![]() |
Ten co wie-ale nie wie
Edytuj posty bo poprostu spamujesz >.< |
Wiem -.- lekko poniosły mnie emocje, ale już potem zedytowałem :)
EDIT: I nie przekręcaj mojego nicku lamerze (tak to odpowienie okreslenie!) Nie wiedzieć to możesz ty jak się dzieci robi. |
:lol:
Ale z ciebie noob..... Jeżeli cie to śmieszy to życze powodzenia, mój stary szuka małp do cyrku, zgłoś sie może akurat..... :D :D :D
................................. |
Cytuj:
TOPIC: A co do tematu to nigdy nie zrobiłem tematu na formu tibia.pl i chciałem spróbować , tak więc ztrapowałem ich i zrobiłem ss i wypuściłem czy to aż takie złe !?!?!? |
pff :P sam jestes noob >.< :P
|
<płacze> Jezzzzzu trzymajcie mnie bo nie moge już z tych tekstów "sam jesteś noob" aaaaaAAAAAAAAaaaaaaaaaAAAAAAa
|
@Ten co wie(tzn. tak mu się wydaje)
newbie-(od new being) nowy, nie zna zasad itp, dlatego je łamie n00b- osoba która umie grac(samo słowo powstało z newbie, jednak ma z nim niewiele wspólnego), a mimo to łamie zasady (dobrowolnie i świadomie) i wywyższa się. Nikomu nie jest miło jak się złapie trapa, a nawet jeśli to nie jest to powód na zakładanie glupiego tematu z jednym zdjęciem! Chociarz byś zapłacił statystą, skoro ich wypuściłeś... <edit> A żeś doje*ał... Jeszcze się pogrążasz takimi uzasadnieniami, pozatym skończ z urywaniem się z lekcji polskiego, aby grać w głupią tibię... |
Cytuj:
Aż tak to wygladalo jak by sami pisali " Trap me plz" |
Kto TU JEST NOOB!
TOTALNA BEZNADZIEJA!Ja bym mógl z kolegami taka pulapke! :evul: :evul:
a co do noobow...sam nim jestes :baby: |
|
Cytuj:
EDIT: Jak byś mugł to zrub PS. I nie udzielaj się chłopcze :D |
Za takie cos masz u mnie deda B)
|
Panowie jestli chodzi o znacenie slowa nOOb to jest to odmiana slowa noobie co znaczy nowy.wiec nie jest to postac ktora udaje ze wie wszystko tylko koleszka ktory zasypuje nas setkami pytan i gra od niedawna...
|
Noob
Cytuj:
|
Nazywasz sie slamsik...-.-
Zdazyles sie napodniecac? |
Cytuj:
|
A przeczytajcie sobie poradnik Wszechstronnego i wtedy będziesz wiedział co to jest Noob.
A poza tym wydaje mi się, Ten co wie i slamsik to jedna osoba. |
1. Oni nie są noob'ami.
2. Tyś jest noob. 3. Nie ładnie tak. 4. Idź sie schowaj... |
Cytuj:
EDIT: CO? Chyba kto? hehe |
Cytuj:
Po 2 Nie udzielaj się chłopcze PS. Nie jestes zamłody na takie poważne forum <lol> :D:D:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:10. |