Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Radio Tibijskie! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=205744)

Robin 07-02-2009 11:10

Dodaj różne stacje na której wiadomości będą z jednego świata ^^

Erverse 07-02-2009 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rase (Post 2454624)
By wiadomości miały jakiś sens musisz przeglądać wydarzenia ze światów.
Bo to co ktoś napisał przedtem by wiadomości sciągać z hunted to niema sensu ponieważ wole to przeczytać a nie czekać raz cały dzień by się czegoś dowiedzieć.

Smerfekk jak się urodziłeś i kiedy Cię po raz pierwszy Twoja stara zobaczyła krzykneła

A ojciec do niej - haha, owned. Po czym odszedł.

Gadzixor 07-02-2009 17:48

Wy weście spier****jcie z Behemothem i innym gównem pokroju "metal". Ku**a Behemoth drze ryja jakby mu stara do papy brała :evul: :/
Ma być techno, trance, hip-hop, rap/pop i hardstyle! :cup:

Erverse 07-02-2009 18:14

UP.
To se idz ku*wa alarmu samochodowego posłuchaj, efekt podobny, tyle że głośniejszy.
Myślisz każdy chce słuchać jakichś jęków stęków? Behemoth to przesada, ale nie kur*a cały metal. Zresztą patrz ilu już ludzi zrezygnowało po wiadomości, że ma być puszczane tylko te gówno nazywane technem.

Gadzixor 07-02-2009 18:23

Techno jest piękne, tak samo Trance!
Proszę bardzo: http://www.vimeo.com/2281152 wejdź a sie przekonasz :) Wixa!
Ta muza jest muzyką przyszłości! Czy Behemoth i te inne zespoły organizują masowe imprezy np. w PL? Tępić metalowców... okej, zwykły metal ujdzie, ale nie Behemoth który ma banie ostro zrytą i tylko "ave satan ave satan kurwa!" .

Krajzel 07-02-2009 18:24

O gustach sie nie dyskutuje idioto. Radio już nie działa czy mam z..y net?

Rase 07-02-2009 18:28

Żeby było sprawiedliwie proponuje same hiciory Gracjana Roztockiego.
Jeżeli nie znacie jego hiciorów proponuje zapytać youtube

Gadzixor 07-02-2009 18:33

Ta... Gracjan pedał hahaha!

Wixa 4ever.

Xr3 07-02-2009 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gadzixor (Post 2455345)
Wy weście spier****jcie z Behemothem i innym gównem pokroju "metal". Ku**a Behemoth drze ryja jakby mu stara do papy brała :evul: :/
Ma być techno, trance, hip-hop, rap/pop i hardstyle! :cup:

Gardzę tobą.

Cytuj:

Ta... Gracjan pedał hahaha!
Przynajmniej nie żeluje włosów.

Gdybyś to ty zajął się robieniem "Radia Tibijskiego", to z miłą chęcią przetestował bym na na nim moc serwera 100mb.

Gadzixor 07-02-2009 18:52

Ej co jest?! Odnosze wrażenie, że większość osób grających w Tibie słucha metalu, omg? O.o
Wy jacys inni jesteście, nie macie kolegów bo słuchacie metalu - mam przykład w klasie :] :evul:
OK, ogólnie nie chciałem nikogo obrażać :p

Nokiasymbian 07-02-2009 19:04

Ej działa to radio tera ?? Dajcie linka bo jak wchodze w ten podany na 1 stronie to pisze że nie ma radia :o

sueroski 07-02-2009 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nokiasymbian (Post 2455516)
Ej działa to radio tera ?? Dajcie linka bo jak wchodze w ten podany na 1 stronie to pisze że nie ma radia :o

jest ale wyłączone :/

Erverse 07-02-2009 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gadzixor (Post 2455495)
Ej co jest?! Odnosze wrażenie, że większość osób grających w Tibie słucha metalu, omg? O.o
Wy jacys inni jesteście, nie macie kolegów bo słuchacie metalu - mam przykład w klasie :] :evul:
OK, ogólnie nie chciałem nikogo obrażać :p

Czy ty jesteś jakiś poje*any, czy masz uraz z dziecinstwa?

Tak na marginesie, behemoth nie wyznaje szatana >.<
przecież napisałem, że nie chodzi o behemotha, ale coś o wiele lżejszego.
Hmm muzyka przyszłości powiadasz, do zrobienia takiej muzyki nie trzeba nic umieć, tylko jakieś przyciski naciskać w kółko i suwaczkami ruszać :|
Posłuchaj se czegoś typu metallica, ac/dc czy system of a down. To jest prawdziwa muza, a nie techno, gdzie w co drugim kawałku jakaś blond lalunia w różowej spudniczce drze morde "oł je bejbe je bejbe je je"

A kolegów to chyba ty nie masz x.x Myślisz, że każdy chodzi z ulizanymi włoskami, mp3 na uszach i cały czas słucha maszyn?

Gadzixor 07-02-2009 21:54

Ej no sory bardzo, tak myslałem.. stereotyp techna: "w co drugim kawałku jakaś blond lalunia w różowej spudniczce drze morde "oł je bejbe je bejbe je je" " i tu się nie zgadzam :( Niestety prawie każdy ma błędne myslenie a temat tej muzy, kiedyś usłyszał kawałek techniawy i teraz tak gada. Techno się zmieniło. Do tworzenia muzyki techno / trance też trzeba mieć umiejetności B)
ehh... sorka za te poprzednie posty zionące agresją...

Nuwanda 07-02-2009 22:22

up. ta ale ta muzyka nie ma tekstu, przekazu.

Jacek_Gmoch 07-02-2009 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2455729)
Posłuchaj se czegoś typu metallica, ac/dc czy system of a down. To jest prawdziwa muza, a nie techno, gdzie w co drugim kawałku jakaś blond lalunia w różowej spudniczce drze morde "oł je bejbe je bejbe je je"

O taaak człowieku Metallica i S.O.A.D. fuckin rlzz. Można dodać do tego Guns'n'Roses i Slipknota. Masz u mnie czteropak :)

Ktos tu powiedział, że wiekszosc słucha metalu, a dlaczego ? W typowej techniawce nie ma przekazu, tylko melodia bassy itp. Posłuchajcie sobie np Lady Pank wsłuchajcie się w tekst, to jest muzyka.
Nie mam nic do techno jako muzyki do zabawy. W klubie czy w Pubie pasuje elegancko, natomiast w domu do posłuchania wole ambitniejszą muzykę.

To tyle od waszego Boga :D :D

redloheb 07-02-2009 22:37

Tak, zróbmy może polskie "Tibia tv" czyli "TTV", może jeszcze "Tibia Grill".
COMMENT: Jaka jest jedyna różnica między OTS-em, a Tibią ? Nazwa '-.-

Rase 07-02-2009 22:42

Gadzixor myślę że chodzisz w białych spodniach, masz wyżelowane włosy, komórka w kieszeni a z niej wypływa "zajebisty hicior". W 99% tak wyglądasz.
Wiesz mi się wydaje że ludzie bardziej śmieją się z techniawy niż z metalu

Gadzixor 07-02-2009 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rase (Post 2455871)
Gadzixor myślę że chodzisz w białych spodniach, masz wyżelowane włosy, komórka w kieszeni a z niej wypływa "zajebisty hicior". W 99% tak wyglądasz.

I tu się mylisz 8o serio :) Włosy na żel mam okazjonalnie, spodnie: dżinsy (nie zawsze), dalej nie bd pisał bo poco ;)
OK ja juz może nie bd poruszał sprawy relacji "techno <--> metal" bo sie to przerodzi w jakąś konferencje.

Erverse 07-02-2009 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacek_Gmoch (Post 2455837)
O taaak człowieku Metallica i S.O.A.D. fuckin rlzz. Można dodać do tego Guns'n'Roses i Slipknota. Masz u mnie czteropak :)

Ktos tu powiedział, że wiekszosc słucha metalu, a dlaczego ? W typowej techniawce nie ma przekazu, tylko melodia bassy itp. Posłuchajcie sobie np Lady Pank wsłuchajcie się w tekst, to jest muzyka.
Nie mam nic do techno jako muzyki do zabawy. W klubie czy w Pubie pasuje elegancko, natomiast w domu do posłuchania wole ambitniejszą muzykę.

To tyle od waszego Boga :D :D

Slipknota też lubię, ale po co wypisywać tyle rzeczy ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14.