![]() |
wyobraz to sobie tak - chodzi o to, aby ludzie znajdujacy sie tam, chociaz przez chwile pomysleli o tobie nie zwazajac na zle rzeczy ktore zrobiles, muzyka ma naklonic do pewnego rodzaju refleksji na Twoj temat
tocket slayer w tym wypadku proboje byc madry i fajny, lecz nie wychodzi mu to :) |
Karramba - Pocałuj mnie w dupe (nie wiem czy to tak sie nazywa, ale motyw przewodni :-P)
|
Muzyka na pogrzebie? (Jeśli na serio, to:)
A nie lepiej konkurs karaoke, żeby poprawić smutną atmosferę? (chociaż i tak pewnie nikt nie będzie za mną płakał...) |
KONIECZNIE
Spokój Grabarza - Elektryczne Gitary :* :D |
A ja nie umrę nigdy!! Bo mnie ugryzie wampir i sam zostanę wampirem i pójdę na pogrzeb bloodwina i mu nasikam do trumny i ... wampiry sikają?.. no nieważne, najwyżej zostanę wilkołakiem :)
|
Jeden Osiem L - "Jedno jest życie",
ew. soundtrack z Star wars. Albo "Cztery razy po dwa razy". |
@Rocket Slayer
Ale spinka ;)))) Cytuj:
@temat Boris - Ano Onna No Onryou http://pl.youtube.com/watch?v=OzwK2IioX-c albo Spiritual Front - We Could Fail Again (koniecznie z Nihilist EP) http://www.wrzuta.pl/audio/uCwlph9ep...uld_fail_again |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wszędzie udajesz "dorosłego" a i tak każdy ma ciebie za dzieciaka. @Top Nie wiem. |
Kool & the Gang - Get down on it
Miss Li - Good Morning |
The analogs - pozegnanie ;)
|
Let's go!
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jestem zuyyyy Cytuj:
Cytuj:
Udaję dorosłego - hmm znowu ten sam zarzut... zmieńcie płytę Jestem zgredem (ale nie takim 100% - owym) lecz zaczynam się bać do czego ludzka wyobraźnia jest zdolna, kiedy się chce pomysł wprowadzić w życie (nie chodzi mi wyłącznie o ten topic :)) Oby to były żarty EDIT @down Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
co do reszty - skoro ten temat ci nie odpowiada, to się po prostu nie udzielaj. jak ci tak bardzo nie odpowiada, to napisz pw do moda, a on ci odpowie, czy ten temat może się tu znajdować, czy nie, bo na razie zauważyłem, że sam chcesz o tym decydować |
Jeżeli umre jako aż taki kretyn, żeby puszczać sobie jakiś swój ulubiony kawałek na pogrzebie, to chyba spale się ze wstydu w trumnie.
@Dobo Komu by się chciało siedzieć na Twoim pogrzebie te 9:19 min? (tyle ma 1st utwór co podałeś) |
Cytuj:
By Smuggler ;) |
Cytuj:
@top: this. |
Przecież w innych kulturach to normalne, że wdowa z rodzina odprowadzaja gosci z trumna na cmentarz pograżeni w smutku itp. itd., a gdy już pochowają delikwenta to cała rodzina wraca do domu śpiewając jakies radosne pieśni. Wy zaraz robicie z tego jakiś grzech na miare pierworodnego ;)
Terrence Jay - One blood Lyrics http://www.youtube.com/watch?v=c4REz...eature=related |
Monty Python- Always look on the bright side of life 8o
A potem Guns n' Roses- November Rain :cup: co z tego, że 9 min jak mnie lubili to postoją i posłuchają dobrej muzyki ;p |
Krzysztof Krawczyk, Maryla Rodowicz, Doda, Michał Wiśniewski i Kombi
|
Cytuj:
Gwiazdy śpiewają na pogrzebie? Tego jeszcze nie było! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |