Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Gildia] zabawa na Hellu? 301 rp + Megiddo = total fun (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204096)

paluch89 18-01-2009 12:32

Nie żaden ots tylko normalna tibia.

Ciezko ci pojac co??

Moze bys sie nauczyl czytac, nigdzie nie napisalem 10 demow tylko 6. Poza tym czego mam zazdroscic ? Ze ma 300 lvl i 2 sio i bota i to on za nich odwala cala robote? Zanujacy jestes.

Powtórze jeszcze raz. Nie kazdy lubi sie lansowac na forum i pokazywac jak to sie bawi w tibi. Hehe.

Ja powinienem dorosnać? Jak narazie to wy na mnie plujecie jadem, bo nie potraficie normalnie rozmawiac bez zadnych zaczepek itp.

Przemyśl to co napisałeś.

Angerfist 18-01-2009 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paluch89 (Post 2426347)

Powtórze jeszcze raz. Nie kazdy lubi sie lansowac na forum i pokazywac jak to sie bawi w tibi. Hehe.

Popieram nie wszyscy się podniecają zblokowaniem tego i tego w tibii, "trzymania 6 demców na klacie ( z botem i sioherami ) "
Ja mialem włosy na klacie i przeżyłem i co nie podniecam się !

@down : dla mnie openki są ciekawsze niż blokowanie 7 demonów

Bykunn 18-01-2009 12:38

Powtarzam jeszcze raz. 7 Demków wzięło się stąd, ze 5 się tam respi, a 2 pozostałe zostały doropowane z piętra niżej (troszke hardcorowo :D).
A co do wypowiedzi Palucha to nie krytykuj ich tak mocno mimo, że masz inne zdanie na ten temat. Sam przyznaj, że ten film wzbija się ponad przeciętność tego co jest na co dzień na forum, więc jest jednak warty zamieszczenia i chyba w tym celu był zamieszczony. Żeby pokazać, że można w tibii robić coś więcej niż urządzać openki i sneaki czy expić całymi dniami na frostach ;)

Jucha Furora 18-01-2009 12:40

Blackd prawie ocipiało;D

czucz123 18-01-2009 12:40

@up
Czekamy na Twoj filmik.
@film
Niezle, spróbujcie te 7 demkow jednak :)

Monouth 18-01-2009 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paluch89 (Post 2426312)
Jak dorośniesz to zrozumiesz.

To samo mogę powiedzieć o Tobie.. Dorośnij, przejrzysz na oczy.. Jestem wstanie się założyć, że jestem o wiele starszy od Ciebie, udajesz dorosłego a to problemy czysto emocjonalne.. nie wylewaj ich na forum.

Jucha Furora 18-01-2009 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czucz123 (Post 2426358)
@up
Czekamy na Twoj filmik.
@film
Niezle, spróbujcie te 7 demkow jednak :)

Nie mówię,że ja nie jade na bocie ale popatrz prawie kur.wicy dostalo;D

Igim 18-01-2009 13:36

7 demcow wali gdzies tyle co 1 ghazabaran i jeszcze troche. ;s
Comba po 2,5k+ a takie 7 demcow to kazdy po 450 zajebie i masz juz 4k
Wyczyn i to nic ;s LP moglby sprobowac 8 demkow ;s
Oczywscie nie sam ;s Dalby rade 100% :> Ale on nie gra ani by nie ryzykowal... 2lvle to na jego lvlu uuu duze miliony expa...

Bykunn 18-01-2009 13:41

Nie spróbował by, bo on się nie bawi grą tak jak gildia Megiddo ;)
A 8 demków to raczej ciężko bo nie jestem pewien czy idzie w ogóle tyle ropnąć (czy nie znikną) no i przy takiej ilości potworów (dochodzą fe) i paraliżu demków raczej ciężko by było dobiec do tego miejsca gdzie jako tako można to bloknąć nie bojąc się o shooterów.

paluch89 18-01-2009 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monouth (Post 2426373)
To samo mogę powiedzieć o Tobie.. Dorośnij, przejrzysz na oczy.. Jestem wstanie się założyć, że jestem o wiele starszy od Ciebie, udajesz dorosłego a to problemy czysto emocjonalne.. nie wylewaj ich na forum.

No ba na tym forum każdy sie zakłada, że jest od każdego starszy wiec sie nie dziwie twojej wypowiedzi. :D

Poza tym to nie ja krzycze i pluje "zrob taki film" "na fajnym otsie grasz" itp.

Domyślam sie, że jestes pewnie starszym graczem bo mało ktory młody sie tak bawi jak ty i twoi kumple.

Bykunn 18-01-2009 16:36

Już nie chce mi się pisać przy okazji tego filmu, ale jeszcze tylko jedno zdanie.
Wiek nie świadczy o dojrzałości, więc nie powołujcie się tak bardzo na to kto ile ma lat ;)
Pozdrawiam. Życzę wszystkim powodzenia i dobrej zabawy :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:54.