![]() |
Inf... :P
Dziś byłem pierwszy raz moim 51ed na infernalistach i wybrałem resp 1-go na +3(lewą strone podzielonej wieży), bo tam jak twoje 2 dsy zblocza go (górna część pokoju)to on juz nie wyjdzie i wtedy stojac koło schodów spokojnie dasz mu rade z icicle pozatym jak trzymasz caly czas hota na icicle to nawet jak zniknie to automatycznie runa zdąrzy go jeszcze walnać no i leczyc dsa runami ih/uh;). Mama nadzieje, że moja wypowiedź w czymś komuś może pomóc :]
Problem leży w tym, że pod infernalem respi sie tam 1 hero ;/ (ciężko na małym lv) |
Dobra kurna nie piszcie już tutaj jak chce ziomek paść albo mieć mega waste to niech se idzie ale niech potem nie ryczy że "poszlo mi 2bp manasuf i tszy bp ikiklu a loot to 11 gypy"
|
LOL
Koleś nie wierzę ci bo raz jak byłem u kumpla to se bił hero i te inne potworki na yalahar i próbował na infernalista to wszedł po schodach i nie zdążył napisać "Pl?" i już wąchał kwiatki od spodu |
Cytuj:
Też mu nie wierze, to tak jak ubić warlocka na 28 lvlu, nie dasz rady nawet w ciasnym pomieszczeniu z dsami bo padną na 2 hity a potem warlock na niewidce cię skosi zanim się obejrzysz, a co dopiero infernalist, fakt że nie położy ds'a na hita ale jak się na ciebie przerzuci to zioma hitem zjadą -.- Jak ja go sam z trudem biję i mam duże waste a umiem grać dobrze (Mam 59 lvl) No chyba że będę walił z SD to waste będzie znacznie większe a ubije go bez trudu ale bez sd np. z DS'ami i icicle nawet na utamce to wychodzę czasem na dół z redem i bez many |
No faktycznie jak 59lvl wychodzisz na dół z redem i bez many to "umiesz grać". Nie ma co koleś. Albo wchodzisz go bić mając połowę many i w ogóle na nią nie zwracając uwagi (nie ma szans, żebyś się nie zdążył manasować przy odpowiednim ustawieniu) albo jesteś baranem, który wybotował 59lvl na rootach i teraz się wozi po infernalistach i płacze bo ma waste..
A jak Ci powiem, że kumpel na 16lvl blokował dla to co nie uwierzysz ? Albo jak 7lvl sorc ubił demka z blokerem ? To są fakty, potwierdzone filmami, więc co to za problem ubić 28 sorcem infernalista? |
28 sorciem nie ma co isc w ogole na infe, bo nie zwroci sie na pewno. Bedziesz go bil bardzo dlugo i bedzie szlo strasznie duzo ih/icicle. Ale jesli chcesz to najlepiej bic na podwojnej wiezy po lewo, tam stawiasz dsy na samym dole, infe leci do gory.Wtedy jest caly zablokowany i nie ma szans zeby przerzucil sie na ciebie. Najlepiej jakbys wzial shootera, wtedy moze wam sie zwrocic, bo czasem na infe jest tak ze na 10infe spadnie wam 7ss, a czasem nic. jak wezmiesz ed to infe bedzie padal szybciej i nie bedzie schodzilo duzo ihow bo ed walnie exura gran mas res i leczy dsy.Dobry exp bo infe w godzinach popoludniowych respi sie bardzo szybko.Jedyna wada bicia infe tam jest czeste przechodzenie ludzi na poziom wyzszy i bicie up down i blokowanie respa hero za co ludzie bardzo czesto sie czepiaja.
http://i395.photobucket.com/albums/p.../infepomoc.jpg pozdro corphia |
Cytuj:
@edit Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36. |