![]() |
Cytuj:
|
MS to dziecinna gra dla ~8 latków.
^Moje zdanie. |
A mnie się w nią przyjemnie grało.
|
Cytuj:
|
Up.
Jak się gra w mmo polecane przez 10 latków to się nie dziwię... spróbój wowa etc. |
Znam ludzi grających w MS, którzy są ze sto razy mądrzejsi/dojrzalsi/wyżsi i mają większe wacki (czyli starsi...) od pajaców oceniających gry po grafice przy okazji obrażając ludzi w nią grających. I robią to na forum o Tibii... i jak tu traktować was poważnie?
|
@up
Nie wiem, czy mówisz o mnie, czy też nie, ja w każdym razie wyraziłem tylko swoją opinię o tej grze. Nie lepiej kupić WoWa, GW, AoC, WAR, LotRO, EVE itd, tylko grać w takie coś? Doprawdy, na screenach przypomina freeware'a dla 5-latków... @down Co do WAR się zgodzę, ale Conan PL podobno jest niezły. Tak, wiem, na początku był fail. Teraz, po patchu, poprawili masę rzeczy i ponoć gra się przyjemnie ;d Na pewno spróbuję. |
AoC i WAR na pewno nie :) (szkoda na nie kasy)
|
Cytuj:
Ale co z tego że na screenach przypomina freeware'a? Czy to ocenia grę? WoW wygląda jak bazgroły trochę bardziej zdolnego dziecka + wylanie na to różnych farb a jakoś nikt się nie czepia... |
@Up
Czepiają się. Sporo jest takich napinaczy, naprawdę. Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba jak 100 rozchlasianych gówien gołębi na chodniku... |
Cytuj:
No i nie musisz już zniżać mapla, freeware dla 5-latków jest chyba najniższą rangą ;[ No i taki mały szczegół, powiedziałem o bazgrołach utalentowanego dziecka, zalanym różnymi kolorami, co jest akurat bliższe prawdy, niż 100 "rozchlasianych" gówien gołębi na chodniku i MS O_O Ms jest bardziej kolorowe niż kupki x[ @down: Ehh... No dobra, nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to że WoW'a to nikt się nie czepia że ma w uj kolorową grafikę, jasnopomarańczowe podłoża itp., natomiast MS to od razu jest "freeware do 5-ciolatków" @2xdown: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Evrerse i WrD narzekają na grafikę w WoWie, ale we włatcach móch żałosne wykonanie im nie przeszkadza.
|
Cytuj:
W GW fajne jest to, że maksymalny level jest 20. I jest to zrobione tak, że newbie, którzy przechodzą fabułę itp. wbijają go dość długo i przez ten czas zdążą wszystko 'ogarnić'. Ci jednak, którzy wiedzą, co robić, aby jak najszybciej wbić ten 20, wbiją go w 1 dzień. Dosłownie. W GW założenie nowej postaci nie wiąże się z poswięceniem 2 miesięcy, ale 1 dnia - i to jest fajne :D Co do włatców móch to nie wiem, o czym mówisz... Ta 'bajka' jest idiotyczna imo, beznadziejna podróbka South Parku. |
Cytuj:
A o MS można powiedzieć tyle... że podobne gry są na www.gryonline.pl , www.krainagier.pl i inne tego typu stronki. A co do włatców móch, nigdy tego nie oglądałem i nie zamierzam, chociażby przez to, że na jaką stronkę nie wejdziesz (dajmy maxior.pl) i chcesz obejrzeć kiepskich, trzynasty posterunek itp, to w komentarzach znajdziesz 10 odpowiedzi ludzi z nickami z końcówką często 1997(i w górę) które mówią : heheheheheheehehehehehehehe fajne, ale i tak czesio rzondzi :cup: :cup: |
Cytuj:
Edit : A takie pytanie, szukam jakiejś fajnej gry snowboardowej oraz jakiś symulator, ale taki bardziej arcadowy lotów (jakieś f16 czy coś) Na pc ofcoz, i z "znośną" grafiką |
Cytuj:
http://www.cdaction.pl/obrazki/1720m_hawx11.jpg Jeśli chcesz czegoś mniej arcade'owego polecam Lock On: Modern Air Combat |
Shadow of legend.
|
Ja juz zasysam Atlantice ^.^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |