Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Pomógł wam kiedyś Rooksteyer ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=21183)

Neqromantha 16-03-2007 20:31

Mi rookstayer pomógł tylko raz. Była to Pani vitaminka z Galany, która dała mi mace. Nawet nie prosiłem. Dzięki WIELKIE!

Emroth 21-03-2007 00:52

Jestem sobie rookstaylerem i czasami pomagam rozdaje legion hlemy kaske itp :p

ale osobiscie sadze ze przeszkadzam bo np takii 5 lvl chce pujsc na poisony a ja tam sedze i wycinam wszystkie :evul:

a wiec troche tak troche nie :]

FilthyVampire 25-03-2007 22:08

Rookstaylerzy sa jak homoseksualiści... Wszyscy ich potępiają ale tego nie zakazują ;S Mnie osobiście nie pomógl żaden. może dlatego, że z roka w 3h wychodzie...

Regoor 25-03-2007 23:33

Ja osobiście jestem rookstayerem i to nie jakimś h-lvl [16lvl] i osobiście, gdy ktoś mnie prosi to ZAWSZE pomogę.
Nie daje itemków, jednak w questach, pomóc zabić jakiegoś potwora to zawsze pomogę, nawet jeżeli jestem zajęty.
Mam nadzieję, że rookstayerzy się zmienią jak i opinia o nich [nas].

Pozdrawiam.

MrVego 25-03-2007 23:58

kiedys spotkalem rookstayera cos kolo 20lvl
lazil zamna i niedawal expic, dlatego nielubie rookstayerow

po 2 rook jest do szybkiego wyjscia na main albo ew. do zbierania piorek bo jest ich malo na mainie
wg. mnie of cors :D

Marcin24 26-03-2007 14:27

Jak Rookstayerzy mają wszystkim pomagać, myślicie że my nie mamy nic do roboty tylko dawać kase, rzeczy itp. Nie żebym coś miał, też czasami pomagam ale raz usłyszałem tekst (oczywiście do mnie) "Daj mi Mace".
Powiedziałem że nie mam, a on do mnie żebym poszedł na Skeletony i wylootował mu. I jak tu pomagać?

Ureticon 28-03-2007 17:45

Mi nie pomógł ani razu :P
Tylko zostałem ztrapowany ,ale kiedyś natrafiłem na free itens robione przez 25 rookstayera , który został shakowany.
Postacią wyszli na main a wszytkie itemy i kase wyrzucili.

michalbiel 28-03-2007 22:25

rookstayerzy to debeściaki mi pomogli na jednym quescie ale niestety katana room i bear room nigdy nie zobaczylem ale teraz zostaje rookstayerem na menerze i bede pomagac czasem

Cygan Slejter 31-03-2007 15:11

Też jestem rookstayerem i zawsze pomagam w questach, daje itemki itp ;)
jak ktoś chce pomoc to niech pisze do mnie;]

@ do tych co wyzywają rookstayerow
macie pecha, może nie trafiliście na kogoś pożądnego.
Jeżeli jeden wam nie pomógł to nie można mówić że rookstayerzy to nooby itp

pozdrawiam

Krzysiu909 01-04-2007 19:56

Ja sam jestem rookstayerem i raz pomogłem gostkowi który utknął na skale obok Blind Orca. Podstawiłem mu skrzynki zeby mógł wyjść i dał mi za to 48gp:) NA tej skale był razem z jakimś niemcem

Xadras95 05-04-2007 13:15

Mi rookstayer nigdy nie pomogl :/ Raz ukradl mi food i loota(byl to 25lvl)a raz zabloczyl mnie na mino hell :/

Myrmidon 05-04-2007 18:03

a mi szkielety zabijal rookstayer :/

youdonthavetoknowme 05-04-2007 20:38

Prawda jest taka, że po dłuższym czasie grania ma sie tego dosyć (mówię o pomaganiu w każdym razie ja już miałem dosyć). Pomagałem nawet długo ale z czasem im więcej osób którym pomagałem okazywało się chamem coś we mnie pękało. Pomimo, że pomagałem i tak mnie blokowali albo przykrywali zabitego potwora jak by nie wiem co :( . Z czasem ma się już tego dosyć. Ktoś tu powiedział, że rooksteyer "jest po to by pomagać" co ja o tym myślę "LOL" jestem prawie pewny, że każdy z wysokim lvl myśli tylko o interesach własnych nie czyichś (jestem tego na 99% pewny, zdarzają się wyjątki). To wszystko co o tym myślę.
ps. Acha mój lvl zaras 30. To tak, że by sobie ktoś nie pomyślał, że nie wiem co mówię.

Czelak 07-04-2007 10:51

Szcerze mówiąc to mi żaden rookslayers nie pomógł, za to ja mam 34 lvl na roocku i pomagam innym. Jeśli kiedyś będziecie potrzebowali pomocy w jakimś Queście na Xanterze to piszcie do "Brain Dragon" ;)

draqo 07-04-2007 19:49

Ja jestem Rookstayerem i raczej wole pomagać niż przeszkadzać xD;)

Bald Drah 07-04-2007 21:46

:p

Mi kiedys pomogl bardzo dobry kolega Kyan Vako (sorry jak ktos go zna i zle napisalem) mial on 21 lvl wtedy to byl dobry kolega na urodziny dal mi chaina,katane,studded legs,copper i w ogole takie itemy! Bloczyl mi wszystko pozyczal kaske i tak ! Tyle poiwem

Czarna_Mamba 07-04-2007 22:24

Różnie to bywa. Bardzo miłą osobą jest Pan Klocek, aczkolwiek nie wszyscy są tacy jak on.

D juzio 07-04-2007 23:22

miałem dużo postaci na rooku....
wiele ludzi prosiłem żeby pożyczyli chociaż 50 gp na jakieś słabe eq to zaczeli wyzywać od nobów i że sie nie potrafi grać a jak już sie jakiś dobry ziomek znalazł to pożyczył max 10 gp -.-X(

Czarna_Mamba 08-04-2007 00:05

@up

A co za idiota pożyczyłby 50 gp?

Drangir 08-04-2007 00:12

ja 50 gp pierwszej osobie na ulicy bym nie pożyczył i to nie bynajmniej nie dlatego bo jestem biedny. ale jak coddziennie prosi mnie o to 10 osob...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31.