Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Czy powinni zrobić kolejkę tibijską na mainie dla FACC? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=206046)

Bykunn 09-02-2009 21:34

ZapodajMuze
Jesteś po prostu idiotą bo nie wiem jak można napisać coś takiego. To, że dla ciebie 38zł to jest nic, nie znaczy, że dla kogoś nie jest to sporo. I chu* cię to obchodzi ile ktoś ma pieniędzy.

Osobiście uważam jednak, że w tibii nie płacąc i tak można sobie normalnie pograć i na prawdę nie jest to aż tak bardzo odczuwalne. W większości MMO bez płacenia nawet nie ma mowy o sensownej grze, więc nie narzekajcie.

@piramjida
Nie wiem ile masz lat, ale jak ktoś pisze "spojrzyjcie" i "zachowywujecie" to wydaje mi się, że nawet nie powinien mieć możliwości kupienia pacc'a. Przecież to jest debilizm wtórny. A jeśli cena pacc'a drożeje to ja jako już nie grający tylko się z tego ciesze bo dla dzieciaków po 10-14lat to się zaczyna robić kasa, a normalny człowiek te 3 dyszki miesięcznie odłoży, jeśli będzie chciał.
Chociaż rodzicom tak się teraz w baniach je***, że dają dzieciom taką kase, nawet nie pytając na co... Eh

/Bykunn

Ulrikk 09-02-2009 21:50

@UP
Chwila.. czy my mieszkamy w tym samym kraju? Bo w Polsce zarobić 38zl nawet w wieku 15 lat to nie wielki wysiłek

Bykunn 09-02-2009 22:54

Przecież napisałem 10-14 to po pierwsze. A po drugie - daj mi kogoś w wieku 15 lat kto zarobi sobie te 38zł ;) Chętnie doniosę na tego kto go zatrudnił, chyba, że mówisz o strzyżeniu trawnika u dziadków albo zmywaniu dla mamy, ale tacy ludzie nie grają w tibię ;)

boniedwa 10-02-2009 03:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2458479)
Jak ktos ma mozg i glowe do interesow to za pacca 3 miesiecznzego zarobi z 500 ~~ zl i pozniej nie bd kupowac za prawdziwe pieniadze go a dalej bedzie zarabial coraz wiecej i wiecej . Denerwuja mnie faccki ktore mowia ze 95 zl to duzo . To kup na miecha za 38 omg. A jak nie masz 38 zl to musisz byc z biednej wiatnamskiej wioski albo etiopiskiego osrodka dla bezdomnych.

Ja nie mam tych 38 zł na pacc, wydałem, przez to że są ważniejsze sprawy niż gra mam być obrażany przez jakiegoś szczyla? Myślisz że jesteś lepszy bo masz pacc? Żałosne, jesteś gówno warty...

@topic
Pomysł fajny, troche podobne by to było do wagoników w WoW:)

pro_palacz 10-02-2009 09:28

Nigdy, ale to nigdy nie uszczęśliwią FACC, to ich jest polityka, jak najmniej dawać FACC a jak najwięcej dla PACC.

Avidek 10-02-2009 14:56

Cytuj:

Jak ktos ma mozg i glowe do interesow to za pacca 3 miesiecznzego zarobi z 500 ~~ zl i pozniej nie bd kupowac za prawdziwe pieniadze go a dalej bedzie zarabial coraz wiecej i wiecej . Denerwuja mnie faccki ktore mowia ze 95 zl to duzo . To kup na miecha za 38 omg. A jak nie masz 38 zl to musisz byc z biednej wiatnamskiej wioski albo etiopiskiego osrodka dla bezdomnych.
Jezeli ktos ma kase na komputer i na internet, to na pacc tez najprawdopodobniej by sie znalazlo. Nie jest to jednak powod zeby pisac cos takiego.

*95 zeta to jest duzo kasy, niezaleznie na co by ona poszla.

Cytuj:

Osobiście uważam jednak, że w tibii nie płacąc i tak można sobie normalnie pograć i na prawdę nie jest to aż tak bardzo odczuwalne. W większości MMO bez płacenia nawet nie ma mowy o sensownej grze, więc nie narzekajcie.
Jasne ze mozna. Niestety niektorzy tego nie dostrzegaja, bo caly czas narzekaja ze inni maja lepiej (tak samo jest z profesjami).

Ulrikk 10-02-2009 17:10

Cytuj:

Chętnie doniosę na tego kto go zatrudnił
Ja nie mam, to inni tesh nie mogom? Nieźle by cię wyśmiali na komisariacie.

Cytuj:

chyba, że mówisz o strzyżeniu trawnika u dziadków albo zmywaniu dla mamy, ale tacy ludzie nie grają w tibię
Mi już pod koniec podstawówki głupio było brać od rodziców chociaż 2zl na chrupki czy coś, wolałem sam na nie zapracować, a w tibie jakoś grałem.

@down
Cytuj:

Jakbym chciał pieniądze na pacc to bym na nie zarobił

Carl955 10-02-2009 17:54

sciąles dziwadkowi trawnik za 38 zł? albo umyles mu samochod za 38 zl?
:D

golonkamatu 10-02-2009 18:25

A kto wam każe kupować pacc za rl kasę? Za gp to już nie można?

caveki 10-02-2009 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2458479)

To, że ty jesteś rozpieszczonym dzieciakiem szastającym forsą to nie znaczy, że wszyscy mają pieniądze. I Ci ludzie z Etiopii i Wietnamu chociaż nie mają pieniędzy są o wiele mądrzejsi niż ty!

Noradin 10-02-2009 18:47

Omg.... Chcesz szybszą podróż to kup PACC a nie kolejkę -.-.Może od razu samolot,samochody i metro?X(X( WXeź ty się zastanów nad tymi twoimi pomysłami.
1/10
edit: golonkamatu@: pojebusie -.- będę zbierał 4 miechy kasę na pacc a potem jakis 6 letni dzieciak który odkrył neo mi to zwędzi pod pretekstem "jestem got stif tylko to muj drugi char" albo ze da pacca jak wróci z Włoch -.-

Valest 10-02-2009 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bykunn (Post 2458800)
Przecież napisałem 10-14 to po pierwsze. A po drugie - daj mi kogoś w wieku 15 lat kto zarobi sobie te 38zł ;) Chętnie doniosę na tego kto go zatrudnił, chyba, że mówisz o strzyżeniu trawnika u dziadków albo zmywaniu dla mamy, ale tacy ludzie nie grają w tibię ;)

Dorośnij .....

ZapodajMuze 10-02-2009 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bykunn (Post 2458634)
ZapodajMuze
Jesteś po prostu idiotą bo nie wiem jak można napisać coś takiego. To, że dla ciebie 38zł to jest nic, nie znaczy, że dla kogoś nie jest to sporo. I chu* cię to obchodzi ile ktoś ma pieniędzy.

/Bykunn

Nie jestem idiota tylko ty jestes durnym leniem i debilem (tak wiem co to znaczy debil) bo pojsc na 6-7 h na ulotki KAZDY moze i 10 latek i 60cio . Jak ty tego nie rozumiesz to do konca zycia bd bezuzytecznym robolem co pracuje za 5 zl na godzine w pasmenterii u pani Zosi .

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki
To, że ty jesteś rozpieszczonym dzieciakiem szastającym forsą to nie znaczy, że wszyscy mają pieniądze. I Ci ludzie z Etiopii i Wietnamu chociaż nie mają pieniędzy są o wiele mądrzejsi niż ty!

To co u gory faccku , do roboty kazdy moze ja miec trzeba tylko chciec ;]. A jezeli nie widzisz , ze tibia moze byc inwestycja a nie tylko glupia gra to powinienes przeczekac dlugie lata pojsc do pierwszej komunii swietej i pomyslec znowu o co mi chodzilo piszac te zdanie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez max debil
Przecież napisałem 10-14 to po pierwsze. A po drugie - daj mi kogoś w wieku 15 lat kto zarobi sobie te 38zł Chętnie doniosę na tego kto go zatrudnił, chyba, że mówisz o strzyżeniu trawnika u dziadków albo zmywaniu dla mamy, ale tacy ludzie nie grają w tibię

Czemu doniesiesz ze zatrudnia ? bo sam jestes jeleniem i tylko umiesz sie opierdzielac albo siedziec z brylami nad podrecznikiem szkolnym? Dorosnij nie wiem ile ty masz lat , ze uwazasz zarabianie przez mlodziesz za zly pomysl , to co maja robic lepiej pojsc i obrabowac z telefonu taka ciote jak ty ?

Bykunn 10-02-2009 20:19

Jesteś jednak debilem, który w dodatku nie zna polskiego prawa. Nie masz prawa iść na ulotki przed ukończeniem 16 roku życia, a od 16 do 18 za zgodą prawnego opiekuna, pracując maksymalnie 6 godzin dziennie z przerwą na jedzenie i odpoczynek. Wiem nie mów mi, że jestem leniem. A jeśli uważasz, że przestrzeganie prawa to debilizm to nie mam o czym z Tobą rozmawiać.

Wszyscy inny.
Nie nie chodzi o to, że "ja nie mam to inni też nie mogą". Ja mam już 18lat skończone i spokojnie mogę się zatrudnić do legalnej roboty, ale denerwuje mnie każde łamanie prawa i nie mów mi tutaj, że jestem jakimś aniołem, który broni prawa polskiego bo nie jestem, ale jestem po prostu przyzwoity.
A tekst o donoszeniu był oczywiście w formie żartu.. Epoka donosów już jest za nami...

/Bykunn

reasonTHC 10-02-2009 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bykunn (Post 2459633)
Jesteś jednak debilem, który w dodatku nie zna polskiego prawa. Nie masz prawa iść na ulotki przed ukończeniem 16 roku życia, a od 16 do 18 za zgodą prawnego opiekuna, pracując maksymalnie 6 godzin dziennie z przerwą na jedzenie i odpoczynek. Wiem nie mów mi, że jestem leniem. A jeśli uważasz, że przestrzeganie prawa to debilizm to nie mam o czym z Tobą rozmawiać.

Wszyscy inny.
Nie nie chodzi o to, że "ja nie mam to inni też nie mogą". Ja mam już 18lat skończone i spokojnie mogę się zatrudnić do legalnej roboty, ale denerwuje mnie każde łamanie prawa i nie mów mi tutaj, że jestem jakimś aniołem, który broni prawa polskiego bo nie jestem, ale jestem po prostu przyzwoity.
A tekst o donoszeniu był oczywiście w formie żartu.. Epoka donosów już jest za nami...

/Bykunn

Zgaduje ze w RL jestes ciotą i biją Cię koledzy, a młodsza siostra na Ciebie szcza bo jesteś gorszą babą niż ona sama. Przykro mi ale tak to wygląda.

Idz na mnie na policje donieś,

szczylu.

Bykunn 10-02-2009 21:06

Tak się traktuje w tym kraju porządnych ludzi. Jak ktoś tylko powie coś w miarę sensownego i jeszcze w dodatku przestrzega ustanowionego prawa to jest ciotą i go koledzy biją. Dorośnij "kolego" bo chyba sobie na świecie nie poradzisz. To, że ja mam takie wartości, a nie inne nie jest twoim zasranym interesem, a jak Ty się chcesz dorabiać dziadostwem i cwaniactwem to powodzenia i krzyżyk na drogę.

Carl955 10-02-2009 21:20

do ZapodajMuze

człowieku! X( zastanów się decydencie co ty wogóle piszesz!X(
po pierwsze to weź słownik ortograficzny do ręki! ... :baby:

po drugie to nie każdy ma naiwnego lub b. bogatego dziadka, u którego dostaniesz np. 38 zł za umycie samochodu!

Cytuj:

A jak nie masz 38 zl to musisz byc z biednej wiatnamskiej wioski albo etiopiskiego osrodka dla bezdomnych.
po trzcie to nie każdy bedzie wydawał kase (nie wazne ile) na jakąs grę!
nie ważne, czy ma jej dużo, czy mało...poprostu nie chce tracić na to pieniędzy!
Nie obrażaj tutaj ludzi, którzy wolą wydać pieniądze na coś innego, niż dać Cipsoft'owi kase za "pełną wersję kilkunastoletniej gry" (sam wydałem kiedyś kase na PACC, ale moze to był błąd?).
Poprostu ich nie obrazaj! ; dd

ehh..tyle

Shamanus 10-02-2009 22:22

@ZapodajMuze (czy jak Cię tam wołają na obiad)
odkąd wpełzłeś do tego tematu i napisałeś tak idiotyczny post zrobił się tu syf:( tyle Ci powiem. Weź wyjdź z tego tematu i odłącz kabel od neostrady dla naszego i Twojego dobra:cygaro:, a jak Cię nosi to poubijaj kotlety pachami dla mamusi;)

Avidek 10-02-2009 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bykunn

Glupio bym zrobil gdybym powiedzial ze to co napisales to glupota, jednak wolalbym zeby dzieciaki lamaly prawo pracujac niz krojac komus komore lub obijajac gebe.

reasonTHC 11-02-2009 06:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carl955 (Post 2459725)
po pierwsze to weź słownik ortograficzny do ręki! ... :baby:

wogóle
po trzcie

Skonczcie juz z tymi slownikami bo mi sie smiac chce jak to czytam, wnioskuje ze siedzisz i jak piszesz post na forum masz slownik na kolanach i szukasz kazdego słowa?

Co moge powiedziec, chyba tylko krótkie - wy*******aj i zero skilu szczylu.

Idz doexp 24 bo ci roty w veno zajma.
I powiem tyle.
ODEJDŹ, Nic nie znaczący zerowy FACCU.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48.