![]() |
Jaś Fasola: Nadciąga totalny kataklizm. Reszty nie pamiętam
|
Epic Movie
Wysokie Loty A tak poza tym to ogólnie filmów nie oglądam : >. |
No nie przesadzajcie, w haroldzie nie bylo nawet takiego momentu ze się zaśmiałem...
Eurotrip widziałem 3 razy, spoko film. "Nic Śmiesznego" z Cezarym Pazurą owni ;> Job też nice :d hmmmm co by tu jeszcze... Don't mess with the zohan takie sobie. Wszystkie częsci akademii policyjnej <3 |
Zohan ofc ;]
|
A ja będę orygnialny ;p. Żadne komercyjne produkcje, ale filmy ZF Skurcza (ludzie od kartonów). Czyli z filmów youtube to Dżudo Honor 7, czy tam Zły Szeląg, a takich pełnometrażowych to Sum Tak Zwany Olimpijczyk, czy Wściekłe Pięści Węża. Albo spadniesz z krzesła, albo uznasz, że jest żałosne.
|
Jaś Fasola- stare odcinki
Co ludzie powiedzą- ostatnio poszczają na tvp2 wszystkie filmy z Louis de Funes stare ale nadal jare i niektóre z amerykańskich już wymienionych |
Cytuj:
@topic Straszny Film Czas Surferów Killer 1 i 2 Job Poranek Kojota Chłopaki nie płaczą |
"Pieniądze to nie wszystko"-świetna, polska komedia, rozwaliła mnie za pierwszym razem :]
"Poranek kojota": -Co to jest? -Świnia... -A dlaczego ta świnia ma kły? -Bo to jest guziec, taka świnia z Afryki! -NO CO JEST Z TĄ ŚWINIĄ? -No co jest z tą świnią? -Nie słyszę bo jakiś debil się drze przez megafon. :D "Kiler" 1 i 2 I teraz będę orgyginalny: "Asterix i Obelix: Misja Kleopatra" :) "Pick of Destiny" ma świetną oprawę muzyczną (w końcu to musical). Szczególnie ten kawałek z Dio był świetny |
Chłopaki nie płaczą, poranek kojota, american pie, czas surferów.
|
Ajlawyou, Nic smiesznego, Dzien Swira.
|
Cytuj:
Sprawdzę, ale jak nie będą śmieszne to masz... ;) |
American Pie
Świat wg. Kiepskich ew. Suit Life |
Seria Nagiej Broni [; , Poranek Kojota.
|
Jabberwocky, Zywot Briana.
|
Hmm
Dzień świra, how haj, job taxi 1-3, babcisynek..wszystkie filmy z siwym ...i było tego jeszcze trochę, ale przypominać mi się nie chce Ost. jeszcze fajną komedie oglądałem - Superhero movie ~ |
Cytuj:
|
Naga Broń
Kapuśniaczek Wszystko z Rowanem Atkinsonem :D Zohan No i jeżeli można zaliczyć to do komedii to Hancock |
Cytuj:
|
Surferzy :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |