![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
In vitro, biseksualizm, późne odnajdywanie swojej prawdziwej orientacji seksualnej, poligamia itd. A temat tak zapalny, że nawet nie chce mi się prowokować ;). @Autor Szwadron 97 jest do niczego, nie kombinuj tylko odpal sobie Honor. Albo tak dla odmiany, jakąś porządną muzykę. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Natomiast, czego by cię "tatusiowie/mamusie" nie uczyły, i choćby tacy rodzice powtarzali, że robią źle, sam fakt ich wspólnej płci miałby OGROMNY wpływ na rozwój dziecka. I nie pierdolcie mi tutaj hasłami "nieraz starają się lepiej wychowywać, niż hetero", bo problemem nie jest tu metoda, tylko środowisko w jakim dorasta dziecko. P.S: I nie twierdzę, że negatywnym wpływem są tu pojawiające się u dzieci skłonności homoseksualne. Ktoś już napisał, że jest to wręcz rzadkie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Dopiero zauwazylem, ze autor jest z mojego miasta. Co za wstyd i hanba dla calego Podlasia... =/
Az mu chyba osobiscie wyperswaduje nietolerancje dla, rotfl, "geji". |
Cytuj:
@DOWN Cytuj:
|
Cytuj:
2. Tak jak z dziećmi grubymi, biednymi, brzydkimi, niemodnymi, niskimi, ze śmiesznym głosem, z obcym pochodzeniem itd Niech żyje normalność! |
@Manitu
bo trzeba naprawdę kochać swojego partnera, żeby przejść to wszystko co robią homofobi. Niestety, u tzw. 'normalnych' taka miłość nie jest częsta. |
Cytuj:
|
Niech sobie tam będą, ale:
- Niech tego aż tak bardzo na ulicach nie ukazują (Całuski pod biedronką dwóch dresiarzy... ehhh...) - Niech nie myślą o wychowywaniu dzieci(adopcji)... - A tym bardziej o ślubach... Cytuj:
Cytuj:
Wróć naćpani z imprezy, upiec coś sobie na kolacje w mikrofali a rano zastanawiać się gdzie podziało się dziecko... |
Cytuj:
Lol, Korwin na avatarze ;). Cytuj:
Nie twierdze, że są, dlatego wszyscy powinniście dodawać "wydaję mi się" przez waszymi rotfl-naukowymi tezami, bo sprawiacie wrażenie jakbyście co najmniej byli pewni. |
Slay zapraszam na tbs
hanba dla Podlasia to ludzie twojego pokroju |
Jak na moje oko, dwie matki, czy dwóch ojców nigdy nie zastąpi rodziców składających się z matki i ojca. Chociażby ojciec i matka wychowują dziecko w różnoraki sposób.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |