![]() |
Ale masz fajowy avatar
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pici. Dziękuje sam wybierałem. |
i tak bym mu wpierdolil w sumie jednemu i drugiemu
|
Cytuj:
|
hah koles dawal itemki do djina hyclem towerke i loge dalem
|
To nie była openka, to był kurwa cyrk. Kto tymi gobami gra to ja kurwa nie wiem, te barany z whisper nie miały prawa wyjść z tamtego pokoju (gdzie siedzial fururu magnum).
..ale po co ich pozabijać skoro można się osrać i gapić zza zamkniętych drzwi! Budujcie kurwa most osrane lewusy. |
ta, to bylo rozegrane po mistrzowsku ;d
|
Cytuj:
Wiedz to ze Gob nie ma duzego doswiadczenia w walce, to byla taka 1 powazna akcja, a pozatym przeszkadzali im niektorzy z IT ( nie mowiac juz o pomaganiu calisom) |
rrpawda znaki
|
Ta wojna sie skonczy tak samo jak poprzednia ;> , no chyba ze nie to niech obie gildie licza sie z tym ze inte sie wtraci
|
wtaci sie bo takie psy jak calis i sworderek i dydy melki sa na arcani
|
Chca sie na*******ac to niech sie na*******aja, was nie zaczepiaja wiec ich zostawcie chlopaki
|
nie bo musza chodzic jak pieski na smyczy i niuchac czy cos sie przypadkiem calisowi i lizodupom nie dzieje, wczesniej nic nie komentowalem ale terac co sie dzieje na arcani to parodia jes tno parodia
|
niektorym zal dupe sciska ze charow nie dostali i tak jest jak jest ;] a goby to lamusy i jesli wejdzie "zakaz" wojny to bedzie dla nich jedyna szansa :| jak mozna z takim poswieceniem pomagac sobie wzajemnie?<capra sio pliks> staneli 10km od swoich ludzi bo byli tak zesrani chociaz mi nawet nie mielismy combo na 110eka, ogar palki aka utamo vita
|
Kazdy kto ogladal cama wie ze gdyby nie mw "stawiane recznie" na te 2 sqm za barierka to byscie tam wjebali,nawiazujac do capra sio plx to wiekszy zal to2 uhy na edron~
|
Cytuj:
|
Zakaz wojny to takie troche słabe :P
Pewnie bylo tak.... Lider IT"Zakaz walczenia w wojnie nawet noobcharami" Calis"O nie co my teraz poczniemy biedne nieogray AMES HILFE HILFE !!" Ames"Tak nie moze byc !! Ja nie po to marnuje sylwestra zeby wbic 200 lvl zeby mi calisa bili!! O nie nie nie nie" Lider IT "Dobra to koniec tej wojny bo dupolizy sobie zycie odbiora jak zostana sami" Tak to pewnie wygladalo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |