Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   In Pectore schodzi na PSY ... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=208595)

Bracia_Zdunscy 10-03-2009 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thornak (Post 2491298)
gob by nic nie zmienił. Co do Wisper to nie piszcie ze My ich wzielismy bo zrobili to nasi Włodarze, większość aktywnych członków IP dowiedziała się o tym po fakcie. Zresztą kto z IP wyjdzie z nimi na massa/ob ? Ja raczej nie.

Ok to czyli wasi włodarze są ponad wami ta? Uwazacie sie za ich podwladnych i musicie sie im podporzadkowywac? No to niezle szambo sie w ip zrobilo. Skoro macie jaja i nie odpowiada wam ich obecnosc w gildii to po prostu ich olejcie i wyjdzie z in pectore... :o Juz nie raz przeciez tak bylo ze ktos komus nie odpowiadal to wyszedl z gildi i mial w dupie co sie dzieje. Jestescie przeciez w tej gildi od poczatku i powinniscie miec choc troche do powiedzenia ale skoro wasi liderzy maja w dupie swoich zolnierzy to jak to mowi dyda POZDRO :D

bemo 10-03-2009 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atee (Post 2491004)
zawsze sie ktos znajdzie do zaorania xD

niektorzy mog anawet tego doswiadczyc xD
ale powiedz, ladnie was zrobilem co ?

Atee 10-03-2009 20:27

/\ a o czym teraz mowisz bo niewiem? : V

bemo 10-03-2009 20:41

dobranic :S

notop_konto2 11-03-2009 01:29

dobranoc;)

miszcz_elo 11-03-2009 08:32

Co do Whisper to chyba proste ze nie wzieli ich nie wiadomo z jaka łatwoscia. myslicie ze napisali " ej chcemy do IP " " ok macie invy " ?!
Przecież tez musieli jakos udowodnic, ze nie ida na spy. a skoro makiss nawet doszedl, to chyba juz naprawde mieli dosc rzadzenia inter.
Postanowili dosc, walczyc i skoro są w IP to udowodnili jakos, ze nie chca byc spy. bo jednak byloby troche podejrzane ze cala gildia idzie na spaya ;]]] słyszalem ze sa wporzadku, nawet sworderek. a dyda ma fajny glos B)

kalkipeter18 11-03-2009 09:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez miszcz_elo (Post 2492120)
Co do Whisper to chyba proste ze nie wzieli ich nie wiadomo z jaka łatwoscia. myslicie ze napisali " ej chcemy do IP " " ok macie invy " ?!
Przecież tez musieli jakos udowodnic, ze nie ida na spy. a skoro makiss nawet doszedl, to chyba juz naprawde mieli dosc rzadzenia inter.
Postanowili dosc, walczyc i skoro są w IP to udowodnili jakos, ze nie chca byc spy. bo jednak byloby troche podejrzane ze cala gildia idzie na spaya ;]]] słyszalem ze sa wporzadku, nawet sworderek. a dyda ma fajny glos B)

nie sa spy bo by raczej nie zrookowali Cone Flam i zabili Dyde

kamsz 11-03-2009 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kalkipeter18 (Post 2492131)
nie sa spy bo by raczej nie zrookowali Cone Flam i zabili Dyde

OGARNIACZ JESTES!

hint leszczu

goGOogoGoGogo

Atee 11-03-2009 16:54

jak by na spy poszli tam to by listow nie dali ; /

sledz 13-03-2009 12:27

@Bracia_Zdunscy

Ale z ciebie typ ^^

Thornak 14-03-2009 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bracia_Zdunscy (Post 2490979)
Panowie postanowiłem sie rozpisac i dac rade dla nieogarniajacych chlopakow z In Pectore. Widze nie kumacie czaczy i nie znacie planów Lukiego i Interregnum. Luki zarzuci haczyk a wy go łykacie... :( Powiedzmy Leszczu nie wywoluje wojny La Revo vs. Inter i dalej jest DPFT. DPFT włada sobie wlada i wiadomo ktoś tam nieliczny próbuje im dokopać lecz i tak gówno z tego. Sami widzicie Leszczu w końcu ruszył działać bo to stało sie monotonne. Założył La Revo zrobił Revolucje i gówno z tego wyszło. Minął jakiś okres czasu więc Luki jedyna myslaca osoba w Interregnum zarzucił haczyk i ludzie automatycznie go połkneli... Dokladnie nie pamietam przez kogo ta wojna została wywołana ale wyszło to wszystko z istnej prowokacji Interregnum. Luki wyczekuje na moment zarzuci haczyk wy go łykacie i powstaje ów wojna gdzie kolejne cioty dostaną po dupsku. Tak samo wyszła wojna SB vs DPFT tak samo TTT vs. DPFT tak samo i reszta innych wojen które wygrał Luki. On po prostu się nudzi i musi prowokować kolejną wojnę. Tak samo jego żołnierze po prostu się nudzą i szukają prowokacji aby taka wojna powstała. Dobra opisałem wam już jak Wielki Luki Tharion rozpętuję kolejne wojny na Arcanii. Teraz pragne Wam drodzy In Pectorzy opisać jak zastrzec się temu. Znów odwołam się do przypadku rozpadku DPFT. Wiadomo DPFT panowało i nikt im podskoczyc nie mógł bo elita była zielona i fioletowa. W końcu Leszczu wiadomo zrobił Revolucję i wyszło jak wyszło ale to mniejsza o to. Jak by DPFT się nie rozpadlo dalej by panowało i nikt im by fiknąc nie mógł. W końcu po tylu latach bytu razem Leszczu dostał pierdolca i musiał wyjsc z tego szamba i zaczac walczyc sam ze swoimi ziomalami bo nie wytrzymywał tego nerwowo. Stworzył zgrany skład i tak o to pół dpft poszło sie jebac. Czemu Wy drodzy In Pectorzy nie wykorzystacie wspaniałej broni jaką jest CZAS ? PODKREŚLAM CZAS Po co połykacie haczyk i myslicie ze dalej wygracie wojne skoro to jest kolejny podstep lukiego ? Mozecie ich pokonac bez uzycia choc 1 manasa ani 1 potionka? czy to nie jest piękne? Wiadomo taki rodzaj wojny jest trudny ale bardzo efektowny. Myslicie ze samo Interregnum z sobą da rade wytrzymac choc rok albo 2 ? Przeciez to nie mozliwe ... Kazdy zacznie kazdego znów w*****ac i powstanie kolejny rozpad Interregnum.. ale nie taki ze SBki odejda czy tam inna garstka ludzi tylko około 50% ludzi ... Dobra przesadziłem opowiadanko moje długie weście sobie to do serca. Nie wchodzcie w zadne noob wojny takie jak ta i poprzednia tylko CZEKAJCIE! CZAS PANOWIE CZAS! poczekajcie sobie rok lub dwa i w koncu sami sie zaczną zabijac a jak mówi przysłowie gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta! I ot recepta na podbój Arcanii ;)

Dodam jeszcze ze wiem wielu z was to nałogowcy i bez Tibii życ nie moga. Grajac w Tibie doładowują swoje akumulatory i dalej moga dzialac. Ale spokojnie na to tez znalazlem sposób. Po co wam ciągle kacic te same chary ? I tak tracicie levele i hajs. Zróbcie nowe chary wbijcie 150 lvle i pucujcie dupke dla Inter ale w zadne pakty z nimi nie wchodzcie, po prostu sie do nich pucujcie i udawajcie ze jestescie ich asslickerami. Oni beda was uwazac za kretynów a wy sie bedziecie z nich smiac! i na koniec sami wyjdą na jeszcze większych kretynów :D Nie dosc ze sami zrobicie sobie nowe postacie i beda to oczywiscie dobre wysokopoziomowe postacie to zyskacie duzo kasy i moze nowych przyjaciół do rozpętania fajnej wojenki ? :) wescie moje rady do serca chłopaki bo bez nich Interregnum i Lukiego nie pokonacie!!!!!!!!!

Pierdolcie Arcanie, dawać na Thorie. : D

Lafa_elo 14-03-2009 19:36

masz pro u koranova?

Bracia_Zdunscy 16-03-2009 20:55

Dobra In Pectorzy przegraliście już wojnę i co teraz? Kończcie z Tibią a wasze marzenia się spełnią i Interregnum pójdzie wpizdu! ;) A przy okazji sprzedając te kilka pikseli zarobicie troszkę hajsu ! :D A Interregnum się wscieknie bo nie będą mieli kogo dedac i znów zacznie sie PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XDDDDDDDDDD

Bo powtarzam CZAS to jedyna broń która może pokonac Interregnum, tak samo jak i CZAS pokonał pamiętnych zielono fioletowych żółwików :p

rysiekkk5 30-03-2009 23:06

IP to psy, napisal do mnie jakis typ ze mam hunta jak nie zaplace(za nic ;D) to go wysmialem :D

Partyzant_Felix 30-03-2009 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rysiekkk5 (Post 2510155)
IP to psy, napisal do mnie jakis typ ze mam hunta jak nie zaplace(za nic ;D) to go wysmialem :D

nie wiem czy moze nie ja. ja zawsze robie sobie jaja i pisze ze mnie wzywałes itd normalni ludzie mowia ze to nie oni. jak sie trafiaja takie koksy jak ty które wzywają to u*******am sdkerami. thunderboalt?

DJMakiss 04-06-2009 03:36

.. ufacie mi ? ;<

Notopeczek 04-06-2009 12:14

ja nieufam sam sobie...

Faytah 04-06-2009 12:38

Nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zasluzyli.

+5 do lansu?

Notopeczek 04-06-2009 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2558654)
Nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zasluzyli.

+5 do lansu?

pkt .......

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:04.