![]() |
Cytuj:
|
Argen, uważasz że każdy kto gra w tibie choć uważa ją za badziewie jest uzależniony? Gram w SC, WoW, Tibie i jednak znajduje czas na "Rl". Mam dziewczynę, "stałą prace" (o ile robienie w weekendy na chłodni jest stała ;) ) szkołę, znajomych i jakoś gram dla znajomych. Nieraz widziałem Jak Xr3 stał pod dp i gadał z ludźmi. Można poznać ciekawe osoby i znajomości na lata. No ale w twoim przekonaniu każdy kto tak gra jest no-life.
@topic Walentynki w tibii? wyśle jedną kartkę i dam loga.\ Pozdrawiam |
ja jestem narcyzem jestem zakochany sam w sobie ale prezentu sobie nie kupie w tibii nbo nie jestem gejem!!!!!1X(X(X(:baby:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
@Up To nie wal konia, bo wedle Twojej logiki, czyni to z Ciebie geja. O poziomie treści wypowiadać się nie będę. @Down A pan to kto, przepraszam? P.S: Twoja logika mnie nie interesuje, mówię o jego wypocinach. Wypowiedziałem się już wcześniej na temat newsa, a warunki typu "zrób coś, albo wyjdź" możesz stawiać nieproszonym gościom w Twoim mieszkaniu. |
Cytuj:
Pozdrawiam @topic tam u góry jest. |
UP:
Myślisz, że jesteś fajny? -Otóż nie, niestety Teraz wyjdź i nie trzaskaj drzwiami. |
Hhahahah, wyrażac milosc w Tibii? Rzeczywiscie mega romantyczne. Juz to sobie wyobrazam: kolacja w Carlin, a później cały dzień wspólnego huncenia na Hydrach. Oł jee <3
Dokładnie - get a life. |
Przeciętny tibijczyk o tym temacie
http://img149.imageshack.us/img149/7...amwdupeiv9.png Nara lecę zmienić pieluchę |
O tak, pewnie ze jestem zakochany w tibii. Niestety, moja 7 levelowa dziewczyna z karlin pewnie w rl jest slicznym chlopcem, jak statystycznie 60% female. A ponad 90% z pozostalych 40% to w rl obrzydliwe pasztety, dlatego uwazajcie napaleni chlopcy kogo podrywacie w grze ;<
|
Cytuj:
@down Widzisz, ja i tak w dupie mam te pseudo-święta, nawet na rl (bo to komercha jakich mało). |
Widzę że zapanowała tutaj romantyczna atmosfera przesiąknięta sarkazmem i wręcz ociekająca ironią.
Byle tak dalej panowie. I panie. |
Cytuj:
btw. walić Tibie, Cipsoft i te ich swietne pomysly (np. ten) |
Argen, powinieneś zauważyć, że uzależnieniem można nazwać kogoś kto siedzi kilkanaście godzin na dobę, ucieka ze szkoły żeby pograć w pikselki i ma tam tylko kolegów. Wydaje mi się, że przesadziłeś. Wyczułem ironie, fakt, ale to nie zmienia faktu, że trochę zbyt pochopnie się wypowiedziałeś ;)
Pozdrawiam. |
Cytuj:
Cokolwiek CipSoft nie zrobi to uważacie, że jest źle. Może byście się tak ludzie ogarnęli nieco? Wiecie czemu tibia 7.4 była najlepsza? Nie, nie dlatego że nie było hotkeyów na wszystko i nie dlatego że grało się najtrudniej. Wtedy ludzie jeszcze czuli ducha tej gry ;) Ciekawe ilu z was jutro będzie expić. Nie wnikam, wasza sprawa. Ale weźcie się dwa razy zastanówcie zanim zaczniecie cokolwiek pisać. Miłych walentynek. ~Hov |
ŁĄCZĄ SIE W PARY TYPY I ŚWINKI KRZYCZ RAZEM Z NAMI YEBAĆ WALENTYNKI :D
www.dzienchuja.bo.pl dobra nuta ;d |
a oni na nas zbijaja grube miliardy dolarow !
Items traded: Sells: Plants and Herbs Flower Bouquet 20 gp Food: Valentine's Cake 30 gp Documents and Papers Valentine's Card 5 gp Containers Present 10 gp |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak nawiasem to już nie jest ta sama gra która budziła we mnie tyle emocji , która była tak prosta co sprawiało że tak fajna ;) może wróci , to i ja wrócę :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |