@2up: Kolejne dziecko. Teraz cię zmiażdżę, a jak będziesz odpowiadał, to nie zapomnij włączyć bota na cięte riposty.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luka$ek
(Post 2431349)
Bot jest zdrowy ;)
|
No patrz fajnie masz, mój komputer ostatnio coś na grypę choruje, z mikrofalówką też kiepsko, za to TV w dobrej kondycji, zdrowy jak koń!
Rozumiem, że wzrok niszczy się tylko wbijając levele 1-50? A potem to już jest super zdrowe? Idąd twoim tokiem myślenia, nie powinieneś w ogóle chodzić na te hunty, bo niszczysz sobie wzrok :<
Cytuj:
spędzasz więcej czasu na świeżym powietrzu
|
O rly?:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny
Zawsze w takich dyskusjach pada raz po raz "używam bota i dzięki temu mam czas, żeby wyjść na dwór, pójść gdzieś z kolegami itd.". A jak się takiego bociarza zablokuje, zaatakuje albo jak przyjdzie GM, to w 90% przypadków nie mija minuta i już gracz się "budzi", żeby ratować postać :D
|
wyjaśnia wszystko.
Daj mi namiary gdzie expisz, chętnie kilka razy cię trapnę, potem GMa zawołam i dostaniesz bana, same plusy przecież...
Cytuj:
i wtedy możesz powiedzieć "Haha chuje mam większy lvl bo gdy ja spałem to lvl sam rósł!" ... i wszystko jasne
|
Haha! To ci dopiero :) I wszystko jasne, oprócz levela coś jeszcze ci urosło :) Idź na OTSa, tam znajdziesz więcej ekstazy :)
Cytuj:
Wole iść pośmigać po mieście 3-4h niż przed kompem 3-4h spędzić,to normalne chyba co?.
|
Normalne. Tylko po co w takim razie botujesz, skoro wolisz wyjść na dwór.
Cytuj:
A ci co bota nie używają i mówią jakie to złe i chamskie zapewne nie umieją stawić bota,nie mają bota,nie mogą postawić bota bo mama wyłączy komputer gdy tylko wyjdziesz z domu. To na tyle
|
Zabiłem 10 ludzi, ci co nie zabili to CIOTY! HAUAHAU I CO TERAZ ZROBISZ?
Nam mama wyłącza komputer jak wychodzimy z pokoju, tobie nie pozwala w ogóle włączyć, dlatego botujesz? Czy zdajesz sobie sprawę, że gadki tupy "wasza mama to wasza mama tamto" są bardzo żałosne i akuratne na twój wiek? (Dla mnie każdy boter to dziecko na początku gimnazjum które próbuje znaleźć wielu kolegów tekstem 'ja mam 100 lev w tibii').