Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Infernalist sorcem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=206710)

Ancient_Dark 22-02-2009 02:46

Inf... :P

Dziś byłem pierwszy raz moim 51ed na infernalistach i wybrałem resp 1-go na +3(lewą strone podzielonej wieży), bo tam jak twoje 2 dsy zblocza go (górna część pokoju)to on juz nie wyjdzie i wtedy stojac koło schodów spokojnie dasz mu rade z icicle pozatym jak trzymasz caly czas hota na icicle to nawet jak zniknie to automatycznie runa zdąrzy go jeszcze walnać no i leczyc dsa runami ih/uh;). Mama nadzieje, że moja wypowiedź w czymś komuś może pomóc :]

Problem leży w tym, że pod infernalem respi sie tam 1 hero ;/ (ciężko na małym lv)

kropik 22-02-2009 08:37

Dobra kurna nie piszcie już tutaj jak chce ziomek paść albo mieć mega waste to niech se idzie ale niech potem nie ryczy że "poszlo mi 2bp manasuf i tszy bp ikiklu a loot to 11 gypy"

mistrz99 22-02-2009 10:03

LOL
Koleś nie wierzę ci bo raz jak byłem u kumpla to se bił hero i te inne potworki na yalahar i próbował na infernalista to wszedł po schodach i nie zdążył napisać "Pl?"
i już wąchał kwiatki od spodu

kropik 22-02-2009 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mistrz99 (Post 2473446)
LOL
Koleś nie wierzę ci bo raz jak byłem u kumpla to se bił hero i te inne potworki na yalahar i próbował na infernalista to wszedł po schodach i nie zdążył napisać "Pl?"
i już wąchał kwiatki od spodu

Też mu nie wierze, to tak jak ubić warlocka na 28 lvlu, nie dasz rady nawet w ciasnym pomieszczeniu z dsami bo padną na 2 hity a potem warlock na niewidce cię skosi zanim się obejrzysz, a co dopiero infernalist, fakt że nie położy ds'a na hita ale jak się na ciebie przerzuci to zioma hitem zjadą -.-

Jak ja go sam z trudem biję i mam duże waste a umiem grać dobrze (Mam 59 lvl)

No chyba że będę walił z SD to waste będzie znacznie większe a ubije go bez trudu ale bez sd np. z DS'ami i icicle nawet na utamce to wychodzę czasem na dół z redem i bez many

Bykunn 22-02-2009 10:54

No faktycznie jak 59lvl wychodzisz na dół z redem i bez many to "umiesz grać". Nie ma co koleś. Albo wchodzisz go bić mając połowę many i w ogóle na nią nie zwracając uwagi (nie ma szans, żebyś się nie zdążył manasować przy odpowiednim ustawieniu) albo jesteś baranem, który wybotował 59lvl na rootach i teraz się wozi po infernalistach i płacze bo ma waste..

A jak Ci powiem, że kumpel na 16lvl blokował dla to co nie uwierzysz ?
Albo jak 7lvl sorc ubił demka z blokerem ?
To są fakty, potwierdzone filmami, więc co to za problem ubić 28 sorcem infernalista?

Corphia 22-02-2009 11:49

28 sorciem nie ma co isc w ogole na infe, bo nie zwroci sie na pewno. Bedziesz go bil bardzo dlugo i bedzie szlo strasznie duzo ih/icicle. Ale jesli chcesz to najlepiej bic na podwojnej wiezy po lewo, tam stawiasz dsy na samym dole, infe leci do gory.Wtedy jest caly zablokowany i nie ma szans zeby przerzucil sie na ciebie. Najlepiej jakbys wzial shootera, wtedy moze wam sie zwrocic, bo czasem na infe jest tak ze na 10infe spadnie wam 7ss, a czasem nic. jak wezmiesz ed to infe bedzie padal szybciej i nie bedzie schodzilo duzo ihow bo ed walnie exura gran mas res i leczy dsy.Dobry exp bo infe w godzinach popoludniowych respi sie bardzo szybko.Jedyna wada bicia infe tam jest czeste przechodzenie ludzi na poziom wyzszy i bicie up down i blokowanie respa hero za co ludzie bardzo czesto sie czepiaja.

http://i395.photobucket.com/albums/p.../infepomoc.jpg

pozdro
corphia

Xevez 23-02-2009 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kropik (Post 2472399)
Czy ty jakis durny jestes? DS'y mają go blokować a jak dsy będą przy tobie to jak infernalist walnie to z gfb albo z innej "obszarówki" to ziomek oberwie a jak dsy będą blokowały to infernalist będzie się skupiał na atakowaniu dsa a ziomek nie oberwie z gfb ani z fire wave bo go nie dosięgnie, oraz jest 0% szans na przerzucenie się bo będzie zblokowany. A tak wogóle zanim ziomek go z icicle trafi bez zaznaczenia go żeby hotkeyem zrypać to on sobie uleczy to co mu walniesz a to DS odwala 99% roboty w walce bo rani mocno i bloczy -.-

Czy ty infernalista kiedyś widziałeś czy po prostu na OTS'ie grasz gdzie SD jest nieskończoność a na start masz demon seta, 100cc i wszystkie runy? Weź wyjdź -.-

to przestańcie kurwa pierdolić, że wam dsy padają. skoro wolicie bić tak, że on obrywa z łapy i pada po paru chwilach to wasz wybór. na co ci 0% szansy na przerzucenie, skoro stoisz pod schodami? a co do 'ots' to skąd do chuja mogę wiedzieć, jak się je bije ms? to była propozycja z mojej strony, a skoro mogło się to nie udać, to może byś napisał trochę lepiej, a nie od razu z błotem równasz, bo w twoich elo postach nie ma nic, co by mu pomogło, a wszystkim pierdolisz, że grać nie potrafią, a sam jesteś jakiś low lvl sorc, co pół życia na as spędził, a lepszego potwora od ww infernalista pewnie na oczy nie widział.

@edit
Cytuj:

Jak ja go sam z trudem biję i mam duże waste a umiem grać dobrze (Mam 59 lvl)
masz 59 lvl... to niezbity dowód, umiesz dobrze grać (zwłaszcza w erze 8.4, gdzie 54 lvl można luźno w tydzień wbić)
Cytuj:

Dobra kurna nie piszcie już tutaj jak chce ziomek paść albo mieć mega waste to niech se idzie ale niech potem nie ryczy że "poszlo mi 2bp manasuf i tszy bp ikiklu a loot to 11 gypy"
skoro masz jakieś kompleksy na punkcie gp, a twoja gra opiera się na tym, żeby tylko się zwróciło, bo ledwo wiążesz koniec z końcem, to nie znaczy, że masz te kompleksy leczyć na forum. widocznie nie jesteś takim 'dobrym' graczem;s

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36.