![]() |
@Sireek
Na wiki wpadną dzieci lat 10 i wypisują, że "oroszibal wystempóje na rokó". o/ Więc ufanie tej stronce, to jak srać podczas biegu; / |
Tibia wiki - pfff cóż zapewne jak to porownam do wierzen pewnej grupy (grup) spolecznej to czesc osob poczuje sie urazona wiec powiem tylko tyle :
Tam KAZDY moze edytowac sobie jakakolwiek tresc wniosek ? nie warto wierzyc we wszystko to co tam jest napisane (chyba ze sie chce wyjsc na idiote no ale ... ) @up wieczorem podchodzi bardziej >.> |
Kyra
Na kyrze tez sie pojawił
O to fotka ale dice nie wypadło :< Loot to 3 sery i bone club ^^ http://img35.imageshack.us/img35/471/munsteri.jpg |
Biada ci archeologu....
|
O co ci chodzi ?? Od razu jak się zalogowałem weszłem do tej jaskini i zobaczyłem munstera.. a lepiej chyba żeby pisać w tematach które już są, niż robić nowe -.-
|
A co to munster jakiś super orshabaal żeby wsadzać foty? Ogar troche, jest temat album.
|
O pobij mnie za to, że wstawiłem fote.. :baby: po prostu pokazałem że był na kyrze pozdr...
A dla innych może i jak orshabaal ^^ dla mnie exp się only liczy ^^ 8o |
Cytuj:
Ps.pierwsze slysze aby rookstayerzy chodzili po szczurach aaaa , dobra jak uzywasz tibia auto przesij wp na pw ;P.. |
Co do tematu, kostka spada. Sam ją zdobyłem i pokazałem ją nawet komuś kto zobaczył mój screen w "Albumie" (tam też możecie zobaczyć dowód). Sprzedałem ją za śmieszą cenę 100 mino letków ,a ponieważ w tibie nie gram, wole aby miał ją ktoś komu ona bardziej się przyda, jak ktoś nie wierzy wbijać na Arcanie, pisać do "Tirusek" i po kłopocie :baby:.
@Down Najprawdopodobniej was okłamał, bo kostka spada z munstera i nie chce aby ktokolwiek się o tym dowiedział (chociaż i tak jest to już potwierdzone x2), a gdy dostanie "cash" powie prawdę że was wykiwał i że kostka spada z munstka. Ten quest to jeden wielki blef... |
U nas na kyrze pojawila sie rowniez wczoraj kostka. Niestety jej wlasciciel nie chce powiedziec nic o sposobie zdobycia. Upiera sie ze zdobycie jej wymaga godziny czasu, i zalezy od szczescia, a za szczegoly żąda kosmicznych sum.
|
Moze i jest quest... i ciekawe wogole czy ktos z graczy udowodnil ze dice jest lootem z Munstera. Tak wogole Pozdro ;)
Flancon & Lumin Milio ( I love Crisne ) xd :] |
Cytuj:
Btw. Zapłać mu. Ciekawe jaką historyjkę wymyśli... Mi pisał, że muszę wywalić całe eq do wody, jemu dać bp i gdzieś wędką zarzućić :P Apropos cen, to Don Mastema dawał mu 35 cc ^^ |
Munster o ile wiem respi się nie tylko po atakach ratów na miasto... Może akurat jak boss + atak = dice? xDD juz niedlugo mam nadzieje ze dojdziemy do tego :p
|
@up
Brawo! Tylko, że to już było powiedziane n razy. @topic Na Antice dużo osób ma kostkę. Oczywiście z Munsterów. U nas są ciągle ataki (no może nie ciągle, ale często ;)). Pozdrawiam, DK. |
Niebęde zakładać nowego tematu więc mam pytanie ile dice może być warte ?
|
Tyle ile będzie chciał posiadacz czyli od 0 gp w górę
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |