![]() |
Ale kanał
Można było się spodziewać że wszyscy będą odgapiać od kolesia , który napisał o ,,Carlin-maisto kobiet'' i ty należysz do nich.Myśle że odgapianie od innych nie jest rzeczą ładną ale trudno.Przynajmniej się napracowałeś.:evul: .
Ja bym dała za ten poradnik 6,1 za chę ci i za zdjęcia. Pozdrawiam cześć.Pa .Pa .8o haha. buhahaha buhahas [ryczę ze śmiechu]bu haha ha ha ha ha ha. |
Podobalo mi się szczerze mówiąc
tyle że dorób jeszcze te pare zdjęć i jak już pare osób wspomniało brakuje podziemi jak to dorobisz to poradnik na 6;) |
na szczęście już jest wprowadzony anti-lur-system i nie lurują arcanistów:)
ab to moje ulubione miasto :) //Pozdro\\ |
Cytuj:
|
no
a ja do portalu nie moglem wejsc bo zaroslo wejscie
X( X( X( X( X( X( X( X( |
To je odkop :p
|
Fajny przewodnik tylko muśisz wrzucić jeszcze te brakujące screeny:)
|
Cytuj:
i jakos nie umiesciles a ja chcialbym poexpic ;P X( |
przydalo sie nie wiedzialem ze tam mozna lurnoc arcanste szkoda
ze to niem jest takie spokojne miasto jak sie wydawalo. lurujmy bierzymy loot badzmy cool :evul: |
Dosyc dobże opisna.Sam mieszkan w Ab.Zabraklo opisow podziemi i jak do niech dojść.ALe ok:) ;)
|
Dobra praca.
Lubie Ab fajne miasto, chociaż Thais ma w sobie to coś że nigdy go nie opuszcze :P |
Dużo literówek, troche braków... ale ogólnie jest OK ;)
|
a gdzie jest sklep z eq ? to znaczy gdzie mozna kupic kose (scythe) itp.? i prosilbym o pokazanie banku (o ile sa te sklepy), A ogolnie bardzo fajnu poradnik :).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To można znaleść na tibii.pl. i jak zacytowałem:"mogłeś zrobic opis expowisk"... edit. Cytuj:
|
A jak rozwalić jungle grass???
|
poradnik taki sobie
pozdro |
niezle bo zamiezalem sie przeprowadzic do ab'dendriel;)
Więc 10/10:) :) |
Super, mam paladyna i pójde potrenić, poradnik jest spoko! 9/10
|
Jak myślicie czy to miasto jest dobre dla druida na 12 lvl ???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |