![]() |
juz tak wiesiu nie liz mu dupy bo on i tak Cie nie pokocha
|
nie wiem czy zabicie kogos na kicku mozna nazwac fragiem a krzyczenie z tego powodu hail dashers jest jeszcze bardziej zalosne
Cytuj:
fajnie ze znasz kogos kto sie w szkole tlumaczy ze padl bo go spingowali |
#up
fajnie ze w kazdym temacie pieprzysz bezsensowne posty, ktore i tak malo kogo obchodza |
http://uploadhyper.com/file/2938/GMciota.cam.html
And also 21:27 GM Heartlistener on Guardia [2]: Trunkillo, if you ever insult me again, you WILL be banished 21:27 GM Heartlistener on Guardia [2]: I won't let go of an offense twice |
szkoda ze mimo 'przyjdz na niewidzce' przyszedl widzialny, czuje ze pare banow by wpadlo xd
|
bo te gmy to sa takie cioty pierdolone one kurwa nie potrafia zbanowac nieuczciwych graczy, jakimi niewatpliwie sa ludzie z tego teamu, banowali kurwa tylko botterow dajacych zarobic ich wielkim Panom, a teraz to lache kotu, do whatever you want to
AVE SZATAN |
"rzal i bul"
|
masz darasku racje rzal i bul, ale przeciez to wam tylko dalo wiecej klientow czyz kurwa nie
|
nosz kurwa tak! ale nie obchodzi mnie to ;d
|
Cytuj:
|
oooj mam :>
dlatego banować, ale tych co grają teraz, bo ja np nie gram ;/ |
Pare ludzi na guardi mozna by faktycznie zbanowac ;']
|
patrząc na -co niektórych- to przechodzą bardzo burzliwy okres dojrzewania :baby:
|
Cytuj:
|
8 zasada icmp i już by ich nie spingowali ; >
|
Wiecie co wam powiem ;p? Picki (ta, kilofy, bo łom to byłby komplenent) z was... Ale z was "pro elo super mega hiper skilled gracze" -ironia dobra rzecz. Nudzi wam sie normalna gra, wypatrujecie we fragowaniu mega orgazmów? JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI
Jak juz pisałem - zapraszam na pvp(-enforced) - najlepiej na amere, ewentualnie inferne, podajcie nicki na pw a ja powklejam kilka fotek na forum z fragow na noobach ;p |
#up
no1 cares. yo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
rshsrtahbataq
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |