![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pewnie jakiś pro uber Tibiarz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Kefka
Mniej lub wiecej. @Rocket Slayer Dlaczego uwazasz ze jestem naiwny? Bo mu wierze? Wiec Ty mu niewierzac powinienes byc dla mnie zwyklym niedowiarkiem? @Vil "Gosc" z ekipy "Wiem i chce sie ta wiedza podzielic". @GargoinX I co mam w zwiazku z tym zrobic? |
Jesteś naiwny, bo ufasz komuś poznanemu przez neta. Myślisz, że jak ktoś jest bardzo znany przez garstkę tibiomaniaków, to daruje sobie jakiekolwiek oszustwa?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do kasy - gdybyście sami zarabiali te pieniądze, utrzymywali się, to byście z pewnością (mam nadzieję) inaczej do takich spraw podchodzili. Jeśli nie - to już beznadzieja. @down Gdyby ci oferowano maluteńką sadzonkę brzoskwini i powiedziano, że za 5 lat będzie wydawać złote brzoskwinie jako owoce, kupiłbyś i trzymał u siebie? Cytuj:
Swoją drogą - bardziej chodziło mi tu o dojrzałość psychiczną, nie fizyczną. To raczej zależy też od tego w jaki sposób zostałeś wychowany. Wielu się czepiało mnie, że oceniam osoby po wieku. Gówno prawda, psychika, czy tam sposób myślenia ma duże znaczenie. Cytuj:
|
@Arcan
Nie, wcale tak nie mysle. @Rocket Slayer Odnioslem wrazenie ze oceniasz mnie teraz po wieku, kompletnie mnie nie znajac. A jako ten "starszy" powinienes wiedziec ze tego sie wlasnie nie robi. I jezeli ja sie przejade, to bedzie moja prywatna sprawa. Nikogo nie namawiam zeby mu zaufal, sam tylko wyrazilem swoje zdanie. W raze gdybym dokonal z nim jakiejkolwiek transakcji, napisze tutaj napewno co z tego wyniklo. Jezeli transakcja byla by udana i bym to napisal, zmienilo by to wasze podejscie? Pewnie nie. Ale jezeli bylaby nieudana, bylibyscie w siodmym niebie i rozprawialibyscie o tym, ze wreszcie macie dowod. Widzimy roznice? Z gory zakladacie ze to oszust. |
Piombon jest osoba, ktorej mozna zaufac. ja jestem jak najbardziej za wprowadzeniem akcji w zycie. I NIE PISZCIE POSTOW TYPU "rotfl", "lol, marna prowokacja", bo mnie wkurzaja. jak nie macie nic sensownego do napisania, to lepiej nic nie piszcie.
@Piom bede mogl zamiescic spoila na tibia-wiki?? ;> |
Cytuj:
I co z tego? Żaden dowód. Musiałbym tą osobę znać z RL i mieć często z nią kontakt, by dopiero mówić o jakiejkolwiek ufności. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dedragire.pl
strona legendarnego DDI, ktorego prezesem jest... Piom 8o. nie wiem czemu, ale jest on owiany jakas tajemnicza aura, dzieki ktorej mu zaufalem... |
Cytuj:
Chcesz 5207370 $ za księgi dzieki których można zdobyć fajne 32x32 w tibi ? |
Cytuj:
|
@Rocket Slayer
Powiedz mi, jakich dokladnie argumentow potrzebujesz. Jestem pewien ze Piombon Ci ich udzieli, o ile jeszcze niewystarczajaco odrzucily go morale tego forum. @Fayny Niektorzy chca byc fayni, wiec graja dla lvlu i itemow by mogli poszpanowac na podworku. Niektorzy jednak graja w mmorpg by poczuc to "cos". Nie wytlumacze Ci tego bo: a) Nie potrafie b) Nie zrozumiesz, bo zaliczasz sie najprawdopodobniej do pierwszej grupy. Dodam jeszcze, ze uwazam to za wielka szkode tak traktowac czlowieka ktory chce zrobic cos dobrze. On niechce sobie tych pieniedzy przywlaszczyc, chce je przeznaczyc na cele charytatywne. Drom.. Powiedz poprostu ze nie zgadzasz sie na propozycje, bo nie przyniesie Ci zadnych dochodow. Rozumiem ze ciezko jest to wszystko oplacic i ze administracja takim portalem jak ten jest ciezka. Pamietaj jednak ze tibia.pl stalaby sie slawniejsza niz kiedykolwiek. To by byl jedyny spoil do tego questu jaki by sie ukazal w internecie. Otworzyloby Ci to game ogromnych mozliwosci. Byc moze doszedlbys do jakiejs wspolpracy z zagranicznymi stonami o tibii. Przemysl to. |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |