![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I tak nic nie przebije ludzi wyśmiewających wiarę w Boga i wierzących w pecha od czarnego kota czy daty (lol).
|
Cytuj:
edit: dla jasności, nie wierzę, że ten czy ten dzień tudzież ten czy ten zwierzak przynosi pecha. Co innego przechodzenie pod drabiną, zawsze Ci może jakiś młotek na łeb spaść. |
A mi czas leci bardzo sympatycznie poza jednym incydentem : P
Zaraz wybijam na zabawe, ferie są trzeba się cieszyć. Emo maja dziś św.dzień |
Cytuj:
@TOPIC Nie. |
Cytuj:
Lubię Cię i szanuję, ale tutaj natrafiamy na tak potężną ścianę między naszymi poglądami, że nawet dyskusja nie ma większego sensu (bo ani ja, ani zapewne ty zdania nie zmienimy). Ja z wiary w Boga nie robie jakiegoś "deal`a" bo wierzę szczerze, ale jeśli okaże się na końcu, że po śmierci nic nie ma, to nie będe miał czasu żałować w przeciwieństwie do ludzi skazanych na piekło (chociaż ja jestem zwolennikiem teorii, że w sądzie ostatecznym zbawieni zostaną wszyscy, hehe). Pozdro : D |
Sam piątek 13 był dobry. Nie musiałem się uczyć inwokacji z Pana Tadeusza (Litwo ojczyzno moja!...) i się ten ciężki tydzień skończył.
Zwykły przesąd imo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak dużo
Ukryty tekst:
Jeszcze w marcu i listopadzie jest piątek 13. Uwarzajdzie. |
Cytuj:
P.S: Ja, jak co, mam pecha ;>. |
Nie wiem czy to jakiś znak ale wyryłem glebę i moja pupka wylądowała w błocie ,ale kumpel reke złamał więc sie ciesze że on schodził po schodach 1-szy ;) to se poszedłem drugą stroną
|
Cóż.. brak internetu przez pół dnia.
|
Cytuj:
BTW. Przesądny nie jestem, ale czasami mam wrażenie, jakby gdzieś jednak istniał Wielki Kosmiczny Żartowniś i robił sobie ze mnie jaja. |
a ja jestem happy, dzisiaj mialem last chance termin z fizyki i chyba z litosci gosciu mi wstawil 3 xD! Prawa newtona 2gi raz juz mnie uratowaly, wczesniej w gimnazjum xDD
|
my bylismy 2 km od miasta i jak kumpel wpadł na pomysł by mi dać powąchać lufke < bo rzekomo kapustą zajeżdzała> to mu sie wymskło z łapy i sie pobiła szmata i trzeba było się wraaacać :D for ganja all btw jebac 13
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"Zabobony śmieszą mnie jak Tadeusz Broś
Zabobonom mówię nie, zabobonom dość " Nie wierzę w przesądy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51. |