Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nabór do Supportu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=211900)

mariannos 18-04-2009 19:14

@Gelt
kurde człowieku na klawie "wypuchłej" lekko nacisłem i było tutaj musze mocniej wciskać ;/ i nie mogę się przystosować. Dobra koniec bo offtopa lekkiego robię (apropo literówek max 3 były)

LoluU$ 18-04-2009 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez misiekno2 (Post 2525572)
1)

Grzesiek, albo jak kto woli "misiek". lat 18 . Zainteresowania ? muzyka, potrafie przesiedziec bardzo dlugo na Youtube...oglondać klipy zespołuw rockowych !. szkoła 1 zawodowa ,dział kucharz.

2) na forum od niedawna ale ogulnie w tibie gram od 3 lat, czytałem z 60% plikuw na stronie , fakt faktem wszystkie sie pszydały.

3)

Z angielskim radze sobie w miare dobrze, wiekszych klopotow nie mam. Gdyby przyszlo co do czego-tlumaczenia itp musial bym sie skupic : z wolnej ręki nie przetlumacze ale po dłuższym posiedzeniu nie ma sprawy

4)

W tibie gram długo. Dokladnie nie pamietam daty rozpoczęcia. gram na Harmoni. prowka Palladyn. Czas poświecony na gre.. hm ? od 30 minut do 4h~ zależy od zajęcia w ciągu dnia

5)

Mam wiele pomysłuw graficznych, moge pisać artykułu na dane tematy , wymyślać legendy , itp.

6)

Dlatego ze potrafie pracowac w wiekszej grupie i uwazam iż sie na cos moge przydac.
Poza tym chce mieć swój udział w tfożeniu świata tibi

7)

Przedmioty - poniewasz sam o broniach wiem dużo gdyż sam twoże broń.
Potworami tez nie pogardze
mapy moge tfożyć opsługa map edytorów nie jest mi opca

8)

Wyzej juz jest napisane ze potrafie pracowac w wiekszej grupie i nie stwarzam zadnych problemow. Chce pomóc...

pozdro
misiek

Ty jedna kserokopiarko >.<

//

Ten ten co ma Itachiego w avatarze
Cytuj:

"lubie sport i dziewczyny

Gelt 18-04-2009 22:11

Cytuj:

6. Gdy widzę zdjęcia jak expić na Dwarf Guard z starej tibii,czy też na innych potworach,to mnie c*** strzela.
7. Potwory,jak wyżej powiedziałem,bym to najchętniej pozmieniał wszystko.
8. Dlaczego mnie? Bo się staram,chcę tu należeć po to by poznać ludzi i zrobić coś dla tibia.pl,a nie po to,żeby przyszpanować "WOW,JESTES W SUPPORT TIBIA.PL ŁAŁ!"
Oraz jeszcze jedno.To najkrótsza droga do zostania moderatorem.Już ja bym tu zrobił porządek...
Ma poczucie humoru.

Ooo..W końcu jakieś ciekawe podanie..; >

Snagoth 18-04-2009 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon-Fly (Post 2525354)

A czemu nie?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2525411)
No właśnie, a czemu nie? Co innego pisać od roku (linijka kodu na dzień wychodzi: d), a co innego twierdzić, że się piszę od roku i robienie nowego t earth pozostawić w fazie mówienia o tym, że "będzie" : d

dlatego nie, ze krytykowanie kogos za cos, czego samemu by sie lepiej nie zrobilo jest glupie, tym bardziej nie majac pojecia jak jest na prawde, tylko opierajac sie na wlasnych domyslach.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2525630)
Ma poczucie humoru.

Ooo..W końcu jakieś ciekawe podanie..; >

ziomus kopiuj mi takie rodzynki na gg bo nie bede tych durnot czytal by ich szukac ;)

HubertPol 19-04-2009 00:37

Cytuj:

1. Marcin, Lat 12, 5 klasa szkoły podstawowej, Sport i MMORPG.
2. Na forum uczęszczam codziennie od 4-5 lat jednak nigdy nie miałem ochoty zakładać własnego profilu.
Ten założyłem tylko żeby się zgłosić do pomocy w supporcie.
3. Z niektórymi słowami mam problem jednak znakomicie znam angielski (FC - 4+)
4. Mój najwyższy poziom to 146EK na świecie Nebula. Wykonałem Annihilator Room - 124 Lvl. Inkwizycje - 144 oraz niecałe PoI -146, na 47 lvl bloknołem Demona. Zależy czy gdzieś wychodzę, wtedy 4-6 godzin a tak mogę cały dzień
5. Wprowadzenie poradników do dzisiejszej tibii, podkreślone tematy założone przez Moderatorów, wygląd stronki.
6.Chciałbym pomóc w prowadzeniu strony, ja sam oglądam dział np. questy żeby dowiedzieć się o jakimś quescie więc chce pomóc takim jak ja aktualizując
strone.
7. Mógłbym zająć się tłumaczeniem, potworami i mapkami jak coś zobaczę. Głównie tłumaczeniem i questami.
8. Jestem szczery, nie boje się ośmieszyć mówiąc jakiegoś newsa który może nie jest prawdą, nie jestem konfliktowy jak wielu na forum: Ty jesteś debil, Sam jesteś debil.
He rules.... rozwalił mnie z tym FC chyba KFC zioom ; /

Madmix 19-04-2009 12:22

Zastanawiam się czy napisać to podanie czy nie napisać. Angielski znam, doświadczenie z gry mam no ale w sprawach HTML, PHP itp jestem ciemny... Muszę się jeszcze zastanowić ;)

Gelt 19-04-2009 12:27

Zawsze się dziwie czemu ludzie piszą o php i htmlu przy podaniach... Jakby to miało jakiś związek.

Voniek 19-04-2009 12:34

*Gelt
To Ty nie wiedziałeś, że potrzeba znać wszystkie języki programowania? Ostatnio pisałem opis do szczura w Delphi, ciężko szło, bo ponad tydzień, ale jakoś się udało!

*Down
Skromność to podstawa, dlatego jestem najlepszy, najpiękniejszy, najmądrzejszy, najfajniejszy, najzabawniejszy!

Rav 19-04-2009 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2525938)
Zawsze się dziwie czemu ludzie piszą o php i htmlu przy podaniach... Jakby to miało jakiś związek.

skoro kaza chwalic sie swoimi umiejetnosciami to kazdy pisze zeby bylo jak najwiecej ^.-, swoja droga tez napisalem wieczorem podanie ale jesli wezma pod uwage ilosc ostrzezen/wartnow, to powodzenia

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voniek (Post 2525947)
*Gelt
To Ty nie wiedziałeś, że potrzeba znać wszystkie języki programowania? Ostatnio pisałem opis do szczura w Delphi, ciężko szło, bo ponad tydzień, ale jakoś się udało!

jesli znasz wszystkie jezyki, to masz prawo dac w sygnaturke opis "jestem hardkorem"

Cytuj:

1. Marcin, Lat 12, 5 klasa szkoły podstawowej, Sport i MMORPG.
2. Na forum uczęszczam codziennie od 4-5 lat
w wielku 7 lat zaczynac gre to niezly wyczyn, ri5p3kt

Darren 19-04-2009 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2525938)

Jeżeli to czyjeś zainteresowania to nie widzę, problemu by ktoś o tym pisał..

Gonzo 19-04-2009 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rapek (Post 2525863)
1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
yo jestem Beniu, mam 13 lat, w przyszlosci chce zostac rozbujnikiem
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
jestem userem na durzej ilosci stron
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
tak umiem angielski, mam same szustki z tego przedmiotu :)
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
jestem rookslayerem na refugii gram po 8 godzin dziennie i nie wiem czemu mowia na mnie botter? lvl 55
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Mam duzo pomyslow, ale ich teraz nie przedstawie bo to ma byc niespodzianka
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
bo chce szpanowac przed kumplami na refugii tym, ze jestem suporterem na tibia.pl
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty,
questy, mapy);
ja chcialbym sie zajmowac dzialem rookgaard i lista przedmiotuw
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
nie powinniscie

Muj kandytat!!!1oneone

Gelt 19-04-2009 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <Rahim> (Post 2525952)
skoro kaza chwalic sie swoimi umiejetnosciami to kazdy pisze zeby bylo jak najwiecej ^.-, swoja droga tez napisalem wieczorem podanie ale jesli wezma pod uwage ilosc ostrzezen/wartnow, to powodzenia

Ciężko domyślić się, iż chodzi mi o użalanie się z powodu nieznajomości tych języków?

@up

Mentalnie pasuje do zespołu:P

Koszyk 19-04-2009 13:33

No jak dla mnie póki co Rapek to najlepszy kandydat :)

Pan i Wladca 19-04-2009 14:23

Cytuj:

Luis Drax
7. Najchętniej bym kasował wszystkie posty z wyzwiskami i keylogerami.
Facet to nabór do supportu, nie na moderatora ;)

Koszyk 19-04-2009 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hazar
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
--Ponieważ chciałbym przyczynić się do rozwoju strony Tibia.pl a także wiąże swoją przyszłość z Tibią oraz stronami internetowymi

Ale, że niby co?:D

Chyba czegoś nie rozumiem... :confused:

piternet 19-04-2009 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2526106)
Ale, że niby co?:D

Chyba czegoś nie rozumiem... :confused:

On po prostu w przyszłości będzie "Tibijczykiem"!:cup:

Hazar 19-04-2009 16:07

Będzie ciekawie , mam nadzieje że zostaną wybrani najlepsi z najlepszych

Powodzenia życzę każdemu a także Sobie ponieważ mam zamiar kandydować :)

Stanley6a 19-04-2009 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hazar (Post 2526103)
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
korzystam od zawsze z tibi.pl lecz na forum dopiero zaczynam ale szybko tutaj sie rozwinę

"Jestem tu od 12 lat ale wczoraj zrobiłem konto". Dwa słowa? Brawo Yeti.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darren (Post 2525958)
Jeżeli to czyjeś zainteresowania to nie widzę, problemu by ktoś o tym pisał..

Z tego wynika, że co drugi polak zna wszystkie języki programowania ;d

Hazar 19-04-2009 16:15

mam takie pytanie , po co mój cytat tutaj zamieściłeś bo jakoś nie rozumię

Rav 19-04-2009 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hazar (Post 2526132)
mam takie pytanie , po co mój cytat tutaj zamieściłeś bo jakoś nie rozumię

podejrzewaja cie o wspolprace z binladenem o ile dobrze domyslilem sie, wtyczka??!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27.