![]() |
zajebiscie :D ilu z Secury zostało zbanowanych ? bo jakos nic nie ubyło ;/ banujcie wire z Secury bo tam ponad połowa graczy to boty... ja mam 16 knighta i nie mam gdzie expic wszedzie 40+ lvl boty mam nawet własną liste botterów! :D i żaden z nich nie został zbanowany a oni botują 24\ -.-
|
A tibia.com ugina się pod ilością graczy chcących sprawdzić kto został zbanowany.
|
Koniec tibii !!!!!!!!!!!!!
I dobrze połowa h lvl ma miesięczny odpoczynek |
To jak już nie gra to niech chociaż rekordowego deleta dostanie :D:D
|
2Up:
Koniec debilii!!! :cup: |
Szkoda tylko ze banow nie dostali najwięksi boterzy no ale widać ze wola zbanować osoby które używaj bota sporadycznie , ja nie twierdze ze nie miałem elfa ale nie używałem go tak czesto jak to robią niektórzy :P
zresztą rozumiem ze można banowac ale jak się max 60k ludzi online na dzień jest do zabieg trochę debilny , bo stracą na ty więcej niż zyskają xD nie będę się usprawiedliwiał bo używałem bota ale jak banują o przynajmniej powinni to udowodnić jakoś bo sadze że jest duża część osób która za free dostała bana |
@up
Z ust mi to wyjąłeś. |
Cytuj:
Na saphirze top 1 i 2 ban, smutno. |
Cytuj:
Cytuj:
Cieszę się, że część z was teraz opłakuje swoje pixelki =D =D Smuci mnie to, że nie dostaliście delete'a i będziecie znowu brykać po odbyciu kary. :( Z całego serca życzę by was finalnie ukarano. |
Cytuj:
@up A ja placze? Mam 20-50kk, wiec tak czy siak nowy char to kwestia tygodnia :))) |
@Rocket Slayer
Nie martw się, wielu zostało także usuniętych. |
3up
zgadzam sie xD |
Cytuj:
co do tycxh banow,ja jakso elegancko mam bocika i zyje? koniec tibi czy lada dzien "wymyslacze" botow cos wymysla? :D |
Cytuj:
wymyślą następne gówno -.- |
Cytuj:
A tak na marginesie jezeli cipsoft usunalby konta wszystkich osob ktore botuja to populacja tibijczykow spadlaby o 80% |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Xtremex0 Śpieszmy się żegnać* ludzi, tak szybko odchodzą :-) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zapewniam cie, ze jezeli to sie stanie, nie bede plakal :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |