![]() |
A ja myślę, że ten program na ch*ja się wszystkim przyda, skoro w ciągu ostatniego kwartału nie wyszedł ani jeden dobry fake, który doczekał się więcej niż jednej strony ;s
Dlatego proponuję ruszyć tyłki, zawrzeć zwieracze i zabrać się za tworzenie fake'ów, zamiast gadać i nic nie robić (w ten sposób próbuję zmotywować również siebie) ;) |
Jest szansa na lepszego FM'a!
Jutro dodam następną wersję, a zabawę z Alfą postaram się skończyć w następnym tygodniu. |
Narazie twój program koloruje outfit z czarnymi liniami, co wygląda nieestetycznie. Czy w następnej wersji postarasz się to zmienic?
Jakby co to mów czego potrzebujesz, spróbuję Ci pomóc. |
Cytuj:
Btw, drodzy użyszkodnicy, nie wyrobię się z programikiem (za dużo czasu zajął mi nowy layout), czekają mnie sprawdziany, itp duperele, więc znó przekładam premierę. Możecie się czuć zawiedzeni, lecz mam nadzieję, iż mi przebaczycie. Planowanie wyjście v1.3 w następną niedzielę. Jak chcesz pomóc to rób addony (więcej w zamówieniach na grafy). |
Wiecie co...
Spojrzałem na to teraz okiem realisty i widzę że raczej nie zdołasz wykonać choć połowy tego co im obiecałeś wykonać... |
Zdołam, tylko potrzebuję outfitów..?
|
Cytuj:
@up Czekam na nową versję, ale ja niestety niczego ci nie skombinuję. Moje outfity, arsenały, pliki do fake'ów, wszystko przepadło po tym jak dostałem karę na kompa :O, a i tak do dzisiaj. Będę dopiero po środzie mógł coś wykombinować lub po końcu roku szkolnego.;( |
WRESZCIE!!!
Udało mi się osiągnąć najwyższy poziom kolorowania! http://img181.imageshack.us/img181/4928/hahah.png Chgciałym przeprosić, że nie wyszła poprzednia wersja fake makera, lecz z całą pewnością mogę stwierdzić, że next beta pojawi się w następną niedzielę. Wasz leniwy Siwuś |
Poziom koloryzacji ładny, ale dwie niedziele temu mówiłeś że będzie to w następną niedzielę a teraz mamy czekać jeszcze jedną? 0.o Przyłóż się, bo ten program na prawdę wielu ludziom się przyda.
@down Czyli czekamy do niedzieli? Dodawaj addony i inne outy :) |
NMie chciałem wypuścić poprzedniej wersji, bo stwierdziłem, że bym wypuścił ten sam kicz (biały odcień), tylko różniący się interfejsem ;p
|
|
Po co mi ten mag, jeżeli nie ma nakładek...
Algorytmy mi się jechają :< |
http://pomocfake.jun.pl/viewtopic.php?t=227
Wszystkie basic outy z nakładkami. |
Mam je, ale addonków już ni ma :(
|
Aff, ale zawsze coś!
|
;]
Ale nie będę wprowadzał algorytmu bez nich. |
Mam wrażenie że już porzuciłeś ten program(?).
|
Nie, nigdy tego nie zrobię.
|
Daj przynajmniej wersję bez add-onów.
|
ZAL? Co za kłopot wrzucić addony do koloryzacji w Gimpie?? A potem je wkleić na outfit?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41. |