![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/Ferax/ |
Cytuj:
Your FAIL! /Ferax/ |
Cytuj:
Cytuj:
You fail,nie Your Fail. OWNED? pzdr. ; D |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jak tak dalej pójdzie to za niedługo będziecie się kłócić o przecinki ;] proponuję skończyć kłótnię o błędy... w końcu i tak żaden z Was nie ma szans pobić goratela 8o Ferax, GZ lvl lolq :) aż miło patrzeć na tego ss'a! :D |
Cytuj:
Ja nie musze sie starać żeby być mądry : ) |
Cytuj:
Zakrywam ng? HAHAHA Po 1 na tym ssie mam ng i blackd i nic z nich nie ukrywam (bp1, Gratz!) wiec chyba sie troche pomyliles :) Winampa mam ustawionego tak ze on zawsze bedzie na wierzchu wiec mysl zanim piszesz Cytuj:
|
Scartex dawaj SSy nawet z Twoich dedów bo nudą tu wieje xD
Ja dziś nie pogram za dużo... Nie chce mi się :D |
W sumie średnio ale zawsze coś. 2 hunt na 25 minut to było lekkie waset ale na reszcie MF ubiłem kilka Golemów i wyszedłem na tym minimum 10k+ :D
http://img11.imageshack.us/img11/2885/lootdjins.jpg /Ferax/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
/Ferax/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Haha jaki pojeb. Po 1. Literówka... Po 2. W ferie siedziałem do 4... Od 3 tygodni nie siedziałem długo w nocy. Max 2~~. Cały czas się ośmieszasz :). A teraz mam ponad miesiąc wolnego więc nie pluć się, że sobie posiedzę do nocy albo do rana. BTW. Podaj swój nick to Ci powiem czy wogóle kiedykolwiek do mnie pisałeś :) aha. Tak wogóle to pytałem fetki kim jest, a nie Ciebie. Po Twoim poziomie wnioskuje, że jesteś w podstawówce albo w 1 gimnazjum max. Bo nie zostałeś nauczony jeszcze czytania ze zrozumieniem którego umiejętność sprawdza się na teście gimnazjalnym. Elo :* /Ferax/ |
Cytuj:
Mówisz że nie jesteś no-life a grasz TYLKO od 12 do 2 w nocy xDDD Szczerze Ci powiem - jesteś chory... Wgl jak mozna zarywać nocki dla kompa? Nie lepiej wyjść z qmplami na piwko?[edit: zapomniałem ze twoj jedyny przyjaciel to golem respiacy sie w yalahar,sry]Pozdro : D |
ferax aj lof ju nareszcie dałeś spokój tym golemom :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57. |