![]() |
lol :D, Fokusantyban = ja; a nie karoleer xP.
Czy możecie skończyć pierdolić o niczym tylko zacząć pisać normalne komentarze do filmu? wiadomo jaka jest mentalność polaków, jak coś się nie podoba od razu robi się z tego awanturę. macie coś do powiedzenia pogadajcie o tym na priv albo na gadu.. mnie to w ogolę nie interesuje, a do filmu ma sie to nijak. A jeżeli już w ogolę będę grać w tibie to i tak będę zabijać, bo ta gra tylko na tym się opiera. pozdro |
Jak dla mnie jest to kurwa żałosne i bolesne co wy tam wyprawiacie. Moze ktoś ma dosyć wojen, pajmentów i chcę se spokojnie popykac na npvp, a tu tacy kretyni :\ To jest na prawde idiotyczne, dziwie się, że banów nie podostawaliście, a szkoda.
Cytuj:
PS. Jakość filmiku jest na prawde zajebista, jedna rzecz ktora mi sie w filmiku podobala. |
Cytuj:
Secondly : Widocznie nie wiesz co to ironia. Thirdly : Thats right,grow up kid. Btw. Następne twoje posty będą ignorowane jeżeli nie zmienisz tonu. Pozdrawiam, Dable. |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
@Do wszystkich pierdolonych idiotów (czyt. graczy pvp)
Poważnie uważacie, że jesteście tacy pro, tacy zajebiści ? Nie potrafię w spokoju czytać tych herezji. Wy, pierdolone pvpowe zjeby, wbijacie na expa i siedzicie dopóki stara nie odłączy wam prądu. Nikt was nie ujebie, bo macie plecy u "Chuj wie kogo". To jest pierwszy argument, że SAM LVL wbijacie o wiele łatwiej i szybciej niż gracz non-pvp, który musi zmagać się z wieloma przeciwnościami jak np. zajebane expowiska czy traperzy. Dodatkowo, gdy przyjdzie co do czego - wojna, jakaś walka czy coś, po prostu s*******acie do dp, logout, i czekacie aż wszystko sie skończy, żeby móc na*******ać ten lvl bezsensownie od nowa. Wy wszyscy napinatorzy z pvp - chuja tam osiągnęliście, a kozaczycie. Założę się, że żaden z was nie brał udziału w wojnie, ba, stawiam że nawet boicie się skulla załączyć, żeby wam ten cenny-niewiempokiegochuja-lvl nie spadł. Może panowie koksy pokażecie jakieś SWOJE filmiki z akcjami hmm? I powiem to, co było już wałkowane tysiące razy - grasz na PvP ? TO WY*******AJ bo to jest temat o Non-PvP. Pozdrawiam zakompleksione dzieci, Phos~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ktoś Ci każe odpisywać na moje posty? Nie. To nie widze problemu. |
Większość hajterów z tego forum co grają na PVP nigdy nie grali non-pvp i nigdy się nie dowiedzą co się tam robi oprócz expienia, pierdolicie na siłę, mówiąc żeby pokazać swoje pvp na prawdziwym pvp a nie na non ,a
w dupie byliście gówno widzieliście na non-pvp trzeba myśleć 2 razy więcej zanim coś zrobisz gdy na przykład wpadasz komuś na exp i chcesz go zniszczyć nie ma tak ,że wpadasz w 10 osób i spamujesz hota z sd, na nonpvp najpierw musisz ogarnąć mwalle, lura etc. bo jedyną rzeczą jaką zabijesz kogoś na expie są potwory więc na pewno nie zrobisz tego bez obmyślenia takiej czy owakiej taktyki. i jeszcze raz powtarzam PVP NA NON PVP I PVP NA PVP TO DWIE INNE RZECZY ,TU I TU TRZEBA MYŚLEĆ INACZEJ. I NIE PIERDOL. ŻE KTOŚ JEST CIOTĄ I NIECH POKAŻE JAK OGARNIA NA PVP, BO TAK SAMO MOŻNA POWIEDZIEĆ DO TEGO CO GRA NA PVP ,ŻEBY PRZYSZEDŁ NA NON PVP I ZABIŁ KOGOŚ NA HYDRACH ,CHCIAŁBYM TO ZOBACZYĆ :) |
@Forumowe dzieci
Zabijcie 100 msem 50 msa na pvp. Jak to zrobicie, to spróbujcie to samo zrobić na non-pvp. Powodzenia. |
Cytuj:
Cytuj:
piona |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Boze... co za debil uzywa nagran z arcani do "bycia fajnym" w swoim filmiku ? Co, myslales ze jak uzyjesz txt z arcani to bedziesz fajny ? Przykro mi. Nie ;( Jak chcesz sie spinac to nie tu, zapraszam na priv. Chociaz...mysle ze nie powinienes sie w tej kwestii juz odzywac
/film lipny |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sry , że odświeżam , ale czy mógłby mi ktoś podać tytuły utworów w obu częściach filmiku ? Z góry dzięki ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |