![]() |
Cytuj:
Ukryty tekst:
:x |
Cytuj:
Nigdy nie zapomne godzin praktyk zeby trafiac kazdym sdkiem w idacego moba... :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
stara tibia + dzisiejsi gracze = totalny burdel? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a tak poza tym to w 2001 tibia jeszcze byla daleka od wersji 7.0 Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wiec NIE. |
Tak! Tak! :D
Nie ma to jak prawdziwa wojna Szwedzi vs. Szwedzi :D Kiedy to wymyślali dopiero coś takiego jak "combo" z sdków przez odliczanie na GC <3 Pamiętam... Del'Toro vs. Lights Wyczekiwało się na stronce tibicam nowych filmików z wojen :> |
Cytuj:
nie to co dzisiejsze wojny, jedna strona wali combo przez bota, druga siedzi na jakims team speaku i klika w hotkeye na znak a pozniej jeszcze ci z drugiej wbijaja na forum i przy okazji tematu z filmikiem z takiej openki wypisuja jacy to oni nie sa "ogarnieci", bo nie mieli bota jak tamci.. odliczanie na gc, celowanie z runek, openki i w ogole stary system pvp to bylo cos (jeszcze zanim zaczely sie rozpowszechniac aimboty) |
Nigdy nie zapomnę czasów 7.3-7.5 ;) a już szczególnie gildii "The Unit" jedna z lepszych ( o ile nie najlepsza) gildie ever ;) miałem zaszczyt z nimi walczyć i pomimo ze dostałem niezły wycisk , to dużo się od nich nauczyłem...tylko po to zeby w 7.7 kicksoft zamienił system pvp w hotkeye...w ogóle takich wydarzen jak 1 dragon nie da się zapomnieć :) Ta gra wtedy miała "to coś"...coś co przykuwało na setki godzin do monitora...i pomimo tego ,że ci co nie grali , śmiali się "jak mozna w to grac" maniaczylo sie dalej :).Pamietam jak kolega pokazał mi depo , zostawilem tam swoje itemki ,ale balem sie ze znikną wiec nosiłem je ze sobą...az mnie zabił hunter i retired xD
|
powinni zrobic server dla kont ktore byly zalozone przed 2006-2007 rokiem ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:42. |