Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   CIP-Soft sux! (?) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20289)

Felux 27-11-2006 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok The Brood (Post 1087010)
Kradzież jest legalna tj.nie można za nią bana dostać. A za wrzucanie na Gma owszem.

Jest ban za kradzież , kiedys jak tam logowalem sie na secura by pogadac z kumplami powiedzieli mi ze jakis tam +90 kinol zarabal +100 loota , report-ban :P

Speedo 30-11-2006 22:10

Ja jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos dostal bana za zlodziejstwo ;P ale za to widzialem inny przypadek, moj kolega wkleil przypadkowo na trade link z aukcji na allegro, rower tam chyba byl na aukcji, i dostal bana za dawanie linkow na trade, a dal zupelnie przypadkowo bo chcial wkleic swoja oferte co kupuje ;/

gruby55 30-11-2006 22:36

Ban!!

CIP SOFT dał mi bana za to ze przeklinalem na grame chat (mimo iz nieprzeklinalem) napisalem tylko "mine plZ"

Ferumbras 30-11-2006 23:58

Chciał bym zgłosić, że od jakiegoś czasu WOGÓLE nie działa mi tibia.com!!X(
Niewim co z tym zrobić i proszę o jakąś (dobrą) radę!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Dziękuję.

kubexsik 17-12-2006 12:16

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Normalnie popieprzone są nowe respy a cipsoft robi wszystko dla PACC co totalnie wku***a

Vark-york 17-12-2006 12:50

yeraz to już przesadzili; stoje sobie tam gdzie są gobliny i jakiś gosciu u góry stoij i pokazuje B robe, to ja z racji że jestem na dole to pokazuje mój C Armor i wtedy on:

01:38 Sebulba Ziom [31]: ExAnI HuR Up ""No To HoOp

jest na dole i mi podwala moj C armor, X( X( X( X( Oj Cipy teraz to już przesadzacie :|:(

mazgier 17-12-2006 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vark-york (Post 1133791)
yeraz to już przesadzili; stoje sobie tam gdzie są gobliny i jakiś gosciu u góry stoij i pokazuje B robe, to ja z racji że jestem na dole to pokazuje mój C Armor i wtedy on:

01:38 Sebulba Ziom [31]: ExAnI HuR Up ""No To HoOp

jest na dole i mi podwala moj C armor, X( X( X( X( Oj Cipy teraz to już przesadzacie :|:(

Oczywiście obarczasz CIPsoft winą za własną głupotę? Nigdy nie słyszałeś o czarze "Levitate"? Zachciało się "pokazywać" swoje EQ na ziemi to masz...

Hunter of Morale 17-12-2006 23:17

Witam ! mam problem nie moge sie zalogowac na zadnym charze na Candi ;/ mam tam 44 ed i nie moge sie na niego zalogowac ciagle mam connecting to game world a na postacie na innych swiatach normalnie sie loguje. U moich kolegow jest wszystko dobrze tylko u mnie jest cos nie tak ! co mam zrobic? i nie mowcie mi zebym czekal cierpliwie bo juz mam pol godziny connecting to game world ;/;/ pomocy!

Tomo_11 18-12-2006 16:10

Cipy SUXX

Z jednej strony Cip soft jest dobrą firmą...

Ale z drugiejjjj...

Przed chwilą padłem przez głupiego kicka :/

You are downgraded from lvl 82 to 80.

PLague 18-12-2006 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hunter of Morale (Post 1135540)
mam problem nie moge sie zalogowac na zadnym charze na Candi

Nie bój nic, ja też tak mam ;) . Po prostu czasami ten server okropnie przeciążony.

Cytuj:

Normalnie popieprzone są nowe respy a cipsoft robi wszystko dla PACC co totalnie wku***a
Oj, biednyś, biedulu :( . Szkoda, że CipSoft dało dużo respów dla FACC, a ty tego jeszcze (!) nie zauważyłeś... Nie wyzywaj CipSoft, gdy nawet sensownych argumentów nie masz, bo z twoich wypowiedzi żałośći smutek wycieka :( .

Hunter of Morale 18-12-2006 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 1136212)
Nie bój nic, ja też tak mam ;) . Po prostu czasami ten server okropnie przeciążony.

oj chyba u mnie jest cos nie tak bo mam to dopiero po updacie i u siebie nie moge sie lognac a ide do kolegi i jest wszystko ok tak samo na calej mojej sieci nie da sie lognac na zadnego chara na candi ;/ wiec problem jest na serverze a nie u mnie na kompie tylko jaki ?

Pejo 24-12-2006 11:19

SuX

Gralem se sorcem 12 level na non pvp (sux ;)) i jakis noobek 33 levl caly czas mnie bloczyl i lurowal na mnie potwory wiec dedlem :) wiedzac z doswiadczenia ze nic mu nikt nie zrobi (nie dostanie bana :)) sie zdenerwowalem i napisalem to na ctrl + r :D

Yobri [11]: damn fucking gm-s i reporting players in mine all tibian life

(2 years) and never you do smth with this grrr tibia sux lurers, cheaters

and n00bs fuck you gms fuck you!

reakcja 3 minuty a zawsze czekalem godzine albo i wiecej i NIC... fajnie ;) przynajmniej se wyzylem ;) Tibia going down...

Farujer 24-12-2006 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Knight (Post 755865)
pewine powiecie ze jestem jakim downem ale nie wiem co to kicy plzz powiedzcie za to ze nie wiemtego mozecie mnie powyzywac nalezy mi sie
:)

kick to jest wywalenie z tibii :]

Gracz Tibijski 24-12-2006 14:25

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Knight http://images.tibia.pl/forum/images/...s/viewpost.gif
pewine powiecie ze jestem jakim downem ale nie wiem co to kicy plzz powiedzcie za to ze nie wiemtego mozecie mnie powyzywac nalezy mi sie
:)

Ale down ;)

Johnny 08-01-2007 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pejo (Post 1147352)
Gralem se sorcem 12 level na non pvp (sux ;)) i jakis noobek 33 levl caly czas mnie bloczyl i lurowal na mnie potwory wiec dedlem :) wiedzac z doswiadczenia ze nic mu nikt nie zrobi (nie dostanie bana :)) sie zdenerwowalem i napisalem to na ctrl + r :D

Yobri [11]: damn fucking gm-s i reporting players in mine all tibian life

(2 years) and never you do smth with this grrr tibia sux lurers, cheaters

and n00bs fuck you gms fuck you!

reakcja 3 minuty a zawsze czekalem godzine albo i wiecej i NIC... fajnie ;) przynajmniej se wyzylem ;) Tibia going down...

Jak Ty reportowałeś że ktos Ci sie na resp wbił albo bloczy Cie na guardach to sie nie dziw że 0 reakcji:baby:

Cordex 10-01-2007 21:27

A mi postac ni z ego ni z owego usuneliX(

turbo2005 11-01-2007 18:15

Dlaczego ten Cip soft nic sobie nie robi z raportów podcas debug przez ten idiotyczny debóg dedlem na black knighcie i loocik sie poszedł pier**ić !! Mogli by coś z tym zrobić!!! X( X( X( X( X( Ale co zrobić komercja !

kukuruku 13-01-2007 12:20

Kiedyś znudziła mi się gra knightem to zacząłem palkiem ( na Antice )
Miałem kolegę sorca i mi monki stawiał, a że miałem fundusze to
nakupowałem spearów i skillowałem...:baby:
Po pewnym czasie na 10lvl miałem skille 55 w discie i 5m.lvl
to poszedłem na POHa i zacząłem expić...:evul:
Było nieżle tylko że miałem kicka i padłem...
Czy to mogło się stać od nadmiaru deadów cyców?:o
Mogli by coś zrobić z tymi kickami bo człowieka może szlag trafić.X(
Wiele wysokich leveli padło bo miało kicka.

P.S.Z tymi raportami do GM ( ctrl+r ) to mogli by się bardziej postarać
bo prawie nigdy GM nie interweniuje jak trzeba...

Cipex 13-01-2007 12:53

Jak to mozliwe ze Prawie na all Serverach Sa lagi ? Moze Cip Soft cos wkoncu z tym zrobi ? zanim polowa graczy przestanie grac -,- a moze to przez to polowa graczy ma neo ?

Dragon1927 13-01-2007 18:50

Tez mam neo 512 :P i mam lagi od jakis 5 dni thx dla neostrady X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:39.