![]() |
Cytuj:
Toruń Here Xdd :dance: :dance: |
A śmiałbym się, gdyby na 400 lvl była bramka levelowa...
Ale i tak, gratz dla niego, bo nawet jeśli botował, czy nawalał po 10h+ dziennie w potwory, to ma największy level....a mi i tak to "wisi'. |
Cytuj:
@topic Lvl jak lvl... K.Jay |
Cytuj:
|
Dla tych którzy sra** i sikają we wszystkie strony z podniecenia:
Chuck Norris wbij już dawno 852 lvl ;) |
Cytuj:
Lp, gra ponad 5lat ale gdy ogladalem filmik co bloczyl feru~ to była żenada w jego wykonaniu, bloknał go tylko dla tego ze miał 5k hp+ i troche skilla. Oczywiscie gratuluje mu, że wbił taki poziom ;) tak, Tomaszów maz. sika ;x:baby::baby: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdansk |
Vil dobrze mówi :cygaro:
Ja bede sikal jak ktos wbije 666 lvl |
ja wlasnie wbilem 60 lvl, czemu nie ma o mnie tematu?
|
@up
Omg znowu... Bo jesteś 0 i nigdy nic nie osiągnąłeś nawet w takiej głupiej gierce jak tibia. top Ja nigdy nic do niego nie miałem także wielkie gratulacje za wbicie takiego lvl. No i wielki + za świat na którym gra. a tu jest filmik jak wbija 400lvl http://pl.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0 |
Cytuj:
Name: Chuck Noris Sex: male Profession: None Level: 1 World: Celesta Residence: Rookgaard Last login: never logged in Account Status: Free Account |
Cytuj:
Jeżeli ktos jest najbogatszy na swiecie będzie o nim głosno ( ma 400mld ) a jeżeli ktos jest bardzo bogaty ( 60 mld ) to nie bedzie o nim aż tak głosno PS: z tymi mld dałem do przykładu wasze lvl. Dla mnie on jest neutralny ale oczywiscie gratuluje mu tego czynu :D Maniak 8o |
Cytuj:
Wbicie jakieos durnego lvla w takim syfie jak jakas tibia nazywasz "osiagnieciem"?? Skad wiesz ze on jest zerem? Nazywasz go zerem bo ma niski lvl (zapewne wiekszy niz ty) w jakies gierce? Osiagnieciem sa np. dobre oceny w szkole.... Zastanow sie czlowieku zanim cos napiszesz. |
No i co już się zesraliście, 400lvl wbity?? To może zamkniecie ten temat bo już się rzygać chce ..
|
Cytuj:
FAIL. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:05. |