![]() |
CDA RULEZ!!! CDA ROX!!! CDA IS THE BEST!!! Kocham to CZASOPISMO! Redaktorzy są super ( pozdro dla Czarnego Iwana, Smuggiego i Eld'a ;) ), recenzje są świetne, przeróżne artykuły, poradniki i testy sprzętu... no i oczywiście Action Redaction! Czyli to, od czego zawsze zaczynam lekturę. A CDA kupuje od numeru numer 2 ( czerwiec, 1997 r. ) :) Uważajcie, bo Was dadzą w "Schwytane w sieci". HAHAHAHAHAHA!!! :D
|
Cytuj:
"w tibie mozna grac nie placac za nia, a CD-ACTION trzeba kupic, wiec nie mozna porownywac tibi do czasopisma" - za darmo by się chciało, pane Hawranek? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja mam pytanie... Czemu ci aż tak bardzo te reklamy przeszkadzają? Brzydko wyglądają? -_- |
@Ghost Nieudany-Ty, a pomyslec ze cie lubilem kiedystam? Jestes tak UPIERDLIWY ze to jest niemozliwe. Na cholere sie czepiasz ze CDA to czasopismo nie gazeta? Wiadomo o co chodzi, ale musisz sie przyczepic bo ci sie argumenty koncza. Najbardziej lamerska rzecza jaka mozna zrobic jest lapanie za slowka...Ech...
No i kazdy komu nie podoba sie CDA jest wg ciebie kims, kto napisal do AR i zostal zjechany przez Smugglera. Ja nawet nie wiem co to za jeden ten Smuggler caly, domyslam sie ze jakis redaktor z CDA, ale go nie kojarze. Mania przesladowcza? A moze TY BYLES ZJECHANY PRZEZ SMG I WSZYSTKIM MOWISZ ZE ONI BYLI ZEBY ODCIAZYC SWA WYPACZONA PSYCHIKE? To sa posty w twoim stylu. A co do tego, ze kultowymi pismami sa te ktore padly-noob plx? Gdyby SS dalej wychodzil, to dalej bym go kupowal. Gdyby reset dalej wychodzil, dalej bym go kupowal. Dalej bym uwazal,. ze te gazety rzadza, a CDA sux. Tylko takie ciuliki z CDA musza sie utrzymac na rynku to oczerniaja inne pisma... No i co ci przeszkadza ze przeklinam? Wasze posty sa tak... UPIERDLIWE, ze inaczej sie nie da. Po prostu sa takie... Takie... ARRGHHHHHHHHHH!!!! |
A mi ten magazyn* kiedyś się podobał, ale od 3 miechów niekupuje, wole kase wydać na np: kino lub mtg'i xD
Pamietam, kiedy zaczołem kupiować (coś około 2000) było to ~200 stron za ~15 PLN + 2-3 CD (Jeszcze nie było dvd :P) i wtedy dlamnie było gites, teraz jest ~140 stron za 19.90 + 4 CD / 1 DVD ale co z tego, że mam ten 1-2 dodatkowe CD, gdy niema na nich nic wartosciowego ?? Np: NA co mi CD pełne trailerów ?? -.-' Z aktualnej wersji CDA podoba mi się tylko wstępniak, "kalejdoskop" (tak to się kiedyś nazywało, to zaraz po Cower CD) NDSN (nie daj sie nabrac - to dało się czytać) i niektóre recki (NIEKTÓRE czyli 1-2 recki/numer) P.S. Niezgadzasz sie ze mną, siedz cicho, bo o gustach się nie gada -.-' --------------- *-dla odmiany, gazeta była, czaspoismo też, to tera magazyn :P |
@Matheous
Megahyperpwnrotfl'n'lol~ Upierdliwy jest, bo podaje sensowne argumenty ? Człowieku, w jakich czasach ty żyjesz ? Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
A przyczepiłem się, bo mam na to alergię. To jak Diablo nazwać RPGiem. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A czy są na to podstawy? Gdybym był TYPOWYM osobnikiem zjechanym przez Smugglera, w tym temacie z mojej strony byłyby tylko soczyste bluzgi. Nigdy nie napisałem listu do CDA. Nie czułem takiej potrzeby, ani nie miałem jakiegoś specjalnego tematu na list. Cytuj:
W TYŁKU! Skoro TY byś kupował, jaśnie panie, nie oznacza, że inni też by to robili. Nie sprzedawały się - więc upadły, co by im było z jednego czytelnika? Nie twierdzę, że te magazyny były złe, bo nigdy ich nie czytałem. Ale widać coś nie pasowało czytelnikom, że przestali je kupować. Cytuj:
Cytuj:
Z resztą - nie pieprz, że miałeś do mojego posta problemy. Nie skierowałeś go do mnie, ani do nikogo innego. Dopiero teraz uruchomiłeś kosiarkę i zacząłeś po mnie jeździć. Cytuj:
|
Omg......
Nie ,no ludzie !!! Skończcie wreszcie ten cyrk , i zachowujcie się jak istoty rozumne* ! .Jak wogóle można pocinać teksty w stylu "A CDA to jest po***ana gazeta" , "nie dosc ze komercha , to jeszcze za ile" itp. Jeden lubi piwo , drugi nie lubi ; ale do jasnej choroby! .....Czy to że ktoś czegoś/kogoś nie lubi , to zaraz ma na to jechać , jak mu się podoba?! .To jak jakby mówić że ksiązki są głupie , bo są za grube.jak ktoś mąrdze powiedział : O gustach się nie dyskutuje !! .A co d tematu , to rzeczywiście...... Kiedyś (2002-2003) normalnie porykiwałem przy lekturze AR , jak żaba , a teraz ? Raz czy dwa na krzyż.A reklamy są przeciez w mażdym magazynie/czasopiśmie/gazecie, bo przecież muszą jeszce z czegoś utrzymywac pismo , nie z samej sprzedaży.Weźcie się uspokójcie wreszcie , bo jak jakiś z modków wkońcu straci cierpliwość do uższkodników, to wkoncu zamknie ten temat ;)
|
Ghost, jak czytam Twoje posty, to stwierdzam, że jesteś podobny do Smugglera... ;) ( to był komplement) :)
|
Ciekawe ilu z was czytalo CDA gdy ukazywalo sie ono w 98 roku? Osoby te powinny zauwazyc jak stopniowo poziom spadal a ilosc reklam i cena rosla(tak tak, teraz praiwe co 3 strona to reklama -.-) Ile takich reklam jest w innych czasopismach? Jezeli maja taki naklad i tylu zwolennikow to po kij ciskac reklame co 3 strone? Chwala sie ze maja ~180 stron(nie jestem pewien ile bo juz nie czytuje) z czego jakies 40-50 to reklamy... Nie wiem tez czy jechanie kazdego w ar jest takie zabawne(a listy typu "prosze o opengl***** swiadczy tylko o poziomie uzytkownikow...), dlaczego np. w innych gazetach redaktorzy potrafia normalnie odpowiadac na listy nie robiac z siebie debili?
|
Cytuj:
Cytuj:
Teraz reklam jest sporo, ale nie same ich istnienie mnie denerwuje. Najgorsze jest to, że często przerywają długie recenzje w połowie słowa... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Widać do innych czasopism nie trafia taka duża ilość kretynów, po których trzeba jechać... Z resztą, wiem, czemu jadą. Ja bym nie był w stanie grzecznie odpowiadać na bluzgi, np. "Muszę się nie zgodzić z Pańską opinią na temat tego, że jestem @#$!#^ i *4#@!%&."... |
@ Ghost
Zacznijmy od ar... CDA ma na tyle duzo zwolennikow jak i ludzi ktorzy pisza do ar ze mozna bylo by spokojnie chciaz polowe ar zapelnic sensownymi listami. Jezeli przychodzi list typu "Muszę się nie zgodzić z Pańską opinią na temat tego, że jestem @#$!#^ i *4#@!%&." to nie czyta sie takiego listu dalej tylko wywala sie go do smietnika/niszczarki. Jezeli chodzi o ilosc reklam, to wez jakis nowszy numer cda i przelicz ich ilosc i stron ktore zajmuja... I jaka wina reklamodawcow? To chyba CDA decyduje o tym ile ma reklam i ile na tym zarabia i tlumaczenie sie glupim kursem zlotowki nic nie da... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
postanowiłem policzyć, na 142 strony CDA jest 35 stron reklam, czyli około 27% całej gazety to reklamy.
A jeśli chodzi o AR, to wina niskiego poziomu jest u redaktorów. To oni wybierają jakie listy dają do druku i to oni na nie odpowiadają "na forum" gazety. p.s: skończcie te głupie gadanie qrna mac bo to zaczyna świadczyć o waszym poziomie........ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Ghost-taki mam charakter. Moze to dziecinne, moze glupie, ale ja ZAWSZE bede sie wyklocal o najmniejsza nawet pierdołe, dopoki nie wygram lub dopoki modek nie zamknie tematu... Lub dopoki nie strace wladzy w rekach.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przyznam, ze za duzo numerow CDA nie mam. Na pewno nie mam wszystkich od 98 roku. Ale mam kilka z kazdego rocznika, wiec... Chyba wystarczy. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A przeklenstw uzywam gdy jestem wkurzony-ale ja sie czesto wkurzam-aby zaakcentowac pewne czesci tekstu. Wedlug mnie lepiej brzmi 'JESTES ****A UPIERDLIWY' niz "Jest pan odrobine denerwujacy'. To pierwsze lepiej do czlowieka...Przemawia:) Cytuj:
Boo rulez;P Ale gdyby byl temat dajmy na to o Secret Service to na pewno niektorzy by na niego wrzucali tak jak tu sie wrzuca na CDA. Po prostu-to jest temat o CDA, to piszemy o CDA, chwalimy je lub na nie bluzgamy. Przynajmniej nie ma offtopa. A co do mojego poziomu-wg mnie tak makabrycznie nisko jeszcze nie upadl. Ja przynajmniej ciagle argumentuje. A ze czasem zaakcentuje to grubszym slowkiem? To juz moja natura. No, to chyba tyle.... @Obledny rycerz-wiesz, po to jest forum zeby podyskutowac o pewnych sprawach. A ze te sprawy dotycza gustow? A pokaz mi jakas sprawe ktora gustow nie dotyczy. Polityka? Jedni lubia SLD, inni Samoobrone. Jedzenie? To juz wogole. Hmmmm... Samochody? Jedni wola opancerzone VAny, inni szybkie formulki 1:) |
@up: a ty podajesz sensowne argumenty... po czytac i nie moge sie doczytac:)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26. |