![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Ok fajnie pozdrawiam ciebie i twoją na pewno kochającą cię rodzinę |
@miki~
Gdyby mnie tak zjechali to bym już siedział cicho. Po co piszesz dalej? |
Cytuj:
A poza tym co ja się będę tymi ..... przejmował |
Rozbrajasz mnie tekstem o "Nabijaniu" postów. O ile dobrze widzę to pod moim nickiem nie ma takiego czegoś jak "Posty: 1212313". Może pomyliło Ci się z forum tibia.org.pl bo o ile mi wiadomo to właśnie tam jest licznik postów.
@Topic Żeby nie było offtopa to polecam Tobie kupić kilka BP SD na (około 6-7 na twój lvl), kilka BP Manasków i wtedy idź na Yalahar na jedną z wieżyczek gdzie jest: - 1-wsze piętro Necromancer - 2-gie piętro Hero - 3-cie pięto Warlock Warlocka bij Góra dół żeby nie mieć waste. Polecam Ci to miejsce ponieważ gdy ja miałem ferie to tam w ciągu 5 dni wbiłem 9 lvli. Po 2-3 lvle dziennie (1 lvl około 2-3h na moim lvlu był). Pozdrawiam: ~Sutivet |
na tym ots nie ma yalahar ^^
|
@up
Jesteś wielki dzięki za to ale jakieś inne miejsca bo tam to jest teraz tak że biegają tam same 100+ i ciężko wbić się jakieś inne miejsca oprócz yalahar? Przypominam że to Pg PG to expienie bez patrzenia na WASTE. |
To też polecam Dragi Yalahar. Tam to około 30-40k/h też powinieneś wyciągnąc. Bo sądząc po twoim podpisie to DLa to pewnie nie zabijesz ^^
Pozdrawiam: ~Sutivet |
Cytuj:
PS nie chcę mi się zaczynać tych questów |
Jakich questów , 1 misja explorer society to pare chwil .
A co na ots nie ma yalahar ? to idz na gs island :) |
"omg nastepny quest", przeczytanie spoilera jest dla niego ZA TRUDNE
PS. na oteesach nie ma takich questow ^^ |
@UP
Dokładnie, i nie musi wydawać pieniędzy na czary ^^. No ale co zrobisz. @Topic Ale nie wiem czy na otsach będą takie miejsca co chcę Ci polecić... Pozdrawiam: ~Sutivet |
Otsy sa zabronione na tym forum.
Koniec,kropka,dowidzenia... |
Kod:
4. rozmawiać, reklamować, zadawać pytań i zamieszczać zdjęć oraz filmów związanych z OTS. Żadnych informacji na ten temat, żadnych adresów serwerów, nic. Nie pisz, nie popieraj, nie pytaj, nie odpowiadaj. |
Bo to idiotyczny regulamin, tibia pl team łudzą sie że jeszcze kiedyś moze zostana supproted fansite a chuja przez takich palantów dających co 2 keye, caly czas klotnie tak jak w tym temacie np i w chuj wiele innych powodów.
|
Jak podasz nick to udzielimy ci odpowiedzi,ale nie podasz wiec cya
Dziękuje. |
Aha a masz jakiś pomysł na pG?
@up Nie potrzebny ci chyba nick do powiedzenia mi o expowisku To tak jakbyś poszedł do sklepu po mleko i pytałbyś się sprzedawcy jakiego koloru łaty/plamy miała krowa co dała to mleko... |
Cytuj:
Idź do lazienki,nawet nice exp,tylko najpierw weź tak około 2-3 bp żyletek,jak wyjdzie więcej niż 4-5 szamponów to tnij sie po rękach,ale jak zobaczysz np tylko mydło to odrazu po żyłach,zwraca sie nawet jak nie trafisz żyletką. A tak serio,ok,udziele Ci odpowiedzi - idź na yalahar necro. Dobry exp , + worker golemy. Napisz czy Ci pasuje Dziękuje. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16. |