Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Plecakowy szał. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=207277)

Pan i Wladca 23-02-2009 22:48

@Arathorn
Wiesz jaki jest sens moje wypowiedzi? Stwierdzenie faktów, nie ubolewanie nad sensem działu Proposals. Przestań wszystkich umoralniać, napisz coś od siebie, a nie tylko każdego poprawiasz jakbyś był jakimś mentorem.

Kicek 24-02-2009 07:55

Wasz poziom umysłowy jest na poziomie przedszkolaka ;o

Nikt nie rozumie, że CipSoft chce jakoś urozmaicić grę? Mają dwie osoby, które piszą w dziale proposals i to, że one akurat zajmują się bacpackami nie znaczy, że ktoś inny robi czegoś innego...

Dla was to tylko co update mają być nowe tereny, bronie i czary...

I przestańcie już płakać, to tylko pokazuje wasz poziom i poziom tego forum...

davcio142 24-02-2009 09:36

Nie no z tymi plecakami to nawet fajnie bedzie zawsze mozna upiekszyc se domek ^^ 8o nie ktorego bp fajnie wygladaja :D ale dobrze by bylo zeby GoD-dzi zajeli sie znowu botami bo gdzie nie pojde na expa to wszedzie boty i to same 100+ lvl X(X(

Vanixus 24-02-2009 13:28

Tibia to ma byc zabawa...
Nietylko Gra żeby wbic większy lvl od kolegi...
Napewno Każdy z was by chciał zobaczyc swój BP-projekt w grze:)
I co z tego że to jest niepotrzebne ale przynajmniej dodadzą coś nowego

Zaphi 24-02-2009 15:26

niech nie pier.... o plecakach tylko powiedza czy dadza nowe tereny
jesli nie, proponuje wywalic ta gierke ;]

Lord_Piterek 24-02-2009 16:12

@up

jednego głupka mniej bedzie

sammon 24-02-2009 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaphi (Post 2475951)
niech nie pier.... o plecakach tylko powiedza czy dadza nowe tereny
jesli nie, proponuje wywalic ta gierke ;]

Żal, po co Ci tera nowe tereny?? Cipsoft nie musi zajmować się tera botterami ani terenami tylko na przykład wpadł im pomysł żeby zrobić kupe zamiast draga i już UpDate jest gotowy, zrobic trolla z chuj*m, zawsze coś. Leprze to niż nic, botterami mogą się zając przy następnym UpDate czyż nie??
Fajnie jest zobaczyć nową rzecz w tibii, choby ten plecak ale zawsze coś, przecież muszą coś wymyślać...I tym bardziej żeby gre usunąć, tobie chyba coś innego usuneli ...

Kusnier 24-02-2009 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Piterek (Post 2476018)
@up

jednego głupka mniej bedzie

Zgadzam sie...

Szogunniasty 24-02-2009 20:38

przeczytalem tylko co bylo napisane na forum, dopiero na tibia.com przeczytalem to wszystko wiem jak sie odbedzie

Konkurs dla programistow? Komu bedzie sie chcialo meczyc? i tak po jakims czasie obejda zabeezpieczenia, boters = $

Szef_Ryby_i_Etorica 24-02-2009 20:59

Jak chcecie wygrać 10000 zł to tu macie lepszy konkurs: http://www.efs.gov.pl/DzialaniaPromo...OKL_i_EFS.aspx

Lord_Piterek 24-02-2009 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szogunniasty (Post 2476474)
przeczytalem tylko co bylo napisane na forum, dopiero na tibia.com przeczytalem to wszystko wiem jak sie odbedzie

Konkurs dla programistow? Komu bedzie sie chcialo meczyc? i tak po jakims czasie obejda zabeezpieczenia, boters = $

kolega chyba nie zrozumial o co chodziło ;)

Mastitrek 24-02-2009 23:43

Powiem tak ...
Plecaki ... hmmm jak maja być nowe niech będą jak nie będzie to nie raczej nikt płakać nie będzie za tym bo i tak pelno tego teraz leży w miastach...
A co do "botterow" macie racje zwalczać je i to szybko, lecz z pewnością większość tak mówi a sami używają jakiś wspomagaczy mowie większość by nie skrzywdzić/urazić tych co graja fair ...

Pozdro&Poćwicz...
dla graczy

Szogunniasty 25-02-2009 01:32

To niech kolega mi wytlumaczy o co chodzilo ostatnio jestem przemeczony praca i nie czytam dokladnie, Ja rozumiem tak konkurs program pozbycie sie boterow ale nie da sie pozbyc ich to jak zaraza ktorej nie mozna wytepic
A tak pozatym szkoda zycia na tibie, tibia przesadza z skilami gra powina byc rozrywka a nie siedzenie godzinami na rocie/monku i wbijac skile zeby miec troche zabawy z expieniem na dobrych potworach

Mietek919 25-02-2009 04:57

Niech dodadzą nawet kolorowe łopaty i kilofy malo mnie to obchodzi

Lord_Piterek 25-02-2009 11:48

@szoguniasty

no chodzi o to ze jezeli cos robia, to niech robia cos pozytecznego
wiadomo ze glowna plaga tibii sa boterzy
nowe bp przeciez nie odciagna ich od botowania
wiec jezeli cipsoft robi cos na duza skale, to niech robi cos pozytecznego (zatrzyma/wytepi czesc boterow)

Michoss 25-02-2009 15:10

Regularnie banują botterów, kolejne listy zbanowanych i kolejne newsy pojawiają się codziennie.
A, imho, plecaki to bardzo miły bajer. Jestem kolekcjonerem, mam w depo syf, nowe backpacki-ułatwienie segregacji.

Z resztą, zawsze jak jest update/test server, to przeglądając screeny myslę sobie "Nowe moby? Co tam, ulepszenie walki? Co tam. Thais będzie dla pacc? Walić to, JAKIE SĄ NOWE BP?!" xD

Vyohman 25-02-2009 15:15

Mogliby wprowadzić plecak z 30 slotami do którego można wkładać tylko potiony hehe

Lord_Piterek 25-02-2009 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 2477099)
Z resztą, zawsze jak jest update/test server, to przeglądając screeny myslę sobie "Nowe moby? Co tam, ulepszenie walki? Co tam. Thais będzie dla pacc? Walić to, JAKIE SĄ NOWE BP?!" xD

cytat dnia :D

@up

tez niczego sobie pomysl :D

@topic

ale boterow nigdy za mało ..

Dragonit 26-02-2009 00:34

Wow ... robić konkurs na ... 3 (!) nowe rodzaje PLECAKÓW? Jak dla mnie to już przesada ... niedługo może będą ankiety co dodać trolowi albo jak ma wyglądać torch ;p

anasazi 26-02-2009 12:01

botow by nie było gdyby nikt nie kupował kont w tibi za grubą kase... dopóki tacy debile będą, dopóty boty będą istnieć...

plecaki fajna rzecz, zawsze powtarzałem, że Tibia to zbyt mało urozmaicona gra, ostatnie 3 update ładnie im wyszły, lecz nadal mają troche do zrobienia, chociażby z rozwinięciem postaci, tak jak w innych mmo bo to na pewnoe urozmaiciło by rozrywkę.

Tak w ogóle, czy modkowie i admini na tym forum mają wolne ? Co drugi post przekleństwo... takie posty należy kasować to by się na przyszłość nauczyli, że przeklinać nie wolno

niech żyje nolife !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45.