Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Dice (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=211108)

qq2 01-06-2009 17:51

@Sireek
Na wiki wpadną dzieci lat 10 i wypisują, że "oroszibal wystempóje na rokó". o/
Więc ufanie tej stronce, to jak srać podczas biegu; /

Beh0lder 01-06-2009 20:15

Tibia wiki - pfff cóż zapewne jak to porownam do wierzen pewnej grupy (grup) spolecznej to czesc osob poczuje sie urazona wiec powiem tylko tyle :
Tam KAZDY moze edytowac sobie jakakolwiek tresc
wniosek ? nie warto wierzyc we wszystko to co tam jest napisane (chyba ze sie chce wyjsc na idiote no ale ... )

@up wieczorem podchodzi bardziej >.>

Nylan 16-06-2009 10:44

Kyra

Na kyrze tez sie pojawił
O to fotka ale dice nie wypadło :<
Loot to 3 sery i bone club ^^
http://img35.imageshack.us/img35/471/munsteri.jpg

Heatvich 16-06-2009 14:50

Biada ci archeologu....

Nylan 16-06-2009 15:27

O co ci chodzi ?? Od razu jak się zalogowałem weszłem do tej jaskini i zobaczyłem munstera.. a lepiej chyba żeby pisać w tematach które już są, niż robić nowe -.-

Heatvich 16-06-2009 15:34

A co to munster jakiś super orshabaal żeby wsadzać foty? Ogar troche, jest temat album.

Nylan 16-06-2009 15:56

O pobij mnie za to, że wstawiłem fote.. :baby: po prostu pokazałem że był na kyrze pozdr...

A dla innych może i jak orshabaal ^^ dla mnie exp się only liczy ^^ 8o

Beh0lder 16-06-2009 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nylan (Post 2569584)
O co ci chodzi ?? Od razu jak się zalogowałem weszłem do tej jaskini i zobaczyłem munstera.. a lepiej chyba żeby pisać w tematach które już są, niż robić nowe -.-

Lepiej nie pisac wcale jak piszesz o jakis glupotach w stylu aaa dzisiaj na xxx swiecie pojawil sie yyy boss co go 8 lvl zabije ...

Ps.pierwsze slysze aby rookstayerzy chodzili po szczurach aaaa , dobra jak uzywasz tibia auto przesij wp na pw ;P..

Y36NI 16-06-2009 19:47

Co do tematu, kostka spada. Sam ją zdobyłem i pokazałem ją nawet komuś kto zobaczył mój screen w "Albumie" (tam też możecie zobaczyć dowód). Sprzedałem ją za śmieszą cenę 100 mino letków ,a ponieważ w tibie nie gram, wole aby miał ją ktoś komu ona bardziej się przyda, jak ktoś nie wierzy wbijać na Arcanie, pisać do "Tirusek" i po kłopocie :baby:.

@Down
Najprawdopodobniej was okłamał, bo kostka spada z munstera i nie chce aby ktokolwiek się o tym dowiedział (chociaż i tak jest to już potwierdzone x2), a gdy dostanie "cash" powie prawdę że was wykiwał i że kostka spada z munstka.
Ten quest to jeden wielki blef...

Szpec 18-06-2009 19:32

U nas na kyrze pojawila sie rowniez wczoraj kostka. Niestety jej wlasciciel nie chce powiedziec nic o sposobie zdobycia. Upiera sie ze zdobycie jej wymaga godziny czasu, i zalezy od szczescia, a za szczegoly żąda kosmicznych sum.

Paxfor 22-06-2009 23:13

Moze i jest quest... i ciekawe wogole czy ktos z graczy udowodnil ze dice jest lootem z Munstera. Tak wogole Pozdro ;)

Flancon & Lumin Milio ( I love Crisne ) xd :]

Arunsun 22-06-2009 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szpec (Post 2571746)
U nas na kyrze pojawila sie rowniez wczoraj kostka. Niestety jej wlasciciel nie chce powiedziec nic o sposobie zdobycia. Upiera sie ze zdobycie jej wymaga godziny czasu, i zalezy od szczescia, a za szczegoly żąda kosmicznych sum.

Yhm...rzeczywioście skomplikowane. Byłem akurat u Obiego sprzedać loot, kiedy Trix Rookstayer do mnie podszedł pochwalić się dice... Nie trudno było zauważyć szczury biegające sobie po dachach... Miał po prostu szczęście.

Btw. Zapłać mu. Ciekawe jaką historyjkę wymyśli...

Mi pisał, że muszę wywalić całe eq do wody, jemu dać bp i gdzieś wędką zarzućić :P

Apropos cen, to Don Mastema dawał mu 35 cc ^^

Paxfor 22-06-2009 23:30

Munster o ile wiem respi się nie tylko po atakach ratów na miasto... Może akurat jak boss + atak = dice? xDD juz niedlugo mam nadzieje ze dojdziemy do tego :p

DK-LOG.911 23-06-2009 07:36

@up

Brawo! Tylko, że to już było powiedziane n razy.

@topic

Na Antice dużo osób ma kostkę. Oczywiście z Munsterów. U nas są ciągle ataki (no może nie ciągle, ale często ;)).

Pozdrawiam, DK.

Barszcz 04-07-2009 14:23

Niebęde zakładać nowego tematu więc mam pytanie ile dice może być warte ?

Poznaniak 04-07-2009 14:56

Tyle ile będzie chciał posiadacz czyli od 0 gp w górę

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53.