![]() |
Cytuj:
|
Ja jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos dostal bana za zlodziejstwo ;P ale za to widzialem inny przypadek, moj kolega wkleil przypadkowo na trade link z aukcji na allegro, rower tam chyba byl na aukcji, i dostal bana za dawanie linkow na trade, a dal zupelnie przypadkowo bo chcial wkleic swoja oferte co kupuje ;/
|
Ban!!
CIP SOFT dał mi bana za to ze przeklinalem na grame chat (mimo iz nieprzeklinalem) napisalem tylko "mine plZ"
|
Chciał bym zgłosić, że od jakiegoś czasu WOGÓLE nie działa mi tibia.com!!X(
Niewim co z tym zrobić i proszę o jakąś (dobrą) radę!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( Dziękuję. |
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie popieprzone są nowe respy a cipsoft robi wszystko dla PACC co totalnie wku***a
|
yeraz to już przesadzili; stoje sobie tam gdzie są gobliny i jakiś gosciu u góry stoij i pokazuje B robe, to ja z racji że jestem na dole to pokazuje mój C Armor i wtedy on:
01:38 Sebulba Ziom [31]: ExAnI HuR Up ""No To HoOp jest na dole i mi podwala moj C armor, X( X( X( X( Oj Cipy teraz to już przesadzacie :|:( |
Cytuj:
|
Witam ! mam problem nie moge sie zalogowac na zadnym charze na Candi ;/ mam tam 44 ed i nie moge sie na niego zalogowac ciagle mam connecting to game world a na postacie na innych swiatach normalnie sie loguje. U moich kolegow jest wszystko dobrze tylko u mnie jest cos nie tak ! co mam zrobic? i nie mowcie mi zebym czekal cierpliwie bo juz mam pol godziny connecting to game world ;/;/ pomocy!
|
Cipy SUXX
Z jednej strony Cip soft jest dobrą firmą...
Ale z drugiejjjj... Przed chwilą padłem przez głupiego kicka :/ You are downgraded from lvl 82 to 80. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
oj chyba u mnie jest cos nie tak bo mam to dopiero po updacie i u siebie nie moge sie lognac a ide do kolegi i jest wszystko ok tak samo na calej mojej sieci nie da sie lognac na zadnego chara na candi ;/ wiec problem jest na serverze a nie u mnie na kompie tylko jaki ? |
SuX
Gralem se sorcem 12 level na non pvp (sux ;)) i jakis noobek 33 levl caly czas mnie bloczyl i lurowal na mnie potwory wiec dedlem :) wiedzac z doswiadczenia ze nic mu nikt nie zrobi (nie dostanie bana :)) sie zdenerwowalem i napisalem to na ctrl + r :D
Yobri [11]: damn fucking gm-s i reporting players in mine all tibian life (2 years) and never you do smth with this grrr tibia sux lurers, cheaters and n00bs fuck you gms fuck you! reakcja 3 minuty a zawsze czekalem godzine albo i wiecej i NIC... fajnie ;) przynajmniej se wyzylem ;) Tibia going down... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Knight http://images.tibia.pl/forum/images/...s/viewpost.gif pewine powiecie ze jestem jakim downem ale nie wiem co to kicy plzz powiedzcie za to ze nie wiemtego mozecie mnie powyzywac nalezy mi sie :) Ale down ;) |
Cytuj:
|
A mi postac ni z ego ni z owego usuneliX(
|
Dlaczego ten Cip soft nic sobie nie robi z raportów podcas debug przez ten idiotyczny debóg dedlem na black knighcie i loocik sie poszedł pier**ić !! Mogli by coś z tym zrobić!!! X( X( X( X( X( Ale co zrobić komercja !
|
Kiedyś znudziła mi się gra knightem to zacząłem palkiem ( na Antice )
Miałem kolegę sorca i mi monki stawiał, a że miałem fundusze to nakupowałem spearów i skillowałem...:baby: Po pewnym czasie na 10lvl miałem skille 55 w discie i 5m.lvl to poszedłem na POHa i zacząłem expić...:evul: Było nieżle tylko że miałem kicka i padłem... Czy to mogło się stać od nadmiaru deadów cyców?:o Mogli by coś zrobić z tymi kickami bo człowieka może szlag trafić.X( Wiele wysokich leveli padło bo miało kicka. P.S.Z tymi raportami do GM ( ctrl+r ) to mogli by się bardziej postarać bo prawie nigdy GM nie interweniuje jak trzeba... |
Jak to mozliwe ze Prawie na all Serverach Sa lagi ? Moze Cip Soft cos wkoncu z tym zrobi ? zanim polowa graczy przestanie grac -,- a moze to przez to polowa graczy ma neo ?
|
Tez mam neo 512 :P i mam lagi od jakis 5 dni thx dla neostrady X(
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:39. |