![]() |
Bluza Everlast(nice)
Portfel nice----->60 zeta.... i g±bka taka ala hipopotam(rozowa) :D I moge nareszcie odpoczac.......... :D |
Ja dostalem:
Ciuchy (jak zwykle) Wypasiony Aparat Cyfrowy ;) Slodycze (liczylem ,a kase...) ciekawe co dostane od drugiej rodziny 8o 8o |
-Discmana (yeah, mp3 czyta)
-czarna koszula z gustownym kołnierzykiem (...) -dużo słodyczy -Hp 3 na dvd (z bracholem na spółę :baby: ) |
Ja dostalem ciuchy firma adidas ;] buty(takie se)250 zeta,slodycze i pacc :D
|
Dostalem:
- Dwa boostery do magica (champions of kamigawa) - Rekawice narciarskie - "Mroczne oblezenie" Salvatore (w roli glownej Drizzt Do'Urden oczywiscie) - Koszulke, slodycze - Sluchaweczki do kompa - Niezapomniana atmosfere gdy cala rodzina spotyka sie w jednym pokoju. |
Tak nawiasem mowiac, podobno polacy sa biedni i na duzo zeczy ich nie stac... A tu nowe kompy... ale rodzicom Waszym sie powodzi... nono.
|
hhe a jja dostałem:
-Nowiutki AMD Athlon 2000 + :) -50 zł na MZ(Manager Zone) -Mega Pak gier (Polskie Derby ROXX) |
A ja dostałem
-monitor Samsung SyncMaster 710N LCD 17" -pieni±żki -słodycze -maszynke Browna -jak±¶ wode do twarzy :P |
przepyszny:
barszczyk (by mom) grzybowa murzynek serniczek (by moje siostry- czasem przydaje się starsze rodzeństwo) [b]Jezusa[b] w sercu i torbę słodyczy |
Acid Kamil - Ja dostałem
Moje prezenty:
Gre komputerowom sweter 60 pln słodycze Słownik ortograficzny PWN i to wszystko :P :] |
Dostalem:
*Kase *Pacc *Ksiazke *Slodycze... duzo sldyczy xD |
Ja dostałem takie cos jak:
200zł(bedzie 7 miechów pacca) xD Słodycze. Nowe Gło¶niki Do Kompa. |
Cytuj:
|
Buciki - traktorowe takie fajne szerokie , jestem przeciwko takim , ale moje sa skuzane i takie ogolnie wygodne :baby:
80 zlotych - za tydzien juz nie bedzie wydam ;) slodycze - terz nie bedzie zjem :baby: plyn do k±pieli - nie no z tego ja zgnilem , tak jak cala rodzina :P Los do totka - wygralem 150 zlotych :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |