Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie Broken Promise vs Guardian of Beers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=202842)

Picinhoxs 03-01-2009 19:23

Ale masz fajowy avatar

Partyzant_Felix 03-01-2009 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallanonim513 (Post 2407761)
jak zawsze na forum pici, lafa, felix ktorzy cale zycie maja cos do powiedzenia w kazdej dziedzinie xddddddddd

lepsze to niz historie na statku [[[[[[[[[[[[[[[[[;

SpoconyKrystyna 03-01-2009 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2407977)
lepsze to niz historie na statku [[[[[[[[[[[[[[[[[;

Wspomnienia z rila a nie z ostatniego open battla xDDDDDDDDD

Pici.

Dziękuje sam wybierałem.

Gallanonim513 03-01-2009 21:08

i tak bym mu wpierdolil w sumie jednemu i drugiemu

Yafls 04-01-2009 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallanonim513 (Post 2408131)
i tak bym mu wpierdolil w sumie jednemu i drugiemu

mocny jestes wariacie o,O

bemo 04-01-2009 00:34

hah koles dawal itemki do djina hyclem towerke i loge dalem

Filush_ 04-01-2009 04:16

To nie była openka, to był kurwa cyrk. Kto tymi gobami gra to ja kurwa nie wiem, te barany z whisper nie miały prawa wyjść z tamtego pokoju (gdzie siedzial fururu magnum).

..ale po co ich pozabijać skoro można się osrać i gapić zza zamkniętych drzwi!

Budujcie kurwa most osrane lewusy.

bajsi 04-01-2009 10:26

ta, to bylo rozegrane po mistrzowsku ;d

kalkipeter18 04-01-2009 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush_ (Post 2408700)
To nie była openka, to był kurwa cyrk. Kto tymi gobami gra to ja kurwa nie wiem, te barany z whisper nie miały prawa wyjść z tamtego pokoju (gdzie siedzial fururu magnum).

..ale po co ich pozabijać skoro można się osrać i gapić zza zamkniętych drzwi!

Budujcie kurwa most osrane lewusy.

Wiedz to ze Gob nie ma duzego doswiadczenia w walce, to byla taka 1 powazna akcja, a pozatym przeszkadzali im niektorzy z IT ( nie mowiac juz o pomaganiu calisom)

bemo 04-01-2009 11:50

rrpawda znaki

Medivh Shady 04-01-2009 18:39

Ta wojna sie skonczy tak samo jak poprzednia ;> , no chyba ze nie to niech obie gildie licza sie z tym ze inte sie wtraci

bemo 04-01-2009 19:18

wtaci sie bo takie psy jak calis i sworderek i dydy melki sa na arcani

Szefie :) 04-01-2009 20:08

Chca sie na*******ac to niech sie na*******aja, was nie zaczepiaja wiec ich zostawcie chlopaki

bemo 04-01-2009 20:15

nie bo musza chodzic jak pieski na smyczy i niuchac czy cos sie przypadkiem calisowi i lizodupom nie dzieje, wczesniej nic nie komentowalem ale terac co sie dzieje na arcani to parodia jes tno parodia

Cienki-Bolek 05-01-2009 07:29

niektorym zal dupe sciska ze charow nie dostali i tak jest jak jest ;] a goby to lamusy i jesli wejdzie "zakaz" wojny to bedzie dla nich jedyna szansa :| jak mozna z takim poswieceniem pomagac sobie wzajemnie?<capra sio pliks> staneli 10km od swoich ludzi bo byli tak zesrani chociaz mi nawet nie mielismy combo na 110eka, ogar palki aka utamo vita

Faytah 05-01-2009 08:03

Kazdy kto ogladal cama wie ze gdyby nie mw "stawiane recznie" na te 2 sqm za barierka to byscie tam wjebali,nawiazujac do capra sio plx to wiekszy zal to2 uhy na edron~

Medivh Shady 05-01-2009 10:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 2410249)
niektorym zal dupe sciska ze charow nie dostali i tak jest jak jest ;] a goby to lamusy i jesli wejdzie "zakaz" wojny to bedzie dla nich jedyna szansa :| jak mozna z takim poswieceniem pomagac sobie wzajemnie?<capra sio pliks> staneli 10km od swoich ludzi bo byli tak zesrani chociaz mi nawet nie mielismy combo na 110eka, ogar palki aka utamo vita

jak byscie sie nie mieszali noobcharami do wojny to nie byloby zakazu

Amirez 05-01-2009 10:50

Zakaz wojny to takie troche słabe :P
Pewnie bylo tak....
Lider IT"Zakaz walczenia w wojnie nawet noobcharami"
Calis"O nie co my teraz poczniemy biedne nieogray AMES HILFE HILFE !!"
Ames"Tak nie moze byc !! Ja nie po to marnuje sylwestra zeby wbic 200 lvl zeby mi calisa bili!! O nie nie nie nie"
Lider IT "Dobra to koniec tej wojny bo dupolizy sobie zycie odbiora jak zostana sami"

Tak to pewnie wygladalo

Colmar 05-01-2009 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2410297)
jak byscie sie nie mieszali noobcharami do wojny to nie byloby zakazu

A nawet żeby i nie mieli zakazu i wygrali tą wojnę to co to by im dało? Przecie Ames itp. nie pozwolili by na to żeby Calis i jego przyjaciele mieli hunta :( Powiedzmy GOB wygrywa wojnę BP składa broń i poddaje się i co wtedy ? Calis i jego podopieczni mają hunta ?

Revisin 05-01-2009 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 2410249)

Galithar a po co wprowadzacie ten zakaz wojny? Mam taką propozycję lecz pewnie to i tak nie przejdzie. Niech gildia BP ustawi się na openkę z GOB. Tak jak kiedyś był duel Sainta Ozirisa z Fert Mardo. Krecik był sędzią i nie pozwalał na pomaganie jak i jednej i drugiej stronie. Tak samo teraz wybierzcie kilka osób bo wiadomo że openki jedna osoba nie ogarnie i nie pozwalajcie się wtrącać osobom postronnym. Skoro obie strony chcą walczyć to z jakiej racji chcecie im tego zabronić? Wyzywasz ich od lamusów a w tym momencie to GOB wygrywa tą wojnę 10-8 jak dobrze pamiętam. Rozumiem że w gildii BP są wasi znajomi ale to nie oznacza że oni są " ważniejsi " niż GOB. W takiej sytuacji jaką jest ta wojna nie można pozwolić na podział na " ważnych i ważniejszych " Gildia Calisa wywołała tą wojnę to niech teraz walczy a nie szuka pomocy u Was. Moim skromnym zdaniem wprowadzanie takiego zakazu jest bez sensu, to nie jest POI by K'K tylko war i jeśli dwie strony nie uzgodnią dyplomatycznie ze sobą pewnych spraw to niech walczą. Guardiansi nie atakują Was więc nie powinniście wpieprzać się w nie swoje sprawy. GOB walczy o swoją wolność bo wroga im gildia BP wywołała im wojnę. Nie bawcie się w jakieś ONZ i skoro obie strony chcą walczyć to nikt im nie powinien w tym przeszkadzać a Wy jako gildia która rządzi serwerem powinna obu tym stronom pomóc w stworzeniu dogodnych warunków do walki.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54.