Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Inne] Kuiama & Ferax Czyli troche normalnosci na Refugii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=208675)

Kuro_Warrior 13-03-2009 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado (Post 2494477)
Może najpierw wytycz mi błędy? Bo ja przeczytałem tekst i żadnego błędu nie zauważyłem O_O!
@edit
aha! jest! tępiony*
To jeden,a reszta ;<?

Wrzuciłeś w worda i Ci znalazł? Gratulacje. Dorosły człowiek za jakiego ewidentnie się uważasz wyzywając wszystkich od dzieciaków nie powinien popełniać tak banalnych błędów ;)

Dark_Exhado 13-03-2009 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuro_Warrior (Post 2494487)
Wrzuciłeś w worda i Ci znalazł? Gratulacje. Dorosły człowiek za jakiego ewidentnie się uważasz wyzywając wszystkich od dzieciaków nie powinien popełniać tak banalnych błędów ;)

Byłem przekonany że pisze się tempiony >.> Mój błąd.

zmycha 13-03-2009 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado (Post 2494451)
Fail,na forum nie spamuje,forum jest po to zeby wyrazac swoje zdanie,ze temat ma pare wad to je mu pokazalem,a ten na mnie z ryjem ,,Nie podoba sie to WYPIE*****!!!!!!!!" więc widzisz jaka jest jego postawa ; ].
A boty na tym forum illegal więc będzie tępiony niestety :<.
Hydr raczej bić nie będe,frosty z assassinkami czemu nie ?

@Ferax
Nie jestes nolifer XDD?
Granie od 10 do 3:30-4:30 rano to wcale nie no life :o:o

Max do 1-2 siedze. To po pierwsze. Od 10? Kiedy? Minimum 12 chyba ze mam 1 wykład. A wiesz co to AFK? Co 15 minut sie podchodzi i robi np. 2 E speary i idziesz na TV, na dwór czy tam gdzie chcesz... Może mam 10-15h online dziennie. Ale z tego przy Tibii siedze ... hmmm ... 3h MAX :)
/Ferax/

zmycha 13-03-2009 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado (Post 2494477)
Może najpierw wytycz mi błędy? Bo ja przeczytałem tekst i żadnego błędu nie zauważyłem O_O!
@edit
aha! jest! tępiony*
To jeden,a reszta ;<?

Tutaj malutki błąd językowy/fleksyjny/rzeczowy/czy jak tam chcesz sobie go nazwać. Być może chciałeś napisać "wytknij", "pokaż", ale na 100% nie "WYTYCZ" xD
Your FAIL!
/Ferax/

Dark_Exhado 13-03-2009 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2494548)
Max do 1-2 siedze. To po pierwsze. Od 10? Kiedy? Minimum 12 chyba ze mam 1 wykład. A wiesz co to AFK? Co 15 minut sie podchodzi i robi np. 2 E speary i idziesz na TV, na dwór czy tam gdzie chcesz... Może mam 10-15h online dziennie. Ale z tego przy Tibii siedze ... hmmm ... 3h MAX :)
/Ferax/

JASNE BAUSHSUAASHUH BO KTOŚ SIE DA NABRAĆ NA TWOJE 3H XDDD
Cytuj:

Your Fail!
Pro english manz0rrrrrrrrr plx,
You fail,nie Your Fail.

OWNED?
pzdr. ; D

zmycha 14-03-2009 08:31

Proszę bardzo :)
http://img9.imageshack.us/img9/5879/70514855.jpg
/Ferax/

Kuro_Warrior 14-03-2009 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado (Post 2494619)
JASNE BAUSHSUAASHUH BO KTOŚ SIE DA NABRAĆ NA TWOJE 3H XDDD

Pro english manz0rrrrrrrrr plx,
You fail,nie Your Fail.

OWNED?
pzdr. ; D

Odezwał się pan pro english. Wiesz w ogóle co znaczy fail? Jak już chcesz być mądry to postaraj się bardziej bo Ci nie wychodzi. You failed.

arcarviusmoon 14-03-2009 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuro_Warrior (Post 2494915)
Odezwał się pan pro english... You failed.

signed!:)
jak tak dalej pójdzie to za niedługo będziecie się kłócić o przecinki ;] proponuję skończyć kłótnię o błędy... w końcu i tak żaden z Was nie ma szans pobić goratela 8o

Ferax, GZ lvl lolq :) aż miło patrzeć na tego ss'a! :D

Dark_Exhado 14-03-2009 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuro_Warrior (Post 2494915)
Odezwał się pan pro english. Wiesz w ogóle co znaczy fail? Jak już chcesz być mądry to postaraj się bardziej bo Ci nie wychodzi. You failed.

Czemu starasz sie wywyższać? Tak wiem co to znaczy fail lol ._.
Ja nie musze sie starać żeby być mądry : )

Scartex 14-03-2009 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado (Post 2494414)
on tylko zakrywał NG.

Zakrywam ng? HAHAHA

Po 1 na tym ssie mam ng i blackd i nic z nich nie ukrywam (bp1, Gratz!) wiec chyba sie troche pomyliles :) Winampa mam ustawionego tak ze on zawsze bedzie na wierzchu wiec mysl zanim piszesz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gisior (Post 2494405)
o widzę, że Ty też słuchasz Radia Party ;d.
na jakim kanale siedzisz? ;>

tylko glowny

zmycha 14-03-2009 19:29

Scartex dawaj SSy nawet z Twoich dedów bo nudą tu wieje xD
Ja dziś nie pogram za dużo... Nie chce mi się :D

zmycha 15-03-2009 01:39

W sumie średnio ale zawsze coś. 2 hunt na 25 minut to było lekkie waset ale na reszcie MF ubiłem kilka Golemów i wyszedłem na tym minimum 10k+ :D
http://img11.imageshack.us/img11/2885/lootdjins.jpg
/Ferax/

fetka 15-03-2009 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2494548)
/Ferax/

hehe fajna teoria szkoda tylko ze mija sie z prawda :)

zmycha 15-03-2009 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fetka (Post 2496114)
hehe fajna teoria szkoda tylko ze mija sie z prawda :)

A kim Ty jesteś wogóle, że śmiesz takie rzeczy mówić? Masz jakieś podstawy by wątpić w moją prawdomówność? Podejrzewam, że nie... Jakieś dowody, że jestem non stop przy kompie? -.- Proszę o inteligentną, popartą argumentami odpowiedź.
/Ferax/

Dark_Exhado 15-03-2009 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2496285)
A kim Ty jesteś wogóle, że śmiesz takie rzeczy mówić? Masz jakieś podstawy by wątpić w moją prawdomówność? Podejrzewam, że nie... Jakieś dowody, że jestem non stop przy kompie? -.- Proszę o inteligentną, popartą argumentami odpowiedź.
/Ferax/

pisałem do Ciebie o 3:40~ i odpisywałeś ?

Cytuj:

2 hunt na 25 minut to było lekkie waset
aha szkoda ze 2 hunt to bylo waset moze nastepnym razem nie bedzie waset na 3 hunt na inne minut ;(;(;(

Jaroo77 15-03-2009 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado (Post 2496299)
aha szkoda ze 2 hunt to bylo waset moze nastepnym razem nie bedzie waset na 3 hunt na inne minut ;(;(;(

Chłopak sie przejęzyczył, a Ty robisz z tego wielką sensacje. Nie zaczynaj zgrywać ****a i osądzać innych na tym forum, bo skończysz jak słynny Faru, pojedzie po Tobie każdy jak po szmacie i po co Ci to? Chill out, baby boy. :)

zmycha 15-03-2009 18:33

Onar poniszczył \o/. Łapcie :)
http://www.youtube.com/watch?v=TqMthK7ESfc
/Ferax/

zmycha 15-03-2009 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado (Post 2496299)
pisałem do Ciebie o 3:40~ i odpisywałeś ?

Haha jaki pojeb. Po 1. Literówka...

Po 2. W ferie siedziałem do 4... Od 3 tygodni nie siedziałem długo w nocy. Max 2~~. Cały czas się ośmieszasz :). A teraz mam ponad miesiąc wolnego więc nie pluć się, że sobie posiedzę do nocy albo do rana.
BTW. Podaj swój nick to Ci powiem czy wogóle kiedykolwiek do mnie pisałeś :)
aha. Tak wogóle to pytałem fetki kim jest, a nie Ciebie. Po Twoim poziomie wnioskuje, że jesteś w podstawówce albo w 1 gimnazjum max. Bo nie zostałeś nauczony jeszcze czytania ze zrozumieniem którego umiejętność sprawdza się na teście gimnazjalnym. Elo :*
/Ferax/

Dark_Exhado 15-03-2009 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2496547)
Haha jaki pojeb. Po 1. Literówka...

Po 2. W ferie siedziałem do 4... Od 3 tygodni nie siedziałem długo w nocy. Max 2~~. Cały czas się ośmieszasz :). A teraz mam ponad miesiąc wolnego więc nie pluć się, że sobie posiedzę do nocy albo do rana.
BTW. Podaj swój nick to Ci powiem czy wogóle kiedykolwiek do mnie pisałeś :)
aha. Tak wogóle to pytałem fetki kim jest, a nie Ciebie. Po Twoim poziomie wnioskuje, że jesteś w podstawówce albo w 1 gimnazjum max. Bo nie zostałeś nauczony jeszcze czytania ze zrozumieniem którego umiejętność sprawdza się na teście gimnazjalnym. Elo :*
/Ferax/

Ziomek widzisz co ty piszesz? Sam siebie zaprzeczasz : D
Mówisz że nie jesteś no-life a grasz TYLKO od 12 do 2 w nocy xDDD
Szczerze Ci powiem - jesteś chory... Wgl jak mozna zarywać nocki dla kompa? Nie lepiej wyjść z qmplami na piwko?[edit: zapomniałem ze twoj jedyny przyjaciel to golem respiacy sie w yalahar,sry]Pozdro : D

FighterKamil 15-03-2009 20:52

ferax aj lof ju nareszcie dałeś spokój tym golemom :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57.