Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Wybory Moderatorów! - komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209480)

Vasudanin 23-03-2009 13:59

@up
Za to twoje podanie tryska inteligencja.
"Ile czasu jestes na forum?
-Nie"

Lysy_Pedal 23-03-2009 14:10

Nie oznacza rowniez brak. Mowie latwiejszym jezykiem i co powiesz teraz poligloto?

Wielkimanitu 23-03-2009 14:44

Już pomijając ironiczne podanie Łysego_Pedała to trzeba sobie jasno powiedzieć: ktoś z np. trzymiesięcznym stażem na forum i 23 postami (choćby nie wiem jakie miał dobre chęci) nie zostanie modkiem (tyczy się to chyba też supportu).
Na przyszłość więc radzę dodać kolejny punkt w regulaminie: osoba z krótkim stażem, mało udzielająca się na forum nie ma szans na zostanie modem.
Dobrze, że chociaż zreflektowaliście się i nie zamieszczacie informacji o wyborach na stronie głównej...:)

Vasudanin 23-03-2009 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lysy_Pedal (Post 2503267)
Nie oznacza rowniez brak. Mowie latwiejszym jezykiem i co powiesz teraz poligloto?

Nigdzie nie napisalem, ze to jest najglupsze podanie.
Swoja droga, odpowiedz "nie" na pytanie o staz na forum to latwiejszy jezyk?
Dobra, dobra, eot.
Cytuj:

Dobrze, że chociaż zreflektowaliście się i nie zamieszczacie informacji o wyborach na stronie głównej...
W tamtym roku tez tak bylo i oby kazde nastepne tez tak mialy.

Dr. Omader 23-03-2009 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu (Post 2503303)
Dobrze, że chociaż zreflektowaliście się i nie zamieszczacie informacji o wyborach na stronie głównej...:)

O ile mnie pamięć nie myli to były tylko jedne(no może dwa razy max) wybory, do których był nius z ogłoszeniem na głównej i było to przynajmniej 3 lata temu, jak nie więcej... ;-)

Ryba:
Nigdzie nie napisałem czegoś takiego. Co najwyżej można powiedzieć, że niektórzy są zbyt łatwowierni, a zdecydowana większość jest za leniwa, żeby sprawdzić swoje informacje, zanim zacznie wypisywać swoje jakże mondre spostrzeżenia... ;-)

Drunk:
Ciężko w kółko utrzymać taki sam poziom, z czasem materiał się wyczerpuje. Przekrętów nie ma bo nie ma Oxego i Supera, a przynajmniej są mało aktywni, a to oni byli prowodyrami większości dziwnych akcji... Był jeszcze Raul, Sesaj i parę innych osób, które ich w tym wspierały. Więc jest to logiczna kolej rzeczy, poza tym teraz forum się bardzo rozrosło w porównaniu z 4-5 latami temu i stało się mniej zażyłe, ludzie już się tak dobrze nawzajem nie znają, bo jest ich za dużo, żeby wszystkich ogarnąć. Na #tibia.pl z tego co wiem też mało kto siedzi...
Jeśli ktoś przychodził tylko po ww. rzeczy to faktycznie może stwierdzić, że forum jest martwe pod tym względem. Natomiast rośnie pod innymi względami.

To tak jakby powiedzieć, że gry komputerowe umarły, tylko dlatego, że nikt nie robi już takich strategii jak 15 lat temu, nie biorąc pod uwagę, że teraz tworzy się gry innego typu... :)

billibot 23-03-2009 16:51

Bedzie tak :
Nowi moderatorzy beda w miare aktywni przez miesiac, no moze jakis wytrwaly 2l i nie chodzi mi o moderowanie forum przez 10h dziennie tylko od czasu do czasu "jakis" raport rozpatrzyc... a potem bedzie tak jak tera czyli kicha

Serious Sam 23-03-2009 17:08

Przekazuję coś od Barosy: )

Oryginalnie napisane przez Barosa7:
Niech wygra ktokolwek, byle nie arashel, bo to nie jest dobra firma - jego po³owa forum nie lubi, pobanuje kogo sie da.

Pozdrawiam tam zza œwiatów odes³any przez Rothesa x3
Barosó³

Erhion 23-03-2009 17:09

Hmm może się zgłosze. :P

Pan i Wladca 23-03-2009 17:13

Z początku też pomyślałem, że to ma związek prima aprilis. Zaczyna się tydzień przed. Dokładnie 1 kwietnia kończy ;)

Wylansowany 23-03-2009 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader (Post 2503416)
zanim zacznie wypisywać swoje jakże mondre spostrzeżenia... ;-)

Jak to się mówi: Mamy Cię!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 2503020)
I teraz wszyscy będą się zastanawiać czy to prawdziwe przecieki, czy lewe.

A co jeśli się okaże, że cały temat z wyborami, to jeden, wielki, lewy przeciek?

@Wielkimanitu
Wiesz, gdyby policzyć te dobre posty, u każdego z użytkowników, który złożył podania, to wyniki byłyby zupełnie nieadekwatne do pierwszych "typów".

@down
Spodziewałem sie tego, ale jak dokładnie przeczytałem Twojego posta i żadnego innego błędu nie znalazłem, to zaryzykowałem stwierdzenie :p.

Dr. Omader 23-03-2009 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez billibot (Post 2503441)
Bedzie tak :
Nowi moderatorzy beda w miare aktywni przez miesiac, no moze jakis wytrwaly 2l i nie chodzi mi o moderowanie forum przez 10h dziennie tylko od czasu do czasu "jakis" raport rozpatrzyc... a potem bedzie tak jak tera czyli kicha

Ciekawe na czym opierasz swoje wnikliwe badania. Nie wiedziałem, że masz dostęp do panelu admina i do logów moderatorów i jesteś w stanie śledzić ich czyny...

Jakoś ostatnio wybrani modkowie cały czas aktywnie moderują. A że poza nimi, niektórzy starsi modkowie moderują sporadycznie to już normalna kolej rzeczy. Niektórzy są tutaj od prawie 5 lat!!!

Swoją drogą to zawsze mnie śmieszyło jak to użytkownicy "najlepiej" wiedzą kto moderuje, a kto nie, mimo że nie ma żadnego sposobu żeby to poznać, jeśli modek wywala sporo tematów hardem, bez śladu... ;)

Wylansowany: Jakbyś przeszukał moje posty to byś widział, że w niektórych sytuacjach celowo tak to piszę... ;)

Vasudanin 23-03-2009 17:28

Cytuj:

A co jeśli się okaże, że cały temat z wyborami, to jeden, wielki, lewy przeciek?
Potne sie, kto ze mna? (Mam rozowe zyletki! :cup:)
Cytuj:

Z początku też pomyślałem, że to ma związek prima aprilis. Zaczyna się tydzień przed. Dokładnie 1 kwietnia kończy
Konczy to sie 29 marca. :D
btw.
Drom, masz nieaktualny avek. :<

Erhion 23-03-2009 17:47

Nie wiem po co typujecie swoich faworytów jak i tak każdy chce sam wygrać. ;)

hoomik 23-03-2009 18:29

ej a gdzie Korektor?

GargoinX 23-03-2009 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2503496)
Drom, masz nieaktualny avek. :<

Bo wiesz, on się przyczaja na Wielkanoc. Nie postrzeżenie zobaczysz jajka zamiast czapki. :d

@Wybory a 1. kwietnia:
Jakby to był żart na prima aprilis to pewnie by znalazło się to na stronie głównej, więcej brechy by było. ;P

LoluU$ 23-03-2009 20:55

Kolezanka 6 klasa podstawowki... marne szanse wg. mnie :(

Vasudanin 23-03-2009 21:00

Swoja droga, wiekszosc osob pisze, ze moderowali na forach, ktore nie istnieja. ;<

Voniek 23-03-2009 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2503737)
Swoja droga, wiekszosc osob pisze, ze moderowali na forach, ktore nie istnieja. ;<

U mnie jest na odwrót - moderowałem na forum, na którym nie mam już konta, a które istnieje po dziś dzień 8o

piternet 23-03-2009 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2503737)

Też to zauważyłem, lol.

@topic
Duża konkurencja, ciekawe kto wygra :D Dobrze, że nie ma tego newsa na stronie, by było 15 stron podań...

Trzymam kciuki za wszystkich ( i za siebie też:])

Pzdr
Piternet

LoluU$ 23-03-2009 21:18

I tak przegraliscie ^^

@fora nieistniejące

duuuzo osob tak pisze... dziwne ^^... mam wrazenie ze nie istnieja juz te fora poniewaz te osoby byly modami ^^(?)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14.