![]() |
nie rozumiem dlaczego w tym temacie toczy się rozmowa "jaki to ek jest bogaty i w ogóle ma zajebiście bo może bocic"
zacznijmy od tego, że bot jest nie legalny i cipsoft nie bierze go pod uwagę a czytając wasze posty wynika że są oni w pełni świadomi i zadowoleni z tego że ma taką możliwość. Aby porządnie zarobić knightem trzeba sporo czasu poświecić expiąc na lamerskich mobach, jest to bardzo monotonne i wytrzymać tydzień na takim respie to trzeba mieć naprawdę dobre nerwy. Żeby porządnie poexpic to ek wcale nie wychodzi na większy + niż inne profesje.... |
Moim zdaniem wszystko jest ok, a po za tym nie można porównywać jednej profesji do drugiej, ponieważ każda jest inna np. knight ma lepszą obronę niż sorc, ale ma słabsze czary itp.
|
Cytuj:
i nie mówcie ze knajt przy boceniu nie ma kasy , 80 % moich kolegów kanjtow boci i każdy z nich jest bardzo bogaty. @UP masz w 100 % racje |
Cytuj:
Nie, może bocić na 3x mocniejszych ;> Acient scaraby, dragi na 50-60 lvlu np. Frosty na 120~ i takie tam :> |
o tak tak takkk... na 50/60 to on moze expic na asach czy dragach , ale nie bocic . ty chyba nie wiesz co mowisz mysmlac ze 120 ms BOCI na frostach...
bot to niedorobiona wersja czlowieka. wiec boci sie na potworach slabych co sorc robi z cluba... PS. wogle boterzy to poje... ludzie a pozatym od uzywania bota maleje przyrodzenie co juz udowodnilem na przykladzie kolegow |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Co do frostów - pewne części mozna na bocie jechać od 100 lvla~ |
to mow ze ci chodzi tez o bot do leczenia itp. mi chodzi o ta opcje ze koles idzie spac a postac sama expi
|
Cytuj:
Tu masz targeting z elfbota na hydry http://i499.photobucket.com/albums/r.../elftarget.jpg czerwone dopiski moje. |
nigdy nie widzialem bota to ie wiem , ale ja bym sie bal zostawic mego msa na hydrach jednak ja umiem wiecej od bota
|
Cytuj:
/spac ;p |
@up bot też nie umie -.- save server??
Ja także nie używałem nigdy bot full afk, nie podnieca mnie wydawanie kasy na coś na czym mogę także stracić (ban, ded itp.). Jak chcecie mieć więcej kasy w tibi to chakujcie ludzi:D:cup: Tak samo nielegalne jak bocenie.. |
Cytuj:
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...9&postcount=63 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a kasy nie mozna zarabiac rozwalajac w pizdu botknajty na zolwiach zamiast wlasnego stawiac? szybciej chyba sie zarabia kase :baby:
|
Cytuj:
Mozna mozna. Zreszta przed update antybotowym ludzie zajmowali u mnie ancienty czasem po 10 godzin a po upie staly sie zupelnie puste, czyli jednak ktos tam bocił, i byli to magowie. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |