![]() |
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Tibijczyków!! :) Żeby każdemu udało się w pojedynkę ukończyć Annihilatora i minimum 200 levelu ;) Merry Christmas!!!!!!!!!!
|
Dołączam się do życzeń.Tylko...troche to piędziedzy.Jakoś mi się nie spodobało.A oto osobne życzenia odemnie:
W grach: Najlepszych broni, wygranych wyścigów, żeby wasze Simy nie umarły :p W Tibii: 200 lvl.I żebyście w pojedynkę wykończyczyli naraz GS, demona, beholdera i szczura :p W życiu: Szczęścia, zdrowia i powodzenia |
:p Czy to prawda ze na sylwka na tibi jest istna rzeźnia tzn. wszyscy sie leją???
|
Wesolych Swiat :)
|
Y0
Wszystkiego naj naj naj all tibijczykam i all teamowi tibi.pl !!!!!
Pozdro szczegulna dla dobo za usówania poczebanych tematów!! XD !! :evul: :cup: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: |
Wszystkiego Naj
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Wszystkiego Najlepszego Dla Wszystkich Tibijczyków . Dużo Dobrego Lootu i Mało Detów (CZy jak sie to pisze :P )
|
Dzieki. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 8o Wszystkim Zycze :]
|
B) w imieniu moich 12 postaaci bardzo dziekuje i rzycze wszystkim urzytkownikom forum B)
wesołych świąt |
Wszystkiego Naj Naj Naj =]
Wesolych Swiąt Dla Karzdego Urzytkownika Tego Forum i Karzdego Tibijczyka Niech Te Święta Zostana U Wszytkich w Pamięci Jako Radosne i Miłe :)
|
Swieta sa do .........
Swieta to jeden z najgorszych okresow w roku. Wszystko jest maksymalnie sztuczne i udawane. Cala rodzina zbiera sie przy wigilijnym stole kazdy dla kazdego milym jest z usmiechem do niego podchodzi a poza swietami patrz na ta druga osobe jak na nieznana mu , obojetna istote lub cos w tym stylu wrrrr TO JEST MAX PRZYKRE ZEBY NIE POWIEDZIEC.............
Nio ale jak by nie bylo obchodiz sie ja bardziej z tradycji niz chyba czasem checie. Wiec me zyczenia dla was maniaklani gracze Tibijscy sa nastepujace: Dla graczy w wieku od 10 do 13 lat - NIo zeby wam Dzieciatko przynioslo wasze wymazone prezenty zeby w tibi wrescie looty byly hmm conajmniej obfita zero lagow a kicki hmm zebyscie zapomnieli co te slowo okresla. Dla graczy w wieku od 13.1 do 15 lat - Was juz nie bede oklamywal to nie dzieciatko lecz wasi bliscy podkladaja prezenty pod choinke (wiem prawda jest brutalna ale kiedys musiala nastapic :)) I zycze wam hmmm rozwoju intelekualnego w sprawach dotyczacych questow bo niektore to nie lada zagadka , dostania mase najbardziej potrzebnych i chcianych prezentow ... Dla graczy od 15.1 do 18 lat - Wy to juz pewno macie wszystko czego mozna sobie zazyczyc od "Dzieciatka" , w glowach chyba wam teraz bardziej lata mysl "Kiedy bedzie koniec wigili , che juz do tibi wrocic nie wytrzymam ..." Nio ale jak juz dostaniecie te prezenty to niech rowniez beda trafione ... Dla graczy w wieku od 18.1 do hohohoho i jeszcze starszych - Wiec w tym wieku graczom zycze wyrozumialosci dla mlodszych poczatkujacych graczy , cierpliowosci do problemow zwiazanych z tibia. DOstania samych przydatnych i cudnych prezentow. Redakcji-grupie trzymajacej storne tibia.pl w calosci zycze jak najmniejszych problemow z rozszerzaniem i rozbudowa strony. Wszystkim wam zycze zdrowych , radosnych , pogodnych swiat Bozego Narodzenia. Zeby wkoncu z tibi zniklo slowo Noob i gracze do ktorych one sie stosuje , jak najmniej kickow , lagow i przede wszystkim dedow , duzo exp mlev lev skilli gp lootow :P Nio to c ya |
Życze wam wszystkiego najlepszego żebyście zrobili anihilator qest :cup: :)
zdrowia i osiągnięć w nauce :king: |
...
ta wesolych swiat...wale takie swieta chory jak zwykle jestem zarcia pelno a ja nie moge nic sprobowac bo nie czuje smaku i to tak jak bym jadl papier toaletowy i popijal zwykla woda z klozetu..........ehhh zawsze pecha w zyciu mam i to samo z sylwkiem wszyscy beda sie bawic a ja bede siedzial w domu i patrzal tyko przez okno ehhh ://////
|
Pacc
mam ogromna prozbe prosze o pomoc aby przeprowadzic mnie przez strone www.tibia.com ...premium i doprowadzic do tego abym zalorzyl w koncu sobie pacca .... :) jesli mi pomozec dopiero po tym mam wysylac list do niemiec ?? z gory dziekuje 8o
|
Przyłanczam Sie do Tych Światecznych Życzen i Życze (osobiscie) wam : Duzo szczescia , radosci , karpi bez osci :) I zebyscie zapomniali o zlych rzeczach , a patrzyli na swiat tylko z dobrej strony! Wybuchowego Sylwka oczywiscie i zabawy do rana!! Pozdroo!!
|
Merry Christmas for EVERYONE!!!
Dziekoowa za życzonka. Za to ja wam wszystkim czytającym te posty życze:
Bardzo dużo przenów, mało w życiu zakrętów, dużo wbąbelków w szampanie, kogos kto robi rano śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku |
Zdrowia, szczęścia, pomyślności i czego tam sobie życzycie :)
|
Podziękowania za życzenia :) I ja się dołącze. Życze wszystkim wesołych i spokojnych świąt oraz szczęsliwego nowego roku, wspaniałego sylwestra , żeby spełniły się Wasze marzenia i dobrze wam szło w tibi :p
PS:Witam szwystkich na tym forum :) |
Wszystkiego Naj...
Ja też dołączam sie do życzeń. No i czego tu jeszcze życzyć... Może nowych pomysłów na rozwój strony... Ale narazie jest i tak super.... Wszystkiego NAJLEPSZEGO!!! :D
|
Ehhh.. NAJLEPSZEGO
Sexu na śniegu, mniej życia w biegu, dwumetrowej choinki, cukierków trzy skrzynki, prezentów kupe, ruzgi na dupie, udanego wyskoku do NOWEGO ROKU!! :D
Sniegu po pachy, smacznej kielbachy, wesołej pasterki, prezentów moc, sexu co noc, pysznego bigosu i gwiazdki z kosmosu oraz szczęśliwego NOWEGO ROKU!!!! 8o |
Życzenia
Wesołych świąt wszystkim!
Tibijczykom 10k expa, małych lagów i dużych huntów. Ekipie Tibia.pl dalszych chęci dla kontynuowania prac nad stronką. CipSoft-owi tegoż samego nad ulepszaniem gry oraz małą rózgę za ostatnią cofkę na Harmonii :)! I jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT !!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:20. |