![]() |
Cytuj:
Created: Jun 30 2007, 11:47:18 CEST Ja z Tob± też... |
Na pewno uzywa bota ;]
Bez bota to nie robota =) |
Cytuj:
|
Cytuj:
sashra ktory botowal non stop dostal bana a najwiekszy level w tibii by nie dostal? zastanowcie sie zanim cos napiszecie nie ma bana to znaczy ze nie boci |
Z botem jest tak, ze ma go praktycznie kazdy tylko, ze on go umie wykorzystac a wy nie i to was boli. Musicie sobie stwarzac wizje, ze on botuje i ze to nic trudnego, wystarczy komputer wlaczyc...
Zreszta to, ze jezeli ktos jest dobry od razu jest uzasadniane botem przez polaczkow juz pokazaly tematy z Be Astem. Argument o zazdrosci wcale nie jest smieszny bo gdybyscie nie byli zawistni temat o zabiciu Massacra nie zmienilby sie w temat o LP. Niestety musicie w kazdym temacie zostawic swoj idiotyczny i zawistny poglad na temat goscia, ktory osiagnal od was wiecej w grze. Dalej leczcie swoje kompleksy, powodzenia. |
Czemu link nie dziala? :(
|
weĽcie się już odpierdolcię od LP to czy boci czy nie nie jestem tematem tego tematu.
komentujcie film. @up : skopiuj sobie link i wklej bo urlguard sie skopał |
Cytuj:
|
Wiadomo ze uzywa bota no ale chuj kogo to obchodzi ? XD nie wiem co wam w tym przeszkadza niech se na nim gra niech wbije nawet 1000 lvl na bocie czy nie co to za roznica omfg dajcie sobie juz looozu .
|
Cytuj:
@topic s*******ac niedojebancie wszyscy jada mu o bota ,a sami cisna na bocie jak pojebani,az tak nie mozecie przebolec ze kolo ma jakies 100x wiekszy lvl niz wy?;s s-u-u-u-k-i |
a mial przestac grac hehe ;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49. |