Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Retrospekcja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=202370)

loonyxd 07-01-2009 19:02

Ja nie gram ze względu strasznego przeludnienia na n-pvp.
Pozatym jak sobie tak pomyślę:
Jest godzina 18, poexpić powiedzmy do 20 to aż zal mi czasu :P
Już mnie Tibia nie ciągnie :)
Jakby nie było takiego przeludnienia to by mi tam nie było szkoda czasem tych dwóch godzinek ;>

NecroLukas 07-01-2009 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oluwa (Post 2409958)
Poza tym 75% Tibii nie lubi PK więc powinni wprowadzić jakieś kary za zabicie kogoś

ty chyba powinieneś dostać kare na kompa

ta gra jest już i tak zbyt banalna, byle 12 latek (z całym szacunkiem) może wbić 100 lvl w 2-3 miesiące, a wy chcecie jeszcze ułatwień? wolne żarty. nie podoba sie tibia, jest za trudna? zawsze można pograć w pasjansa, albo pekin 2008 na miniclipie, polecam

Ketjo 08-01-2009 08:41

Wszystko spoko, zapowiada się ciekawie :) Oby tak dalej :))

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 2398690)
Panujemy też, jak zawsze, polepszać nasz kontakt z klientem, oraz obsługę graczy.

Chyba powinno być "Planujemy" :) tylko to udało mi się wyłapać=]

davcio142 08-01-2009 13:00

Jak dla mnie teraz Tibia jest Fajna ale jak beda wprowadzac jakies zmieny i caly czas beda ulatwiac ta gra to jak dla mnie troche bezsensu musi byc troszke adrenalinki w tej grze ;D a nie ze kupisz se amulet za 100k i idziesz na Anhi i sie nie obawiasz o to ze padniesz i stracisz lvl czy cos ;/ B) jedynie co cipsoft moze zrobic to zeby God Masters czesciej logowal bo jak na guardi to zadko jest spotkac gm... Wyslalem juz dosc duzo Raportow co do "Boterów" i moze 5% z tego zostala zbanowana tak to prawie nigdy nie ma GM-a kiedy jest potrzebny co mozna zauwazyc na (Guardi) ;//

Pozdroo 4all ;d

(bany dla boterow~~!!) x]

Mr.Bombastic 08-01-2009 19:36

Siemka.. Bardzo fajnie.
@Btw. Nie mogłem znaleźć tematu więc piszę tu.. Chciałbym żeby ktoś to poprawił bo jest to nie zrozumiałe..:
"Wypada z : Massacre (Bardzo rzadko),
Ten przedmiot nie wypada z żadnego potwora. "

przemek16194 13-01-2009 17:43

Niezle ale?

Wszystko mi sie podaba ale najbardzie ciekawi mnie ten pvp . Mam nadzieje ze moze cos takiego bedzie ze raz pedzie pvp a raz non-pvp.przydalo by sie tez aby te osoby co zabijaja niech maja inne kary Troche zal jest jak sie zginie i lvl poleci ci 2 w dol.sa osoby co nigdy nie zabily a byly 50 razy zabiteX(.Wiec poradzcie cos

vfx 14-01-2009 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez przemek16194 (Post 2420538)
Wszystko mi sie podaba ale najbardzie ciekawi mnie ten pvp . Mam nadzieje ze moze cos takiego bedzie ze raz pedzie pvp a raz non-pvp.przydalo by sie tez aby te osoby co zabijaja niech maja inne kary Troche zal jest jak sie zginie i lvl poleci ci 2 w dol.sa osoby co nigdy nie zabily a byly 50 razy zabiteX(.Wiec poradzcie cos

ojapierdole az mi stanoł

Konopus 20-01-2009 13:30

Spoko

http://www.darmowe-pacce-do-tibi.yoyo.pl

Bartolomeos 27-01-2009 09:44

Ogolnie git, ale to ze zmiana systemu pvp mnie rozwalilo ..tibia jest juz i tak zalatwa mam nadzieje ze te zmiany beda na lepsze czyt.(wiecej stracic jak padniesz:P) bo to jest caly urok tej gry !!! najlepsza jest w niej wlasnie adrenalina !!
ps starzy gracze odeszli bo mieli do czynienia z dziecmi na botach ktore wbijaly level rowno z nimi!
pozdro;)

Gawus 30-01-2009 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 2400844)
Co do tematu to cieszę się że Cipsoft chce coś zrobić z oszustami (mam na myśli boterzy itp etc. ) , a co do skutków śmierci to niepowinni nic zmieniać, bo to jest ta właśnie dawka adrenaliny ;d, i mam nadzieje że nie wprowadzą Amulet of Life za 100k u Eremo ;s

No to dojebali botów, 4,5 tysiąca ludzi zbanowanych + finale, gratulacje Cipsfot.

Co do Amuletu, powinno być takie coś, nie dość że trrzeba płaćić za blesy i lv (100k) to jeszcze trzeba po nie biegac (chyba ze inkwizycja za 60k) i do tego odrabiac potem skil 10h~, lv 15h~ a o mlv nie wspomne! i odrob kase za death,

konrad374 07-02-2009 06:12

Hah Lol

:p8o Co tu dużo mówić obiecują :confused:obiecują a i tak nie mogą zrobić tak by za boty na skillowanie były usuwane konta ;( sprawa jest prosta bo w tedy w tibie grały by same ciemne masy X( i zastanawiam się jak by im szła sprzedaż PACC :cup:

No i jak zmieniają coś to muszą uważać żeby czasem nie posunąć sie za daleko bo ja już parę nie dociągnięć w tibii widzę.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19.