Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Stosunek do okularów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=212603)

Glamri 29-04-2009 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vrael (Post 2533317)
Czterookie potwory!!!!!!! Nic złego dopóki nie wyglądasz jak Harry Potter.

Jak młodszy byłem lat kilka i włosy miałem takie no... hmm... jakby nie patrzeć krótkie ; ) to na mnie Harry Potter wołali ; <

Wylansowany 29-04-2009 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2533559)
Pewnie masz tak duże, że twarzy to za bardzo nie widać...

Właśnie o to chodzi. :p

Giorio 30-04-2009 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri (Post 2533621)
Jak młodszy byłem lat kilka i włosy miałem takie no... hmm... jakby nie patrzeć krótkie ; ) to na mnie Harry Potter wołali ; <

A ja lubię harrego pottera :p

btw
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.

Powód: Wulgarne słowa
-------
Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.

Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad.
-------

To ostrzeżenie nakłada 1 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.

Oryginalny post:
http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=2533319
Cytuj:

mój kumpel z siłowni nosi okulary, a nie jest to mały delikwent(bez kija ni rusz). Gdy tylko ściągnie okularki jego twarz (jak u supermena) zmienia się w typową wredna mordę kryminalisty(co doskonale uzupełnia sie z jego sylwetka). Gdy nosi okulary wygląda na dużego miłego studenta, więc pozory, że chooj.
Dlatego okulary są doskonałym uzupełnieniem dla młodego człowieka(nie tylko), który np chce zabłysnąć przed pracodawcą.
Pozdrawiamy ;)
Forum Tibia.pl

a teraz pytanie za 100pkt!!! gdzie jest wulgarne słowo?

SPisek trwa ale ja się nie dam ! ;D

Rybzor 30-04-2009 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Giorio (Post 2534054)
A ja lubię harrego pottera :p

btw
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl

a teraz pytanie za 100pkt!!! gdzie jest wulgarne słowo?

SPisek trwa ale ja się nie dam ! ;D

To jest to pod koniec pierwszego akapitu, na "ch" : P

Wg regulaminu nie wolno:
Cytuj:

Zakazane są również wszelkie sposoby omijania autocenzury (wstawianie kropki w środku wyrazu, zamiany np. "u" na "v" itp.)
@top
Nie widziałem jeszcze dresa w okularach ;<, widziałem dresa bez dresa! Wat a rare!

Giorio 30-04-2009 15:16

Up ja widziałem dresa w okularach!
A co do kobiet w okularach, to preferuje bez.

ale tam są zwei o, zresztą nie o to chodzi. Prawie wszyscy na forum wrzucają wulgaryzmy do zdań, ale nikt nie wyłapuje pkt. Zresztą ja dobrze wiem, że to taka mała zemsta ;p

normalnie spisek! :D

Bambuko 30-04-2009 16:00

ja noszę okulary, ale od jakiegoś czasu chętniej 'przywdziewam' soczewki kontaktowe. i może mi wierzyć lub nie, ale panny kleją się jeszcze mocniej!

Rybzor 30-04-2009 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 2534219)
ja noszę okulary, ale od jakiegoś czasu chętniej 'przywdziewam' soczewki kontaktowe. i może mi wierzyć lub nie, ale panny kleją się jeszcze mocniej!

Naprawdę? Jeszcze mocniej?!

Bambuko 30-04-2009 16:09

stary, naprawdę nie wiem, jak to działa.

Rafayen 30-04-2009 17:57

Ogólnie to na prawe oko ledwo co widze >.>
Na badaniu lekarskim potrzebnym na prawojazdy kłamałem!

Mam okulary! lecz nie podobam się wnich sam sobie i ich nie nosze:(! i czasem ciężko trafić do łóżka jak jeszcze podłoga wiruje :/

sueroski 30-04-2009 19:16

weźcie coś dla mnie ;]
ja będę mieć pojutrze okulary (dziś all badania skończyłem około 18 a o 18 zamykają a jutro zamknięte więc w sobotę)

wady nie mam takiej straszliwej (lewe 1 a prawe 0,75) ale i tak już ze mnie się śmieją w klasie :/ ale ja fan harrego pottera i ich ignoruje xD
I am wizard! xd

Neliels 30-04-2009 19:22

A ja to dziewczyna. I mam hmm .. -4...-4.5
XD
Bez okularów to ja dlugo bym nie wytrzymała.
W przedszkolu mialam -9/-9 XD

Dark Sven 30-04-2009 20:45

Ludzie... Gdzie wy żyjecie, że się z okularów śmieją ; l?

Erhion 30-04-2009 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2534417)

W Polsce?:confused:

Rav 30-04-2009 21:29

Propo regulaminu, widzialem ze go ktos zacytowal mam takie pytanie odnosnie.

Cytuj:

Zakazane są również wszelkie sposoby omijania autocenzury (wstawianie kropki w środku wyrazu, zamiany np. "u" na "v" itp.)
czy owy autocenzor znajduje sie na tym forum?

Zeby nikt nie pisal o jakis offtopicu to dodam, jak sadzicie czy to ze tak duzo osob nosi okulary ma jakis zwiazek z promieniowaniem np po katastrofie w czarnobylu?

Glacial 30-04-2009 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <Rahim> (Post 2534444)
Zeby nikt nie pisal o jakis offtopicu to dodam, jak sadzicie czy to ze tak duzo osob nosi okulary ma jakis zwiazek z promieniowaniem np po katastrofie w czarnobylu?

Ma związek z promieniowaniem ale raczej monitorów, których w ostatnich latach przybyło.

Co do autocenzury, to kiedyś była, teraz nawet nie wiem. Ale można sprawdzić:
UWAGA!
na dole niecenzuralne słowo, jeśli nie masz ukończonych 18 lat i/lub zgody rodzica, bądź prawnego opiekuna nie zaglądaj tu:

Rav 30-04-2009 21:56

edit, jednak nie ma zadnego cenzora"" ktory gwiazdkuje slowa

Emcess 30-04-2009 21:59

e tam, ja sam nie nosze, ale jakos tam mi nie przeszkadza jak ktos nosi... co to mnie w sumie obchodzi?...

neopostman 30-04-2009 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 2534225)
stary, naprawdę nie wiem, jak to działa.

Bo kupujesz sobie takie soczewki z feromonami!

janek@ 01-05-2009 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2534417)

Na jakimś totalnym zadupiu gdzie nawet poczta nie dociera. ;D

Jak jest się lechem to się śmieją... ja wybrałem takie które do mnie pasują i nikt słowa niw mówił. xd

Kulikos 01-05-2009 10:39

Ja mam astygmatyzm to i muszę bryle nosić. Już od czternastu lat ale jakoś nie zauważyłem, żeby mnie za to jakoś szczególnie tyrali (już bardziej za ryj mnie jadą). A co do Harry'ego, to śmiesznie to wygląda jak machne długopisem i wydre more "Ekspeljarmus!" a kolesiowi na drugim końcu sali ołówek wylatuje w powietrze. Pani poszła po dyrektora jak zaklęcia zaczęły latać po sali :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31.