli grasz 100 msem :) Ma tyle potionow ze z łatwością zdoła uciec, to samo na odwrót, MS wrzuci t-ringa + gran hura i tyle ;p. Każdy gra taką postacią jaką lubi i jaką gra mu się najlepiej. Nie wiem za to jak to jest na światach non-pvp gdyż nigdy nie miałem okazji tam grać :p A na PvP - na Facc wiadomo najlepszy Knight/Palek bo Sorce/Drutem expienie z samego wanda/roda na dłuższą metę nie jest najlepszym rozwiązaniem (chyba że na guardach). A na PACC wszystkie energy/flame/death strike więc i gra staje się znacznie przyjemniejsza ;)
|
Cytuj:
@down Jemu chodziło o druida na facc... Więc mówisz że na faccu lepiej grać (tzn. bardziej efektywniej) druidem? Granie postaciami magicznymi mija się z celem na faccu... Jeśli chodzi o facc na dłuższą mete gra się najlepiej paladynem... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:27. |