![]() |
Cytuj:
|
A ja jestem za Nephilims i zycze im wygranej mają przewage magow i to sie tez bardzo liczy oczywiscie nie wspomne o ogarnianiu:D
|
Cytuj:
@war Co do wojny to narazie przegrywamy ja psychologicznie :(. Przeciwna gildia ma wiecej atutow, bo ciagle nie wiemy kto jeszcze bedzie z nimi, ale niedlugo skonczy sie ta zabawa w nowych wybawcow azury. Pozdrowienia. |
wlasnie wg mnie ta wojna bedzie bardzooo zacieta, zreszta nie tylko wg mnie xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I tu się mylisz , jak narazie w gildii jest 21 osób :) |
Cytuj:
CZAS POKAZE jak to bedzię ;] |
Cytuj:
A na mc moze jeszcze by szlo walczyc gorzej ze maja te hary na 1 acc ;] |
Ja miałem 15-stke na Neranie i chuj...nie zdażyłem.
|
Sa 1 fragi :)
Limehit: Jun 13 2009, 13:47:30 CEST Killed at Level 180 by Judofix butcher and by Aristocratin Marjola: Jun 13 2009, 13:44:01 CEST Killed at Level 220 by Leifmaa and by Kara Reis Averious: Jun 13 2009, 13:42:10 CEST Killed at Level 130 by Aristocratin and by Patanou Biboxon: Jun 13 2009, 13:43:12 CEST Killed at Level 171 by Krazxow Inuhtah and by Arucard la'Flak Esfares: Jun 13 2009, 13:43:43 CEST Killed at Level 183 by Xalf and by Dragoholikus Haosruller: Jun 13 2009, 13:46:21 CEST Killed at Level 186 by Aglerer and by Lord-umit Takla: Jun 13 2009, 13:42:27 CEST Killed at Level 117 by Patanou and by Ragooguoe Shiverotor Ravens i d9 chyba z wanted?:>> A i cam http://www.speedyshar*.com/134678966.html *=e |
Brawo dla Wanted. Nie maja ludzi to koledzy z D9 juz nie maja hunta od nich i biegaja z nimi.
|
Cytuj:
|
Kto to jest w ogole jakis Mariel Morgos i skad on bierze informacje...
Stoffie i Kraz byli wolnymi osobami na azurze... co do dwoch pozostalych nie masz pojecia.. takze nie siej tutaj herezji. Widze juz zaczyna sie madrzenie wszystkich tych ktorzy "wstepujac" do wojny otrzymali wszystkie informacje a takze odwage ktorej ich czesty brak zmuszal ich do placenia jeszcze pare tygoni temu gdy cos przeskrobali. Smieszy mnie to niesamowicie ale nic czlowiek nie poradzi. Co do wojny, bedzie ciekawie. Wszystko wyjdzie w praniu kto wybral słuszna droge. Yours Waszka |
Myslalem ,ze D9 opowie sie za Marjolą...
Zawiodłem się :( |
Cytuj:
Cytuj:
Tez myslalem ze oni raczej stana za marjola ale widocznie jest inaczej... ciekawe czy ravens bedzie neutralna guildia |
Cytuj:
|
Heh ogolem mowiac to zapowiada sie ciekawie :D, ale jak kiedys ktos powiedzial slynne slowa 'pozyjemy, zobaczymy...' :p
|
Cytuj:
Johny a Ty licz fragi...! |
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |