![]() |
Po prostu cipsoft zaczął niszczyc tą grę jak się dowiedział że można na niej zarobic później dzieci miały już łatwo więc mogły grac i cały czas nażekały że jest zbyt trudno a z porządnej interesującej gry zrobili męczącą nudną i monotonną grę jeszcze sam pamiętam jak stałem na 30 lvlu pod depo z red skullem i nikt mnie nie ruszał albo jak się poszło w 7 osób na hunt na dragona i poleciał Fire Sword jacy wszyscy byli w tedy ucieszeni z tego hunta nikt się nie przejmował że expa się nie wbiło że kasa z hunta się nie zwróciła każdy był zadowolony że się biło dragona a jaki był strach jak się szło z venore do thais człowiek mijając jakieś dedy od gsa modlił się i powtarzał że by tylko mi on nie wyskoczył a na mintawin jak szedłem z kumplem w tedy mieliśmy po 50 levele chodziliśmy tam coś koło 45 minut puźniej kumpel padł a ja cudem uszedłem z życiem to była w tedy gra a nie jak teraz co jedyny cel to idz zabij weź z niego przedmioty tyle żal takiej gry
|
Hoo ho, kilka osób było przeciwko mnie oraz kilka ze mną... Kilka osób mnie nazwało idiotą... Wiecie co....? Ehh... szkoda mi słów...
Może niektóre otsy są fajne, ale teraz głównie robione są również przez ok. 12 latków.... Pójdziesz na rata dostajesz 99999999...999 Exp i masz już 300 lvl.... żadnej zabawy -.- ......((Nawet już do kitu są te wszystkie otsy DB,Naruto itp.)) Teraz tibia się robi jak te otsy.... i jak inne gry mmo..... Cipsoft się zdziwi jak i nooby przestaną grać.... tibia przestanie istnieć czy wrócą stare czas ?? @Down Ta szczególnie te z expem x99999..... -.^ Może niektóre są fajne.... ale jest takich tylko kilka |
Tibia nie może stawać się jak OTSy, to OTSy stają się jak Tibia. Nie mogę się nadziwić, że jeszcze tego nie pojmujecie.
|
Cytuj:
|
Alex chyba wydzwoni szóstą, GDY dostanie cynk, że przedmiot, który posiada najprawdopodobniej jako jedyny, leci z Ghazbarana, lub innego nakoksowanego krówska.
|
Dobrze że robią sondy,ale może wzięli by się za stabilność tej gry ;)
Całkowicie popieram Frezko, nie będę oryginalny mówiąc,że kiedyś tibia była lepsza... |
Ja najlepiej wspominam tą grę z okresu, gdy byłem noobkiem, który zabijał ludziom raty do treningu, bo myślał że ktoś je na nich zlurował i są AFK...
Pamiętam jak zrobiłem pala na miecze i stwierdziłem że sobie bez magii poradzę. Na 12 lvlu pierwszy czar kupiłem xD Nie pamiętam wersji Tibii, ale pamiętam że wtedy dla PACC było tylko Edron. Chociaż już wtedy stały wszędzie 11lvlowe druty. Cytuj:
Nie oszukujmy się. Największą plagą obok typowych noobów są właśnie PG. Dzieci i ich postacie na 200 lvlach. |
Doszło do tego, że OTSy są bardziej tibijskie i klimatyczne niż sama tibia. Co nie jest wielkim wyczynem...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
moja opinnia
dobrze że zaczeli brać pod uwage opinie graczy według mnie do podstawowych outfitów można było zdobywać addony;)
|
Maja wrocic dobre czasy?
Cofnijmy motor gry i PZ do 7.6 a grafikę z questami i addonami zostawmy i co mamy? Tak właśnie mamy nasza Tibie. Tylko ze wszyscy pallowie bd retired xD:p |
Cytuj:
|
Jak dla mnie to oni teraz liczą się tylko z kasą...duża ilość światów powoduje to że dajmy na to na świecie na którym ja gram (Arcania) powiedziałbym, NIE MA GM'a który by coś robił...!!!!!!! po trade krążą linki, wiadomo hack...ale co z tego że ja to wiem skoro inni nie wiedzą i wejdą ? Albo powinni wprowadzić automat ban za link po prostu albo nie wiem w sumie co...tylko szkoda mi tych którzy za niewiedze tracą konta...kiedyś miałem podobnie...na szczęście teraz jestem ostrożny i na pewno w takie gówna nie wchodze.A co myślą inni nie wiem.
|
Ten tekst był pisany z ironią? To żart autora? Nie? Czekajcie, to Cipsoft ma teraz prima aprilis? Już bardziej wierzę w zapewnienia rządu, ze będzie lepiej, niż w to co pisze Cipsoft.
PS.: To moze najlepiej zrobić OTSa Hardcore exp 1x, questy grupowe itp. OTS, który zmusza do pracy grupowej. Dzieci sobie tam nei poradzą xD. |
;/
Kiedy Bena Nowe Serwy Wiedza Admini?x(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:05. |