![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale powiedz, ladnie was zrobilem co ? |
/\ a o czym teraz mowisz bo niewiem? : V
|
dobranic :S
|
dobranoc;)
|
Co do Whisper to chyba proste ze nie wzieli ich nie wiadomo z jaka łatwoscia. myslicie ze napisali " ej chcemy do IP " " ok macie invy " ?!
Przecież tez musieli jakos udowodnic, ze nie ida na spy. a skoro makiss nawet doszedl, to chyba juz naprawde mieli dosc rzadzenia inter. Postanowili dosc, walczyc i skoro są w IP to udowodnili jakos, ze nie chca byc spy. bo jednak byloby troche podejrzane ze cala gildia idzie na spaya ;]]] słyszalem ze sa wporzadku, nawet sworderek. a dyda ma fajny glos B) |
Cytuj:
nie sa spy bo by raczej nie zrookowali Cone Flam i zabili Dyde |
Cytuj:
hint leszczu goGOogoGoGogo |
jak by na spy poszli tam to by listow nie dali ; /
|
@Bracia_Zdunscy
Ale z ciebie typ ^^ |
Cytuj:
|
masz pro u koranova?
|
Dobra In Pectorzy przegraliście już wojnę i co teraz? Kończcie z Tibią a wasze marzenia się spełnią i Interregnum pójdzie wpizdu! ;) A przy okazji sprzedając te kilka pikseli zarobicie troszkę hajsu ! :D A Interregnum się wscieknie bo nie będą mieli kogo dedac i znów zacznie sie PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XDDDDDDDDDD
Bo powtarzam CZAS to jedyna broń która może pokonac Interregnum, tak samo jak i CZAS pokonał pamiętnych zielono fioletowych żółwików :p |
IP to psy, napisal do mnie jakis typ ze mam hunta jak nie zaplace(za nic ;D) to go wysmialem :D
|
Cytuj:
|
.. ufacie mi ? ;<
|
ja nieufam sam sobie...
|
Nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zasluzyli.
+5 do lansu? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:04. |