![]() |
Losux
Zauwazylem, ze ostatnimi czasy pol forum ma avatarki z tego wlasnie komiksu. Czy to jakas akcja? A moze mania? Bo to juz zaczyna sie nudne robic, gdy kolejna osoba ustawia sobie avatarka z Losux, bo wszyscy inni maja...
|
No ja juz to wczoraj Nekro to zauwazylem.
Bo to jest tak jak POlacy reaguja na mode z Ameryki. Tam cos jest modne, to za pol roku jest tak samo u nas. A na forum jest tak samo mozna powiedziec. Najpierw Dobo ma avata, pozniej reszta forum rowniez. Chcesz byc tredny, zmien avata :baby: |
Spalmy Doba na stosie to jego wina:P
|
hahaha , ten tekst wymiata (z pamieci mowie)
-Sprawdzilam wasze sprawdziany , najlepiej napisal Sven -Wymiatam -Dostał jedynke z plusem:D more more plx! |
Ja tam jednak popieram rodzima produkcje muzyki "dens" wiec zaglosowalem na Mandaryne:P
|
ciekawe czy moj stary skaner jeszcze dziala , moze bym cos naskrobal :) a ogolnie to przez Doba (tak mi sie wydaje) bo on te linki na ircu roznosil :P
|
Wygląda to na jakomś manie.
EDIT: Niestety sam się złamałem i postawiłem se avatara z losuxa:) |
Nie ma co zawaliste!! (Wszyscy macie zwieracze zamiast mózgu) :P
Idźmy więc do szuflady i weźmy z nich prezerwatywy a następnie spalmy w świętym ogniu!! BUAHAHA |
Ech, jezeli kazdy fajny komiks ma zaowocowac zmiana avkow polowy forum to apeluje o nie rozsylanie zadnych linkow.
Poza tym, avek to pewien znak rozpoznawczy uzytkownika. A jak tu kogo rozpoznac jezeli co 2 dni zmienia avka?(przewiduje ze co 2 dni, bo wystarczy zeby ktos wprowadzil nowa mode to pewnie zas zmienia). Np, Zaglade juz calkowicie kojarzylem z Pip-Boyem w gangstaczapce, a tu nagle jakis Garbaty Dżon... I przez to szybko czytajac to nie wiem ktory user napisal post, bo zawsze rozpoznawalem po avkach:/ |
A czytaliście ten komiks??? Jest super. Mi narbajdziej spodobł się Grzesio i mam go na avacie. W końcu ile będę trzymał "świąteczny" avat.
|
Zauwazylem, ze juz okolo 15 userow ma taki avek :P Dobo - apel do ciebie! Wez wwal jakis avek z gola laska, to moze reszta forum tez chwyci mode i zacznie ladowac na avki gole laski? Bedzie conajmniej co ogladac ;)
@Edit : @UP : czytalem :) Faktycznie, super :D Klaudyna jest spoko, zreszta Tom'Ash (666) ownuje. |
Mandaryna rox!!!!
Grzesio jest the best Fajny tekst jat przy sklepiku: z pamięci Grzesio: Co się, Sven wpychasz? Sven: Jestem w ciąży Balwan: A ja mam płaskostopie Grzesio: A ja jestem prawie ślepy Ziomislaw; Ja mam wda pen.isy <taki krzywo mordowy>: A mnie mam biła patelnią, jak byłem mały. |
@ up
Ja bym tak daleko się nie posuął :) |
Cytuj:
|
Mnie sie ta laska starsznie podoba... i zostanie....
|
Cytuj:
@Topic Ja tam avata nie zmienie... |
100lec rox!
HAHAHAH :D ja tam swojego też nie zamieniam zmieniać poprostu losux WYMIATA! , a szcególnie 100lec . Zwieracz plx :( ?
|
komiks wymiata, zaraz zmieniam avatar "Żryj marchew, wytrzeszczu" :D, albo "idę do łazienki walić czołem w umywalkę" :D
a ten ziomisław do złudzenia przypomina mi kolegę z klasy @topic O-ZONE RULEZ |
Cytuj:
@topic A niech sobie robią te avatary, ale ja napewno innego avatar'a niż zdjęcie Raúla nie będę miał. Chociażby dlatego, że nie pasowałby do nick'a. Btw, achhh Kasia http://img.photobucket.com/albums/v1...lmadryt/27.jpg Zakochałem się. -.- |
Strasznie fajny komiks!!
A to że grupa ludzi ma takie właśnie awatary to co w tym złego?? Pełno ludzi ma avaty z Dragon ball a nikt się nie czepia... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34. |