![]() |
[offtop]Ja też mam bujne RL!
Po maturze uczę się matematyki, żeby jakoś odpokutować swoje nieprzygotowywanie się!! Oprócz tego mam zamiar przeczytać sporo książek, a dziś nie idę nawet na imprezę klasową :S[/offtop] |
Temat jest o kwiecie polskiej młodzieży a Wy spamujecie o życiu jakiegoś 140 msa z candii... Zajmijcie sie swoim :)
|
Małe psy szczekają najgłośniej ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@temat Bledna nazwa tematu, ten chlopczyk jest dzieckiem. |
I po co temat napisałeś w taki sposób potem jeden z drugim to przeczytają i piszą takie głupoty w szkole i na forum .... ?!
|
Cytuj:
|
Typowy przykład osoby zaczepno-obronnej
On zaczepia, Ty go musisz bronic -.- Młody gangsta! behehe |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Nie ten dział, ani tym bardziej nie to forum. |
A ja wam powiem, ze juz bym wolal byc dzieckiem tibii niz takim dzieckiem ulicy (uhauhsuhasuhas) jak to na filmiku. A co ja bym na jego miejscu zrobil to nie wiem, w moim miescie nie mieszkaja takie pojebane dzieci za co dzieki jakiemukolwiek Bogu. Dla mnie ten dzieciak z filmu nie jest smieszny tylko zalosny, ale tak to jest jak sie pewnie slucha tekstow kolegow "co ty kur...czem wiesz o biedzie, ja pochodze z ulicy jou!"
|
@xr3
Mysle ze jednak po 99% ludzi tutaj splywa jak po kaczce to co o nich mowisz, przeceniasz swoj wplyw na nich. Nie chce sie tutaj klocic, ale napieta atmosfere robisz tutaj ty. Prawdopodobnie masz kompleksy w tzw. RL jesli musisz na kazdym kroku podkreslac ze masz 'bujne' RL, znajomych, jestes tak rozrywkowy, inteligentny i wyksztalcony. Ulegasz stereotypom (ktos nosi dresy=lysy i glupi), pomimo ze sam im podlegasz (punk=brudas). Jesli uwazasz ze gdy ktos jest wyksztalcony to jest lepszym czlowiekiem od niewyksztalconego, to musze cie uswiadomic - jestes w bledzie. |
Cytuj:
@top Nudny film! Btw Xere~, łap notkę! |
Cytuj:
|
tak ;/ niestety kolega Xr3 jest metalem/brudasem ;D jest pewnie emo i nie wyłazi z domu ;D
@top Film kozacki |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Tjolek: oczywiście nie. Ale zdecydowana większość metali, z którymi mam jakiś kontakt jest przynajmniej przeciętnie inteligentna. A wszyscy-poza-jednym panowie w dresach, z którymi miałem (nie)przyjemność obcować jest co najwyżej przeciętnie inteligentna. Zatem mniej stereotypu, więcej autopsji - a efekt ten sam. |
Centrum napiny. Sztandarowy przykład Tibijczyctwa wśród polskich graczy;).
To Forum nigdy się nie zmieni. No Hope. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
ale wy wszyscy jestescie fajni,pewnei kazdy z was ma bota na forum zeby odpisywal na kazdego krytykujacego was posta a sami w tym czasie bawicie sie na imprezach,ruchacie ostre laski macie czerwone paski i jestescie mega przystojni,ubieracie sie najmodniej na osiedlu i wasi rodzicie sa z was dumni :)
filmik fajny ale ten o molestowanym 12 latku mnie..przerazil...po prostu.. \/ |
zwisasz mi i powiewasz niczego nie muszę udowadniać na tym forum -.- to co napiszesz nie zmieni twojej osoby w realnym świecie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |