![]() |
@topik
zdecydowanie palladyn |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
za 6 i pół w sklepie plecak sd
|
nie sluchaj ich BEZ PACCA DA SIE GRAC nie gadajcie mu ze sie nie da ! bedzie trudniej ale sie da !! ale teras bez paca sork tez jest O . K !
|
***** mac wy to macie problemy!
Przez 2-3 strony piszecie ile te ********* sd'ki kosztują, a w tym temacie nie chodzi o te SD tylko o to czy lepiej grać sorcem facc czy druidem facc -.- Według mnie sorc ze względu na duża ilość czarów ofensywnych, może i drut ma leczenie sio, mas sio itd. ale jest only pacc :> |
Wysokiego lva nie wbijesz...no może, ale to będzie mozolne...
Raczej Sork.. |
Lol?
Ej ludzie gadacie mnie to juz wkurza " bez paca graj sie nie da " ! " nie graj w tibie jak nie kupujesz pacc" wezcie dzieci neo sie milo powiem zamknijcie! ja mam 30 lvl DRUIDEM na faccu i co ? da sie grac teraz expie sobie na cyclopach itp a z kolegom i z summonami i DS chodze na dragony i co ? fajnie sie gra bez zadnego pacca wiec? nie musisz kupywac paca zeby grac sorkiem/drutem wal smialo bez PACC ja tak owszem ja wbije 50 lvl i kupie PACC poniewaz gram bardzoooo dlugo mozna powiedziec ze no life jestem ale jezeli nie chcesz kupywac PACC prosze bardzo ! nie musisz i tak sie dobrze gra serio! jezeli ktos chce pogadac o sorku czy druidzie i czy i ajk grac bez PACC moje gg 16060519
|
30 lvl to sie boci na rotach w venore jedna noc kretynie
oni tu mowia o normalnej grze typu 80 lvl a nie jakis 30 lvl omfggggg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobra czyli tak:
Po pierwsze okey wbijesz level na sd i co dalej ? :D Wiesz jak wk***iające jest wbijanie SOULI na facc'u?? Dla mnie bardzo. Jednak jeżeli chcesz pozbierac loota, to kiedyś chodziło się na mint i tam robiło się monka lub dwa i biło minosy, loota maaaasa a i w sumie mozesz sobie icle porobic drutkiem bo monki wszystko załątwią, wiec rozdzki nie musisz uzywać. Problem jest tylko w tym że musisz mieć dobrą kryjówkę na lootbaga i przydałby się kolega z postmanem :) Kasa tam jest naprawdę konkretna, exp maly ale jest i na bierzącą robisz icle no i oczywiście soule sie odnawiają :P Jeżeli jesteś zdesperowany aby nie kupować pacca to to chyba dobra metoda. Z tekstu wyszło że najlepiej wybrać druida :) |
Icicle only for Pacc :/
|
ale Avalanche już nie :) a na no pvp nawet bardziej porządane od icle :)
ale tak czy siak moj fail xD No ale jak mówie Avalanche to nawet lepszy zysk niz icle |
Ogólnie granie postaciami magicznymi, na facc jest bez sensu [bardzo mało czarów jeśli chodzi o druida :(] (wiem sama mam druida bez pacc, ale mniejsza o to :p). Aczkolwiek, sorcerer jest lepszy, bo ponieważ ma więcej czarów/runek dla facc. Jedna z najważniejszych: SD, które ludzie chętnie kupują ^^. (Mówię to co słyszałam xd)
P.S Też gram na Refugii :cup:. |
no ale taka prawda ze logowanie sie na sorka czy druida na faccu to jest waste chara tylko..
|
Zrób sobie Druida, i wbijaj nim powoli. Kiedyś, może kupisz pacca, albo zrobisz knighta/palla i będziesz miał Monk Makera. Przy okazjii będziesz sobie robić Uhy przy monku, a wątpie, żebyś sorcem wbił 45lv na SD'ki, bo na faccu jest zbyt duże waste dla postacii magicznych.
|
Cytuj:
|
naprawde kurwa tak wam szkoda te 45 zl?
rozumiem ze jak ktos loguje sie raz na 2 tygodnie to pacc jest bez sensu ale jak ktos maniaczy na tyle by chciec wbijac 45 level na facc to miejcie szacunek do swojego czasu... "umiemy obejsc sie bez wydawania kasy" lool pomysl sobie ze 45 zl to nie pieniadze... na dojazdy do szkoly w 4 dni mi tyle idzie.. idz skop dziadkowi ogródek i juz masz 4 dychy.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |