![]() |
Cytuj:
|
elo.
Mam pytanko. Ściągam tą grę. Na jakim serwie grać? Czy ktoś wspomoże mnie finansowo? No nie dużo tylko tak na start A jaką profę wybrać? @down ale mnie chodzi jaka najlepsza profa nie jakie profy @down2 ok 90% . Na początek zrobię se bladera a jak się spodoba to wizarda albo force bladera emmm możę będę jutro gdzieś o 11.00-12.00(ferie) |
Graj na marsie. Pomocy finansowej na samym początku nie trzeba, rób questy a nie będziesz biedował. Właściwie to leć na samych questach, najszybszy zarobek i exp.
Profesje masz opisane wyżej, napiszę Ci w skrócie. Force Archer - mag z łukiem Force Shielder - Wojownik z tarczą Warrior - Wojownik z dwuręczną kataną albo wielkim mieczem Force Blader - katana i magia Wizard - Mag Blader - Używa dwóch katan lub swordów. www.cabal-online.4funs.pl wejdź tu wszystkie potrzebne info są :p |
Cytuj:
|
Jak już ściągniesz i sie rejestrniesz to podaj nick i o której będziesz :P
Być może gra nie będzie się chciała włączyć na początku, będzie się ładować i za chwile się zamknie. Jak tak to powiedz podam Ci link do updatera który działa;p |
@up
emm ja klikam start cabal jak jest ten update. jak klikne start cabal to się wyłancza normalnie i w procesach mam cabal online włączony a gra nie działa będę dziś gdzieś o 11.00-12.00 @down miałeś? więc jak rozwiązałeś |
@up
Miałem ten sam problem, nie umiałem go rozwiązać ; / |
Cytuj:
http://www.sendspace.pl/file/eOPpyeYN/ Ściągnij stąd i zainstaluj w folderze cabala. Odpal i poczekaj aż się zupdatuje, włącz cabala, jeśli problem nie zginie to zajrzyj tu. Klik Patrz od punktu 5.:p |
kur niedziała ale będę jeszcze próbował
|
Cytuj:
I nie mam pojęcia czemu. Na innym kompie, z praktycznie takimi samymi komponentami jak mój stary też chodził cabal bez instalowania ;p |
Na pierwszy rzut oka takie gry są wspaniałe,ja pograłem 2 tyg i się zanudziłem tylko po prostu ciągle i to samo te gry silkroad,metin i te inne scierwa to jedno i to samo i tak samo się nudzi...
|
Eloo.
Ej zrobiło mi się tak. Ja włączyłem cabala (wreszcie) loguje a tu problem wyskakuje że nie ma najnoweszej wersji i mnie wywaliło. To instaluje to dalej od punktu 5 a tu się psuje i znów błędy wyskakują i się nie da włączyć |
Wczoraj był jakiś update, może to przez to, ale nie wiem ...
|
@mistrzu
Bedziesz musial sie przyzwyczaic ,bo niestety to nie bedzie ostatni raz kiedy ci cabal sie zjebie ; dd |
a ja dzis 3h~ na blade perytonach i fc nie wydropilem ^^ tylko 6 lampek, z czego mi wyszlo 2kk~, i 80% lvl
|
Erverse, znudzilo sie?^^
|
Niee, jakoś ostatnio nie mam czasu żeby przysiąść i pograć :P zawitam w tym tygu mam taką nadzieję:s
|
Ja chyba zaczne od poczatku w cabalka pykac ,zniecheca mnie jednak fakt ze jest ograniczenie skilli ,smieszne jest tez to ze nawet ruina station nie dam rady solo zrobic z dostepnym skillem na ten lvl XDDDDDDDDD
|
btw patrzcie tu
http://img22.imageshack.us/img22/162...173b06eb23.png w 10 min wszystko wykupione (map party po 500k) ^^ rsy po 600k szly wtedy btw. dla tych co nie dziala http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=87656 |
Co tak zacichło ;x odzywaj sie ktoś:P
Gra ktoś na marsie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:24. |