Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   POMOCY ! !Boje Się! SPIRYTYZM (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=217544)

Ulrikk 13-07-2009 19:31

Zawsze myslalem, ze ginekolog zajmuje sie żenskimi genitaliami. Z wiekiem czlowiek sie uczy coraz to nowszych rzeczy.

Exodus 13-07-2009 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2596908)
Zawsze myslalem, ze ginekolog zajmuje sie żenskimi genitaliami. Z wiekiem czlowiek sie uczy coraz to nowszych rzeczy.

No tak, ale Litawor nie napisal, ze chodzi mu o meskie genitalia, wiec mial racje.

Albertus 13-07-2009 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2596245)
Haha, twój pierwszy udany na tym forum żart.

To nie żaden mit, tylko najprawdziwsza prawda. Zanim weźmiesz się za obalanie mitów postaraj się poczytać coś ambitniejszego niż fantasy (któremu nic nie ujmuję, sam lubię fantasy). Nie chcę zarzucać Ci niechlujstwa, ale może czytasz książki niedokładnie, albo nie zwracasz uwagi na pisownie czy stylistykę tekstu?

@topic

Tak jak już powiedzieli, do psychologa szkolnego, potem do psychiatry (w sumie teraz możesz odrazu poszukać psychiatry, bo do września troche czasu.

no jak czytam to czytam jaki wyraz na sens a nie jak jest napisany ,

MikeRoyal 13-07-2009 20:33

Nie wiem czy sobie koleś jaja robi czy nie, mnie to wygląda na prowokacje...

Ze'To 13-07-2009 21:08

paranoja... idź do psychiatry, co za człowiek pyta się o radę na taki temat na forum.tibia.pl ? ...

Gonzo 13-07-2009 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2596042)
wszystkie leki odpowiadaja naszemu podejsciu do sprawy , zmien myslenie to lek z czasem przejdzie

Wreszcie powiedziałeś coś mądrego. Ciężko jest zmienić myślenie, ale ta metoda działa. Jest jeszcze jedna - zaakceptować to co się dzieje dookoła i robić swoje, bo co ma być to będzie. ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2596195)
przestancie , chlopak ma problem i chcial sie kogos poradzic... Co wy w tym zlego widzicie? moze ma kolegow tylko w tibi albo innych wstydzi sie zapytac.
Zamiast doradzic albo zignorowac to wjezdzacie na niego bez sensu.

Zaczynam się bać, że coraz częściej się z Tobą zgadzam. :S

CytrynowySorbet 13-07-2009 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2596979)

Dla pocieszenia mogę ci przypomnieć teksty, które rozwieją twoje lęki :>

@topic: na tym forum? Cóż... Szatan cię opętał, albo za dużo grałeś w Gothica.

Albertus 13-07-2009 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2596979)
Wreszcie powiedziałeś coś mądrego. Ciężko jest zmienić myślenie, ale ta metoda działa. Jest jeszcze jedna - zaakceptować to co się dzieje dookoła i robić swoje, bo co ma być to będzie. ;)

prawie zawsze mowie madre rzeczy tylko jezeli jest to temat o rasizmie , nacjonalizmie i itp. to wy macie na to swoj poglad i nie dopuszczacie mysli ze moge miec racje.

Gonzo 13-07-2009 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2596984)

Thx, poszperałem w archiwach. :D

Shanhaevel 13-07-2009 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2596985)
prawie zawsze mowie madre rzeczy tylko jezeli jest to temat o rasizmie , nacjonalizmie i itp. to wy macie na to swoj poglad i nie dopuszczacie mysli ze moge miec racje.

W MOIM mniemaniu też uważam swoje wypowiedzi za mądre, rzeczowe i seksi, tylko ludzie dookoła tylko jacyś dziwni i uważają inaczej...

Albertus 13-07-2009 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel (Post 2596998)
W MOIM mniemaniu też uważam swoje wypowiedzi za mądre, rzeczowe i seksi, tylko ludzie dookoła tylko jacyś dziwni i uważają inaczej...

ta pierwsza czesc byla troche ironiczna... chodzilo mi o to ze da sie ze mna pogadac na rozne tematy , a jak jest tamten temat to juz zaden moj argument nie przechodzi bo to juz z góry ustalone

Fire-Sylar 13-07-2009 22:02

snick to nie dowartosciowany bachor ktory chwyta sie rodzicow aby pojezdzic po innych !!
brawo !!
i to jest mlodziez .....

MOD usun TEMAT!

sphinx123 13-07-2009 22:10

Nie "MOD usun TEMAT" tylko "powinienem POMYSLEC zanim zaloze DEBILNY temat" <3

Ulrikk 13-07-2009 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2596984)

@topic: na tym forum? Cóż... Szatan cię opętał, albo za dużo grałeś w Gothica.

To raczej szatan, bo właśnie przechodze noc kruka i wszystko ze mna dobrze.

Mojżesz 14-07-2009 01:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2596928)
No tak, ale Litawor nie napisal, ze chodzi mu o meskie genitalia, wiec mial racje.

Niby tak, ale z kontekstu odczytałem co innego. Widocznie nie wyraził się jasno, albo ja źle zinterpretowałem. Nieważne zresztą. ;P

Lasooch 14-07-2009 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2596985)

Rzecz w tym, że nie możesz.

Swoją drogą, pozrywałem dzisiaj na mieście parę plakatów niejakiej 'Ligi Ochrony Suwerenności' z wielkim hasłem 'Polska dla Polaków'. Skocz mi.

Mazur199 14-07-2009 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2597490)
Swoją drogą, pozrywałem dzisiaj na mieście parę plakatów niejakiej 'Ligi Ochrony Suwerenności' z wielkim hasłem 'Polska dla Polaków'. Skocz mi.

ale jestes buntowniczy o jej q

@dałn

aj ak na pisz e t ak to te z mni e pop r awi sz ?

//fail ziomus,fail

Lasooch 14-07-2009 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 2597633)
ale jestes buntowniczy o jej q

Mało jest rzeczy wk*rwiających mnie bardziej niż nacjonalizm. To nie jest kwestia buntu. A "ojejku" piszemy tak, a nie inaczej.

@down: co do profesora: mało jest też rzeczy wk*rwiających mnie bardziej, niż poprawność polityczna ; )

Co do reszty posta - to niech nacjonaliści rozwieszają sobie plakaty, a ja je sobie będę zrywać.

/me czeka na dyskusję o lasach Amazonii i marnowaniu papieru.

@up: nie, bo mi się nie chce. Tylko musiałem się przyczepić.

Exodus 14-07-2009 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2597490)
Rzecz w tym, że nie możesz.

Jest wiele rzeczy, ktore moga sie nie podobac i sa do tego podstawy. Miedzy innymi studia obcokrajowcow, wiekszosc przyjezdza do Polski ksztalci sie za darmo, a gdy juz zdobedzie papierek to wyjezdza, warto wspomniej, ze akademik maja z miejsca, przez to wielu Polakow nie ma gdzie mieszkac i dostaja roznego rodzaju stypendia za to, ze sa obcokrajowcami. Do tego dochodzi, ze wiekszosc profesorow raczej nie zlapie na sciaganiu murzyna, bo jak to, taki rasizm?!!

Albertus 14-07-2009 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2597679)
Jest wiele rzeczy, ktore moga sie nie podobac i sa do tego podstawy. Miedzy innymi studia obcokrajowcow, wiekszosc przyjezdza do Polski ksztalci sie za darmo, a gdy juz zdobedzie papierek to wyjezdza, warto wspomniej, ze akademik maja z miejsca, przez to wielu Polakow nie ma gdzie mieszkac i dostaja roznego rodzaju stypendia za to, ze sa obcokrajowcami. Do tego dochodzi, ze wiekszosc profesorow raczej nie zlapie na sciaganiu murzyna, bo jak to, taki rasizm?!!

;D lubie Cie ! :D dobrze powiedziane !!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24.