![]() |
hehe ciekawe ile w banku ma ^^
|
@up
130k.... Ukryty tekst:
|
Ej, on ma córkę... ; [
|
Jego majątek w grze robi wrażenie. Ciekawe, z jakiego okresu jego expienia jest ten loot (chodzi mi o to, z ilu leveli).
Co do jego życia prywatnego i tego, ile czasu spędza w grze, to nie powinno się na ten temat dyskutować. Każdy ma prawo grać ile chce, a tym bardziej zrobić ze swoim życie co tylko chce. |
Cytuj:
|
wiedzieli a nie wiedzial ;p
|
Ta ofc. że nie mam friendów na vipach w tibi :<
|
HAhahaahahahahah ahHAAHAHAHAAHAHAHahahaha ........ ale zem sie usmial to czytajac...... widze ze nic nie wiecie o nim =] i chyba nigdy sie nie dowiecie :)
|
Skąd sciągnąć tibiamovies zeby to poglądać ?
|
Z taka kasa i takimi kumplami 200 ed w miesiac robisz ;]
|
Cytuj:
a co do kasy to faktycznie najlepszym pomysłem byłoby sellniecie tego w internecie. :d Zresztą z tym jego lvlem to można na tym jakiś biznes rozkręcić. :d |
Dokładnie, zrobi sklep internetowy (albo kupi gotową usługe), potem jakaś fajna domena i ma ;p Przecież on miesięcznie z kilkanaście kk nawet (ale poty itp. trzeba odjąć). To mu wychodzi kilkaseyt zł miesięcznie, fajna dopłata do pensji :p
|
...
ja nie wiem dlaczego ale akurat jak odpalam ten filmik to pisze required player module not installed a kazdy inny filmik mi dziala ....
jakby ktos mi mogl powiedziec co mam zrobic zeby ten filmik mi poszedl to bylbym wdzieczny |
ja mam wrazenie ze ta postac to character cipsoftu nie zdziwil bym sie. bb
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
komentarz usunięty
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08. |