Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Chec poznania opinnii przed wyslaniem listu do Cipsoftu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=216248)

ZapodajMuze 02-07-2009 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2586971)
Zacznijmy od tego, ze nie ~300 a 0-300 lub 0-400, co mocno zalezy od obrony stworka. Dalej - nikt normalny nie wprowadzi takiej zdolnosci jako ataku skumulowanego (co zreszta nie skonczyloby sie na 900-1200 tylko imho okolo 1500 na turę). Trzy - nikt normalny nie wprowadzi takiej zdolnosci jako trzy ataki w turze - bo daje to gigantyczne pole do popisu dla exploiterow bijacych demony w dwuosobowej grupie knightow ( 2 knighty = 6 atakow = 4 ataki nieblokowalne = duuuuuzo dmg).

Podsumowujac - nie ma po co sie spinac skoro proposal nie ma praktycznego sensu i jest wyjatkowo nierealny.

Jakbys mogl potrojny atak uderzyc raz na 10 minut to mialoby to sens . W ogole ozencie sie z frostami jak tak kochacie iwylacznie expic . Kto powiedzal , ze to ma byc idealnie tak jak napisalem . Nie no w sumie , lepiej siedziec na pizdzie w okolnir i cale zycie expic bijac tyle samo co postac majaca od ciebie 10x lvl . Same barany sa na tym forum z tego co widze.

Vil 02-07-2009 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2587001)
Jakbys mogl potrojny atak uderzyc raz na 10 minut to mialoby to sens .

Odpowiedz szczerze: widziales kiedykolwiek w tej nedznej namiastce gry RPG cooldown na jakiekolwiek zaklecia ? Czy moze jest tak, ze najsilniejszy mozliwy atak mozesz klepac tak samo jak najslabszy - co 2 sek az skonczy sie mana ? Dlaczego wiec uwazasz, ze nagle dla takiego niezbalansowanego czaru ktos zrobi wyjatek i ustawi koszt na 180% maksymalnej many jaka posiadasz, albo cooldown z dupy na 10 min ?

Poza tym wypraszam sobie, ja bezcelowe expienie zakonczylem troche przed tym jak wprowadzono Ankh.

shoq 03-07-2009 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Guardi (Post 2580362)
Może jeszcze rodzenie dzieci jak w The Sims ??

To mnie rozwaliło. pisze tp sp[d kl;awoatury bo spadlem z krzsla xd

shoq 03-07-2009 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Guardi (Post 2580362)
Może jeszcze rodzenie dzieci jak w The Sims ??

To mne rozwalilo. pisze tp sp[d kl;awoatury bo spadlem z krzsla xd

#edit: To mnie rozwaliło. Pisałem to spod klawiatury, bo spadłem z krzesła xd

ZapodajMuze 03-07-2009 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2587082)
Odpowiedz szczerze: widziales kiedykolwiek w tej nedznej namiastce gry RPG cooldown na jakiekolwiek zaklecia ? Czy moze jest tak, ze najsilniejszy mozliwy atak mozesz klepac tak samo jak najslabszy - co 2 sek az skonczy sie mana ? Dlaczego wiec uwazasz, ze nagle dla takiego niezbalansowanego czaru ktos zrobi wyjatek i ustawi koszt na 180% maksymalnej many jaka posiadasz, albo cooldown z dupy na 10 min ?

Poza tym wypraszam sobie, ja bezcelowe expienie zakonczylem troche przed tym jak wprowadzono Ankh.

Jak z innej gry - nie jak cos nowego - nie , ja proponuje dodawac dalej firanki i homoseksualne sluby .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18.